Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Usterki pada do PS2

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Usterki pada do PS2

Od 2 dni mam uszkodzonego pada. Mianowicie szlag trafił prawą gałkę analogową. W trakcie gry zachowuje się ona tak jakby była wychylona do tyłu i nic nie można zrobić (np. w GT4 auto stoi i pasek hamowania jest na maksa, nie da się ruszyć z miejsca.) Rozebrałem go, wyczyściłem przyciski i gumki od nich (niezły syf się tam zebrał). Pada mam od 2,5 roku, kupiony razem z konsolą, ma oznaczenie A SCPH 10010. Po złożeniu problem nadal istnieje bo nic nie grzebałem przy analogach. Czy ktoś z was już się z tym spotkał i czy jest na tę usterkę jakaś rada?, Czy jednak muszę go zanieść do serwisu?
    Gram w GT już 15 lat

Ja też mam takie problemy..ale nie rozbrajałem pada ,tylko go odłączam , podłączam z powrotem i działa...bo u mnie też sie tak dzieje że auto stoi w miejscu albo samo skręca w prawo lub lewo a oczywiście wina to jest pada...ale jeśli tak jak mówisz,że to nic nie dało to chyba idź do serwisu z tym.

Komentarz

Mam ten sam problem że skreca w lewo albo w prawo lub sam hamuje ale najczesciej poprostu kilka razy pokrece ta gałka i jest już wszystko ok

Komentarz

czasem tak sie zdarza po upadku pada lub tym podobnych zdarzeniach. najprosciej rozkrecic i sprawdzic od srodka chyba ze sie boita xD

Komentarz

Mój ma taką mała dolegliwośc, gdy właczam "zimna konsolę" to auto samoistnie skreca w lewo, zamieszam nim pare razy i jest wszystko ok.

Komentarz

U mnie też skręca w którąś stronę, ale to dlatego że jest niedokładnie podłączony. Jak sie poprawi to jest ok
            http://najalternatywniej.blogspot.com/
            keep calm & carry on
            digart - lastfm
            ---
            REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

PracujÄ™...
            X