Kupiłem PlayStation2 w USA miesiąc po jej trafieniu na rynek. Straszny szczęściaż ze mnie był ponieważ bardzo mało wyprodukowali egzemplarzy dla całej Ameryki Północnej, dopiero w wiosne dostarczono masową dostawę. Od czasu wykupienia PS2 do wiosny były niewielkie dostawy, aż przypadkowo ja trafiłem. Ludzie myśleli że to niebieskie pudełko było modelem pokazowym, mieli zdziwiony wyraz na twarzy bo to był jedyny egzemplarz który trafił w moje ręce.
A więc mam pierwszą wersję PS2 (V3, SCPH-30001). Rok temu musiałem sprowadzić nowy laser bo mi wysiadł. Kosztował mnie ok. 100usd, to 1/3 ceny konsoli, ale nie miałem wyboru. Planuje kupić network adapter, który w przyszłości mi umożliwi granie GT4 na necie. Mam także zamiar wsadzić twardy dysk by móc kolekcjonować zdjęcia z GT4 Photo Mode
. Oczywiście to był żart, mam 128mb USB memory stick do tego. No i oczywiście najnowszy Ripper by móc zagrać w swoją ukochaną grę: GRAN TURISMO 4.
A więc mam pierwszą wersję PS2 (V3, SCPH-30001). Rok temu musiałem sprowadzić nowy laser bo mi wysiadł. Kosztował mnie ok. 100usd, to 1/3 ceny konsoli, ale nie miałem wyboru. Planuje kupić network adapter, który w przyszłości mi umożliwi granie GT4 na necie. Mam także zamiar wsadzić twardy dysk by móc kolekcjonować zdjęcia z GT4 Photo Mode

Komentarz