Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Nagłówek dla forum - motyw GT Sport

Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Nagłówek dla forum - motyw GT Sport

Jak wiecie obecny motyw forum jest oparty mocno na Gran Turismo 6 i z czasem go wypadałoby go zmienić.
    Wczoraj wkońcu wpadłem na ciekawą koncepcje która uchwycie idee Gran Turismo Sport oraz naszej społeczności.
    Generalnie layout bedzie ten sam, kolorystyka ciut inna, i obrazek na górze inny - coś w tym stylu:

Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję  Nazwa: 146864959_4199333723428909_2313159025482721097_o.jpg Wyświetleń: 0 Rozmiar: 115,9 KB ID: 221905

Ujęcie musi być taki żeby można było fajne umieścić miejśce obecnego nagłówka.
    Ja bym je tak widział żeby uchwycić "Polskę" w nim. Zrobić tak że jadące auta po lewej stronie będą czwerone, po prawej białe. Natomiast z przodu możemy dać Nissana GTR Satefty car których składa się z obu barw, bądź auto pomalowane w złotym kolorze (będzie wtedy nawiązanie do herbu). Rozmyślając głębiej, to ten koncept również nawiązuje nawet do Polskiej husarii...

Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję  Nazwa: Nissan_GT-R_Safety_Car.jpg Wyświetleń: 0 Rozmiar: 26,6 KB ID: 221906

Przez to że nie jestem posiadaczem GTS, to potrzebuję waszej pomocy.
    1) Musimy zebrać liczebna ekipie która dobierze auta w smaczny sposób
    2) Znaleść paru fotografów którzy spróbują w ciekawy sposób ochwycić
    3) Powtorzyć ten proces bo nie wiemy co tak naprawdę z pierwszego podejscia wyjdzie - może inne auta trzeba bedzie wybrać albo troche koncepcje zmienić itd... Szczerze, może jednak najpierw spotkajmy się w małym gronie i zobaczmy jak by to wyszło na mniejszą skle zanim zaczniemy męczyć i zniechęcać innych do robienia kolejnych podejść...
    Ostatnio edytowany przez Piotr; 20.03.2021, 12:04.

Bardzo dobry pomysł. Żeby ruszyć z tematem otwieram listę chętnych do pozowania w takiej ustawce.

1. Arti
    2.
    3.
    GT5 - 100%
    GT6 - 100%
    GTS - 100%
    GT7 - 100%

Komentarz

Służę pomocą. Mam GTS i jak coś, to nakierujecie mnie najwyżej co i jak, bo jestem trochę ciężkokapujący, ale myślę, że będzie dobrze,

Tak więc:
      1. Arti
      2. C5R (AbyssWatcher_26)
      3.

Komentarz

• ArtiF1
        ArtiF1 skomentował
        Editing a comment
        dodaj mnie do znajomych bo masz zablokowane otrzymywanie zaproszeń na PSN; TheArtiQ7

Wiadomo, że ja też chętnie wezmę udział

Komentarz

Pracuję...
      X