Nowe tory i samochody odblokujesz tylko w GTmode. Nie da sie tuningowac wiecej niz 20%
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Karta pamięci a raczej jej brak
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez KaurisNowe tory i samochody odblokujesz tylko w GTmode. Nie da sie tuningowac wiecej niz 20%
A jak wezme w arcade mode wybiore single player i wygram wyscig na jakims torze to pokazuje mi że mam 1 punkt A-spec . . . .
Co to oznacza i czy daje mi to coś??
Komentarz
-
A ja kupiłem PS2 nową w Media Markcie....wszystkie gry oryginalne...akcesoria także...no i co..........ku***wa...więcej nic nie kupię oryginalnego...szkoda kasy:/:/:/.zepsuła sie PS2, ale była przynajmniej na gwarancji..całe szczęście......powiem szczerze ze nie mam skrupułów i bym ją przerobił..........a poza tym to ciągle sie coś pieprzy z tym plejakiem:/....teraz sie nie chce wysunąc podajnik płyt........czy jak by to nazwać...i musze otwierać to sposobem:/
Komentarz
-
Zamieszczone przez HONDA S2000 RULEZA ja kupiłem PS2 nową w Media Markcie....wszystkie gry oryginalne...akcesoria także...no i co..........ku***wa...więcej nic nie kupię oryginalnego...szkoda kasy:/:/:/.zepsuła sie PS2, ale była przynajmniej na gwarancji..całe szczęście......powiem szczerze ze nie mam skrupułów i bym ją przerobił..........a poza tym to ciągle sie coś pieprzy z tym plejakiem:/....teraz sie nie chce wysunąc podajnik płyt........czy jak by to nazwać...i musze otwierać to sposobem:/narancs alternativa
Komentarz
-
Zamieszczone przez szymoniecZamieszczone przez HONDA S2000 RULEZA ja kupiłem PS2 nową w Media Markcie....wszystkie gry oryginalne...akcesoria także...no i co..........ku***wa...więcej nic nie kupię oryginalnego...szkoda kasy:/:/:/.zepsuła sie PS2, ale była przynajmniej na gwarancji..całe szczęście......powiem szczerze ze nie mam skrupułów i bym ją przerobił..........a poza tym to ciągle sie coś pieprzy z tym plejakiem:/....teraz sie nie chce wysunąc podajnik płyt........czy jak by to nazwać...i musze otwierać to sposobem:/...a ze to chyba delikatny sprzęt jest..to co ja poradzę....ofkoz Plejem nie rzucam po ścianach a ni po nim nie skaczę :wink:
Komentarz
-
[quote=HONDA S2000 RULEZ]Zamieszczone przez szymoniecZamieszczone przez "HONDA S2000 RULEZ":180luzi9A ja kupiłem PS2 nową w Media Markcie....wszystkie gry oryginalne...akcesoria także...no i co..........ku***wa...więcej nic nie kupię oryginalnego...szkoda kasy:/:/:/.zepsuła sie PS2, ale była przynajmniej na gwarancji..całe szczęście......powiem szczerze ze nie mam skrupułów i bym ją przerobił..........a poza tym to ciągle sie coś pieprzy z tym plejakiem:/....teraz sie nie chce wysunąc podajnik płyt........czy jak by to nazwać...i musze otwierać to sposobem:/[/quote:180luzi9]
No to już wiem, co robię źlenarancs alternativa
Komentarz
-
Ja też mam wersję SCPH-30004 i jedyna rzecz jaka się popsuła od początku od kiedy mam(pare lat) to ułamał się ząbek na zębatce od napędu. Laser też już coraz gorzej(jak chce włączyć GT4 przykładowo to najpierw sie włącza ten obraz co latają te światełka i dopiero po chwili łapie, że płyta jest)... Ale nadal czyta.
Moderator Serwer
Komentarz
-
Mój jeszcze działa... Zawsze o niego dbałem... Lecz dzisiaj miałem nie miły przypadek... Telefon zadzwonił a noga mi się w kabel od pada zaplątała no i pocignąłem dośc mocno i plejak upadł z wysokości 30cm...
Mam nadzieje , że nic mu nie będzie ;]
Komentarz
Komentarz