Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Very Professional Sim Racing Channel - aż urywa pośladki!

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Very Professional Sim Racing Channel - aż urywa pośladki!

Tytuł wątku jest oczywiście absolutną bzdurą, to tak w żartach.

Ale chciałem zostawić link do swojego kanału na YT, na który wrzucam od czasu do czasu jakieś materiały, głównie z GT Sport właśnie, ale są też tam inne gry wyścigowe jak Project Cars czy DiRT4. Chcę mocno podkreślić, bo to ważne, że kanał służy tylko i wyłącznie do zabawy, wrzucam jakieś bełkoty też od czasu do czasu, nie wiąże z nim żadnej zawodowej przyszłości, czy rozwoju, ani zarabiania. To takie miejsce, gdzie mogę się podzielić bez problemu jakąś powtórką, albo nagrać jakiś materiał z komentarzem, czy coś.

Na początek podam to, robiłem w sobotę taką gadaninę odnośnie całościowej zawartości gry, wszystkich jej elementów offline'owych np:

Nie wołam o łapki czy dzwoneczki, chcecie to sobie zobaczcie sami jak to wygląda.

Wszelkie uwagi (te dobre, jak i te złe) mile widziane.

Pzdr

Malo coś tych filmików Sub poleciał hehe

Komentarz

Dziękuję, dziękuję.

Mało, a kanał ma chyba z 10 lat już. Powiem może tak: jeśli będę miał dla kogo wrzucać, to będzie z pewnością tego więcej, a tak to streamuje bardziej dla siebie, żeby czasami sobie móc wrócić do tego. Mam też chrześniaka, który, mimo, że nie interesuje się w ogóle motorsportem, śledzi moje filmiki i często wrzucam też materiały dla niego, do obejrzenia. A tak to widać, jakie mam grube wyświetlenia
      Ostatnio edytowany przez C5R; 19.03.2021, 19:28.

Komentarz

Czy ja mogę się czymś pochwalić? Bo mie się udało na tym Red Bullu nieszczęsnym, ten Peugeot jednak jest o niebo lepszy od Vipera, czasy mówią same za siebie.

A pochwalę się:

Ja przepraszam, że tak post pod postem, ale jak edytowałem, to i tak ten wątek zostawał na drugiej stronie i był słabo widoczny. A teraz mata i patrzajta
        Ostatnio edytowany przez C5R; 19.03.2021, 19:44.

Komentarz

Zamieszczone przez C5R Zobacz posta
          Czy ja mogę się czymś pochwalić? Bo mie się udało na tym Red Bullu nieszczęsnym, ten Peugeot jednak jest o niebo lepszy od Vipera, czasy mówią same za siebie.

A pochwalę się:

Ja przepraszam, że tak post pod postem, ale jak edytowałem, to i tak ten wątek zostawał na drugiej stronie i był słabo widoczny. A teraz mata i patrzajta
          Całkiem spoko Na padzie grasz?

W ogóle jak ja bym sobie chciał w GTS polatać ehhh

Komentarz

Tak, cisnę padem, widać nawet w niektórych łukach, że to auto nie ma płynnego skrętu, ciągle muszę korygować linie jazdy. To takie utrudnienie lecz koniec końców nie wpływa to jakoś znacząco na tempo. I jak na pada Dualsense, jest naprawdę dobrze. Śmiało mogę stwierdzić, że to najlepszy kontroler, jaki miało Play Station.

Komentarz

Kiedyś wymyśliłem tego typu zabawę, polecam ją każdemu, dla odmiany można sobie spróbować brudnej jazdy w GT:

Komentarz

Pracuję...
              X