Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Najlepsza konsola, PlayStation 2.

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Najlepsza konsola, PlayStation 2.

Kupiłem PlayStation2 w USA miesiąc po jej trafieniu na rynek. Straszny szczęściaż ze mnie był ponieważ bardzo mało wyprodukowali egzemplarzy dla całej Ameryki Północnej, dopiero w wiosne dostarczono masową dostawę. Od czasu wykupienia PS2 do wiosny były niewielkie dostawy, aż przypadkowo ja trafiłem. Ludzie myśleli że to niebieskie pudełko było modelem pokazowym, mieli zdziwiony wyraz na twarzy bo to był jedyny egzemplarz który trafił w moje ręce.

A więc mam pierwszą wersję PS2 (V3, SCPH-30001). Rok temu musiałem sprowadzić nowy laser bo mi wysiadł. Kosztował mnie ok. 100usd, to 1/3 ceny konsoli, ale nie miałem wyboru. Planuje kupić network adapter, który w przyszłości mi umożliwi granie GT4 na necie. Mam także zamiar wsadzić twardy dysk by móc kolekcjonować zdjęcia z GT4 Photo Mode . Oczywiście to był żart, mam 128mb USB memory stick do tego. No i oczywiście najnowszy Ripper by móc zagrać w swoją ukochaną grę: GRAN TURISMO 4.

Hehe!! To moja konsolka ma już dwa lata a wygrałem ja w konkursie organizowanym przez Sony (i tak miałem sobie kupić! ) - pierwszą gierką było oczywiście GT: Concept!! Co do fotek, to GT4 zamówiłem sobie z serwisu Ultima a tam w konkursie można wygrać drukareczkę Epsona do Playstation2!! No i może cuś... :wink:
    1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek
    http://www.autogaleria.pl

Komentarz

Piotruś nie wstyd ci ? Taka gra jest warta każdych pieniędzy, a nei 20 złotych od ruskich lub ssania z netu i grania na przeróbce :] Ja sie szarpnęłem z Ultimy.pl za 250 i jest cool ;P
      Da PlayStationŽ2
      Model :SCPH-50004 / v10
      Przerobiona ?Nie
      Network Adaptor:opcja w przyszlosci
      HDD : Po co ? To nie komputer :]
      Liczba gier pirackich: 0
      Liczba gier orginalnych: 9

Komentarz

Tu nie chodzi mi o piractwo gdybyś uważnie przeczytał to byś wiedział że ja mam PS2 z USA który potrzebuje RIPPER'a aby mógł otworzyć orginane Gran Turismo 4 (PAL). I gdybyś czytał to byś wiedział że jeszcze nikomu nie nie udało przekopjować GT4.

Yacolek nie wstyd ci?

Komentarz

Chyba wstyd, bo się nie odzywa... A powiedz mi Piotr, bo jestem troszkę nie kumaty "w te klocki" - skoro jest to wersja przeznaczona na rynek amerykański to czy nie masz możliwości odtworzenia np. Gran Turismo 4 w wersji na USA? Jak to wygląda, bo się nie bardzo orientuję... ;(
          1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek
          http://www.autogaleria.pl

Komentarz

Moge otworzyć wersje NTSC, czyli USA. Natomiast nie mam jak jej sprowadzić, wiec musze zainwestować w Rippera zanim będe mógł sobie pograć w wersje PAL. Z tego co słyszałem to w wersji PAL nie ma tych ustawień HDTV 480i/1020i ponieważ stwarzały pewnym użytkownikom problemy (np. obraz migał). Szkoda...

Komentarz

a ja mam originalną nową plejke 2 + nowa orginalna gra Gran Turismo 4 ofkoz duży wydatek ale czego sie nierobi z miłosci... do gry...

Komentarz

Ja moje PS2 miałem 3 w Łodzi.
                Kupiłem ją za równo 2000zł...
                Pierwszą moją gierką było Jack & Dexter. i ISS2
                pzdr

Komentarz

ja moją konsolke zakupiłem w 01' i służy mi do dziś, nic mi sie nie psuje a i uważam ja za najlepszą platforme do grania. A Grand Turismo 4 tylko potwierdza świetność tej konsoli. Thank you Japan

Komentarz

siemqa all. Ja moja konsole kupilem w 2002 i zadnej usterki. moj kolega kupil ta chuda i po tygodniu do serwisu zaniosl . pierwsza gra to była chyba medal of honor frontline ale i tak GT 4 rullez!!! pozdro

Komentarz

Pracuję...
                    X