Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Pomocy :)

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Pomocy :)

Ostatnio podłączyłem TV do kompa i wszystko byłoby ładnie i pięknie gdyby nie to, że gdy włączam jakiś film na kompie to na TV zamiast niego pojawia się fioletowe okno w miejscu filmu Nie wiem dlaczego tak się dzieje, więc jeśli ktoś wie co może być przyczyną tego to proszę napisać

hmmm ........... Osobiście mam podłączony CPU do TV za pomocą kabla S-Video i wszystko funka. Jeżeli dzieje się tak tylko i wyłącznie gdy odpalasz film, a poza tym jest ok, to może spróbuj pogrzebać w ustawieniach karty graficznej. Najlepiej by bylo jakbyś napisał jaką masz karte graficzną z wyjściem TV i jakim kablem podłączyłeś ja to TV. Ewentualnie jakiego programu używasz ? ? ?

Komentarz

Kabel jest zwykły najtańszy z carefour'a i pisze na nim tylko Euro-jack/svhs karta graficzna to GeForce 4 MX 440 , próbowałem otwierać w GomPlayer, Media Player Classic, Windows Media Player

Już wszystko prądzi jak trzeba musiałem w ustawieniach karty graficznej pogrzebać

Komentarz

No to szafa gra, miłego oglądania :wink: .

Komentarz

Z tymi PieCami to tylko zmartwienie... Nie mam karty z tv-out i nie znam sie na klonowaniach i innych czarach ale znam sie na google

Moze to cie nakieruje:
          Opis problemow podobnych do Twojego
          maruda
          A-spec 17,839 km

Komentarz

Problem już rozwiązałem grzebiąc w ustawieniach I było właśnie tak jak pisało to w tym linku który zapodałeś Film już sobie obejrzałem Nawet próbowałem grać, ale jakoś dziwnie się grało na dwóch ekranach

Komentarz

a moze wybór w opcjach monitora głównego jako TV. Pod VGA do TV nie ma problemu :> a z s-video niestety, pozatym obraz jest rozmyty na koneskopowcu i nie wiem jak sie da przy tym usiedzieć, już nie wspominając o czytelności czcionki.

Komentarz

Pracuję...
              X