OK tylko może przestan robic of top. . .
Zadałem pytanie a ty mi tu wyjezdzasz z piractwem. . .
Jak chcesz pogadac to popros o moje GG a nie z forum robisz czat....
Byłem w MM i wymieniłem grę a w niej ta sama sytuacja. . . .
To chyba sprawa PSa ale przeciez filmy da sie oglądac. . . .
Z napędem nic nie jest ale ja chyba bede reklamował konsole. . .
Dzięki bardzo
Teraz już raczej jestem pewien że to sprawa konsoli z MM a nie gry ani karty pamięci no bo raczej nie wydaje mi się zeby dwie GT4 z rzędu nowe były uszkodzone. . .
Będe musiał reklamować konsole . . .
Wynikły widzę drobne nie jasnosci!
Więc jest tak :ja się zamieniłem z kumplem używaną (moją srebrną) za nową (czarną) a ta nowa była kupiona w MM wczoraj. . .
I teraz ja musze latac za reklamacją . . .
Moim zdaniem media markt nie jest dobrym sklepem bo mam doświadczenia (wczorajsze). . . .
Wynikły widzę drobne nie jasnosci!
Więc jest tak :ja się zamieniłem z kumplem używaną (moją srebrną) za nową (czarną) a ta nowa była kupiona w MM wczoraj. . .
I teraz ja musze latac za reklamacją . . .
Moim zdaniem media markt nie jest dobrym sklepem bo mam doświadczenia (wczorajsze). . . .
PS.Jestem bardzo ciekaw czy mi wymienią ??
A która poszła do przeróbki?
Ale MM nie produkuje tych konsol i jakoś nigdy nei widzialem, aby pracownicy tych sklepow specjalnie psuli jakiekolwiek rzeczy.
Przerobiona była moja którą teraz ma mój kumpel a ja musze leciec i reklamowac ten czarny szrot . . .
Już mogłem miec srebrną i grac jak wszyscy a nie dochodzic teraz dlaczego mi GT nie działa na nowej konsoli . . .
PS.Widze Witek że szukasz na mnie haka . . . . tu go nie znajdziesz
Wszystko już jasne okazało się że to własnie była konsola. . . .Zamieniłem sprawdziłem w sklepie i działa!!
Ach ten media markt . . . .
A teraz może wyda wam się to banalnie głupie ale zadam to pytanie. . .
Jak dotąd tylko testowałem autka w arcade mode tzn przyspieszenie drifty itp a teraz chciałbym zacząc odblokowywac nowe auta i tory . . . czy w arcade mode jest to możliwe czy tylko w trybie Gran turismo mode ??
Pytam dlatego że nie mam karty pamięci chwilowo więc w GT mode sobie nie pogram. . .
Jeszcze jedno pytanie. .
Czy na początku w arcade mode da się tuningowac moc na więcej niz 20%??
Komentarz