Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

GT ACADEMY 2013

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: GT ACADEMY 2013

Byłem w Krakowie w niedzielę, ale tylko przelotem na niecałą godzinkę i to gdzieś z rana, koło 11:00 zrobiłem czas: 2:10,849. Jechało mi się źle, pewnie dlatego, że nie przyzwyczajony byłem do pedałów umieszczonych pod kątem i małej przestrzeni na nogi. Bo jednak moje prawie 2m wzrostu nie pozwoliły mi dalej odsunąć fotela . Jedyne co udało mi się usłyszeć i pogadać z jednym z organizatorów to to, że w Krakowie poziom był najwyższy bo 3-ch z 4-ch najlepszych było właśnie z Krakowa. Dorwałem koszulkę na jakimś pytaniu i uciekałem.
    Zrobiłem 4 fotki:
    http://imgur.com/a/F1ttA#0

Może siebie siniak, znajdziesz na jakiejś fotce. Ja chyba twój numer telefonu źle spisałem, bo nie odpowiadał
    I may be slow but I'm still ahead of you.
    Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Też miałem udany czas w Wami
      Skoro finał też w Krakowie, to pewnie do zobaczenia.

Opony były sportowe miękki

Komentarz

Zamieszczone przez Sasek
        Może siebie siniak, znajdziesz na jakiejś fotce. Ja chyba twój numer telefonu źle spisałem, bo nie odpowiadał
        Przecież ci napisałem że w sobotę będę, i tak też byłem, w niedzielę już nie. A jeśli dzwoniłeś w niedzielę między 13-15 to miałem wyłączony

Przemek
        finał w Krakowie finałem, ale ja myślę ze szybciej zobaczymy się na torze na jakimś wyścigu NR. Może w najbliższy piątek?

Komentarz

Zobaczymy, wieczorem jak jestem często śmigam w GT500 na spa - utworzyła się taka grupka, ale jak będę to na pewno się pokaże w pokoju. Powinienem być

Komentarz

Wiem, że z deka spóźnione wieści (urlop miałem ) ale skoro temat jest na naszym forum to powinny się tutaj znaleźć.

A więc podsumowując:
            W eliminacjach turnieju GT Academy 2013 wyłonionych zostało 4 zawodników z klasyfikacji online oraz 2 zawodników, którzy osiągnęli najlepsze czasy spośród wszystkich zawodników eliminacji na żywo. Są to:
            1. Damian Lempart
            2. Mateusz Mycio
            3. Łukasz Kosal
            4. Paweł Ledwoń
            5. Andrzej Leśniewski
            6. Jacek Górlicki

Gratulacje!

Co dalej? Przed nami jeszcze finał grupowy, w którym zmierzą się najszybsi gracze z Polski, Czech, Słowacji i Węgier. Finały Grupowe będą się składać z turnieju w Gran Turismo i testów za kółkiem prawdziwego Nissan Nismo oraz testów sprawnościowych i psychologicznych.
            I teraz najlepsza (dla mnie ofkors ) informacja - Finał Grupowy dla Polski, Czech, Słowacji i Węgier odbędzie się w dniach 28-29 sierpnia w Krakowie na terenie byłego Hotelu Forum. Impreza będzie otwarta dla publiczności

Komentarz

1. Damian Lempart - Czempion (jeździ na GTPL)
              2. Mateusz Mycio - GTPL_Mato
              3. Łukasz Kosal - GTPL_Kolsa2
              4. Paweł Ledwoń - gokebab
              5. Andrzej Leśniewski - GTPL_Andrew
              6. Jacek Górlicki - ??

GTPL Power!!!

Komentarz

Nihil novi
                GT5 - 100%
                GT6 - 100%
                GTS - 100%
                GT7 - 100%

Komentarz

Jeszcze kilka informacji dla zainteresowanych które udało mi się dziś zdobyć od miłej pani Moniki z SCEP
                  Start finałów jutro od godziny 16:00 (miejsce podawałem wcześniej, zostało oczywiście potwierdzone) - rozgrywki wirtualne w GT5, do późnych godzin wieczornych.
                  Czwartek pobudka rano i już od godziny 9:00 dalsze zmagania pt. 'Media challenge' i 'Fitness challenge'.
                  No i na koniec oczywiście perełka czyli real driving simulator za kierownicą prawdziwego Nissana Juke Nismo z logo GT Academy naturalnie

Oto dokładny program

Lubimy naszych południowych sąsiadów ale pojutrze niestety będą musieli obejść się smakiem Czempion i ekipa PL go!

Komentarz

Krótka migawka z wczorajszego pierwszego dnia finałów.
                    Przy okazji pozdrowienia dla mocnej ekipy z GTPL, która przyjechała kibicować swoim (bo z GTPL) / naszym (bo z Polski ) - miło mi było poznać was na żywo (szacun Oldboy! )

[youtube:g7va7fza]https://www.youtube.com/watch?v=ez4dxcDopK8[/youtube:g7va7fza]

Komentarz

Finały GT Academy 2013 za nami!
                      Oto najlepsi z najlepszych

Najlepsza polska trójka:
                      Jacek (2), Paweł (1) i Damian (3)

I Najlepsi z najlepszych czyli z każdego kraju po jednym - Polskę reprezentować na Silverstone będzie Paweł 'gokebab' Ledwoń (pierwszy z lewej)

Na koniec o 2 'dzikie karty' zawalczyli jeszcze zdobywcy drugich miejsc (po jednym z każdego kraju) - po 5 okrążeniach GTR-em na Tsukubie drugi najlepszy czas wywalczył Jacek Górlicki i to on dołączył do w/w czwórki najlepszych.

Jeszcze raz wielkie gratulacje i dzięki za emocje, których dostarczaliście panowie!

Komentarz

Pracuję...
                      X