Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

GT Academy Race Camp 2012

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• GT Academy Race Camp 2012

Tutaj będziemy zamieszczać newsy dotyczące GT Academy Race Camp 2012.

Jako pierwszy.

Tomasz Bogusławki: "Today has made the national finals in Warsaw look like a walk in the park, the level of competition is so great here. Warsaw was difficult but this is an intense experience, I love it, constantly being in other cars, doing different challenges is fantastic. I really have no expectations of what to expect from the next week all I know is that I will be surprised."

Re: GT Academy Race Camp 2012

Super. A po naszemu można?

Komentarz

"Dzisiejszy dzień sprawił, że narodowy finał w Warszawie wygląda jak spacer po parku, poziom rywalizacji jest tu na prawdę wspaniały. W Warszawie było ciężko, ale tu doświadczenia są bardziej ?intensywne? (dynamiczne), kocham to, przebywać w różnych samochodach, wykonywać kolejne zadania, to jest fantastyczne. Na prawdę nie mam żadnych oczekiwań na ten tydzień. Wiem jedynie, że będę zaskoczony."

Tak na szybko

Komentarz

[youtube:wx03ofh2]http://www.youtube.com/watch?v=6g1_LU3f3CM[/youtube:wx03ofh2]
        [youtube:wx03ofh2]http://www.youtube.com/watch?v=AU-J2slcXTc[/youtube:wx03ofh2]

Komentarz

Jak zatrzymacie 2 film w 0:46 zobaczycie najlepsze czasy poszczególnych sektorów. Polacy ze średnimi czasami niestety
          I may be slow but I'm still ahead of you.
          Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Krystian ich tam nieźle kosi. Kolejna grupa odpadła a Krystian Korzeniowski nie musiał się nawet bić o miejsce - miał bezpieczną pozycję. Brawo!

Komentarz

Pracuję...
            X