Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Problem z małą czarnulą scph 70003 lub 4

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Problem z małą czarnulą scph 70003 lub 4

Witam was ... Ostanio pytalem sie jakie samochody maja powyzej 1k bhp ... noi wlasnie problem testowalem sobie zonde na owalu wbiegl pies zaczepil pada i konsolka spadla ... Przyszedl wtedy akurat po mnie kolega.Sprawdzilem czy wszystko ok ( gdy upadla z wysokosci 1m otworzyla sie klapka wypadlo gt4 i odlaczyl sie pad ) podlaczylem pada wszystko pieknie jade dalej nie dojechalem do konca dalem pada bratu zeby sie pobawil ( Pod nadzorem taty ) Wyszedlem na dwor. Gdy wrocilem uslyszalem komunikat od siostry "Nie czyta płyt" mowie wtf ? Proboje wczytac gt4 nic ... wkladam cd tez nic nie kreci sie ta szufladka i laser nie daje znak zycia . Rozkrecilem ja wczoraj z kumplem i jedyne co zauwazylismy to : Przycisk reset jest na takiej jakby plytce ktora ma przycisk także od góry ( gdy zamykasz klapke on sie wciska ) jest on ułamany tak ze jak wcisne to musze grzebać żeby odcisnąć. "Podtrzymywacz" od dołu jest złamany tzn jest w takim stanie ze jakby "leży" gdy go podniose to sie trzyma.Wcisneliśmy ten przycisk i resetujemy konsole. Pieknie pojawia sie "sony computer ent~~" i dalej "Browser" i "System Configurations" Laser nie ruszył się z miejsca . a to kółko na ktorym kładzie się płyty nie dało znaku życia . Dziś jade do Łodzi do serwisu sie spytać co jest grane ... Jak sądzicie ?

PS. Gdy powiedziała mi to siostra tego dnia wieczorem ... płakałem ;(
    wiem że to głupie ale konsolke kupilem 0.5 roku temu dopiero teraz mam źrodło gier ( Docieranie mgsa na blache robi sie nudne ) Pomocy pl4x ?

Przeniesione. Nie ten dział.

Moderator Serwer

Komentarz

Pracuję...
    X