Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

O byciu fair - 20 minutowa audycja dla silnych psychicznie.

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• O byciu fair - 20 minutowa audycja dla silnych psychicznie.

Moi drodzy, chce zostać wysłuchany i gorąco zachęcam tych, którzy gierczą coś w GTS w sieci (a także tych, którzy grają w inne części GT, zapraszam) do obejrzenie poniższego materiału. Nie ma tam żadnych wyścigów, jestem tylko ja (a w zasadzie mój głos) i pierdole kocopoły. Wydaję mi się jednak, że bardzo ważne kocopoły.

Po obejrzeniu jak najbardziej zapraszam do dyskusji. Jak ktoś będzie chciał dalej podejmować temat - z największą przyjemnością wezmę w tym udział.

Wybaczcie za jakieś tam zająknięcia, z natury jestem bardzo prostym i nieśmiałym chłopem. Za przekleństwa z kolei przepraszać nie mam zamiaru, bo bardzo lubię używać wulgaryzmów, mimo wszystko w materiale nie ma ich aż tak dużo, więc chyba jest przyzwoicie.

Mi najtrudniej utrzymać emocje kiedy w trakcie wyścigu kogoś wyprzedzę, a później na każdym mocnym hamowaniu on uderza mnie w tył.
    Kiedy dam się wyprzedzić on później agresywnie się broni.
    Zacząłem po prostu z takiego wyścigu wychodzić w trakcie bo to ma relaksować, a nie podnosić ciśnienie.

C5R rewelacyjne nagranie

Komentarz

Zamieszczone przez Assyrian Zobacz posta
      C5R rewelacyjne nagranie
      Dziękuję, osobiście tak nie uważam, jestem bardzo samokrytyczną osobą, ale takie słowa są budujące na przyszłość.

Jak Ty wyprzedzisz i potem koleś nie wytrzymuje ciśnienia i trzyma ten gaz za długo i strzeli w Ciebie, to kto pękł? Ty czy on? Widocznie nie potrafi utrzymać na wodzy samochodu i popełnia głupie błędy, bo już mnie wyprzedził, to mu zajebie, hehe. Coś w tym stylu.

O takich wyścigach zapominać, pojechać inne, ładniejsze

Komentarz

Pracuję...
      X