Czy ktoś w ogóle gra w to?
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Czy ktoś w ogóle gra w to?
Zwiń
X
-
Na bliżej nieokreślony czas planuję zaopatrzyć się w PS5, a co za tym idzie również w GT Sport. Widziałem nieco materiałów z tej odsłony i przyznam, że od strony audio-wizualnej, jak i szeroko pojętej zawartości gry, jest naprawdę nieźle. Czekam jedynie, aż w przyszłości zasiądę do tej gry, by przetestować model jazdy i resztę aspektów, których nie sposób ocenić po samych filmach.
Gdyby wszystko dobrze siadło, udałoby się przywrócić forum do życia i pojawiliby się aktywni userzy, wtedy DOPIERO byłyby turniejeW dziale założone odpowiednie tematy z dyskusją i wstawianymi wynikami, a same zawody przenoszą się na serwer i mamy faktyczną walkę koło w koło, zamiast klasycznej czasówki na screenshoty
Ostatnio edytowany przez Toyo; 26.02.2021, 13:00.
- Polubień 1
Komentarz
-
Zamieszczone przez Assyrian Zobacz postaGram często, prawie codziennie.
W tym momencie mam 40 lvl, 415h w grze, 36/41 trofeów
Komentarz
-
Zamieszczone przez C5R Zobacz posta
Podaj PSNa, to Cię zaproszę do ziomków
Komentarz
-
Pogrywam offline bo ja od zawsze singlowiec jestem. Po rozbudowaniu bazy aut i GT League jest co robić
http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
GranTurismo 5 99%
GranTurismo 6 100%
Komentarz
-
Zamieszczone przez Kamil Zobacz postaPogrywam offline bo ja od zawsze singlowiec jestem. Po rozbudowaniu bazy aut i GT League jest co robić
Komentarz
-
Nic. Kiedyś mogłem to tłumaczyć brakiem Plusa, dzisiaj powiedzmy że wolę jeszcze potrenować <radocha>http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
GranTurismo 5 99%
GranTurismo 6 100%
Komentarz
-
Zamieszczone przez Kamil Zobacz postaNic. Kiedyś mogłem to tłumaczyć brakiem Plusa, dzisiaj powiedzmy że wolę jeszcze potrenować <radocha>
Komentarz
-
Zamieszczone przez C5R Zobacz posta
Zawsze jestem chętny na wspólny trening, bez wyścigu. Tak sobie polatać na różnych oponach np. Coś odzew mały jest wśród graczy GTS, ale powolutku, jeszcze będzie tłoczno
Komentarz
Komentarz