Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Memor32 Fajna sprawa

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Memor32 Fajna sprawa

Fajny patent. Zobaczcie sami. Tylko ta cena...
    http://www.allegro.pl/item312345834_now ... _hit_.html
    Może się skuszę.

Memor32 Fajna sprawa

No faktycznie rzecz wygląda bardzo ciekawie, i Moim zdaniem nawet warta Swojej ceny, pytanie tylko czy taka nowośc nie okaże się awaryjna ? Nie chciałbym Ci nic sługerować, ale zazwyczaj gdy taki "nius" jest na rynku potrzeba trochę czasu aż zostanie dopracowany a wszelkie usterki lub wady wykryte (głównie przez nas, użytkowników) i usunięte.

Pozdrawiam

Komentarz

Re: Memor32 Fajna sprawa

Bardzo mi siÄ™ to podoba ALE:
      - PS2 wychodzi z użycia
      - Cena jest za wysoka

Ale jak tylko zejdzie poniżej stówki, kupuję

Komentarz

PS2 wychodzi z uzycia? Co ty piszesz...ja jak narazie nie mam zamiaru chowac do szafy mojej maszynki. Jest tyle ciekawych gier w któr trzeba zagrac.

Komentarz

Zamieszczone przez BelegU$
          Ale jak tylko zejdzie poniżej stówki, kupuję
          a najlepiej jakby dopłacali, c'nie?
          narancs alternativa

Komentarz

Zamieszczone przez kyjgel
            PS2 wychodzi z uzycia? Co ty piszesz...ja jak narazie nie mam zamiaru chowac do szafy mojej maszynki. Jest tyle ciekawych gier w któr trzeba zagrac.
            Wiem wiem Ja też nie mam zamiaru pozbywać się mojego PS2, ALE - teraz już raczej nowych gier na naszą konsolę nie uświadczymy...

Zamieszczone przez szymoniec
            a najlepiej jakby dopłacali, c'nie?
            Najlepiej

Komentarz

kyjgel napisał(a):

Wiem wiem Ja też nie mam zamiaru pozbywać się mojego PS2, ALE - teraz już raczej nowych gier na naszą konsolę nie uświadczymy...
              No nie wiem czy masz racje. PS2 dosyć długo jest na rynku z silną pozycją, więc wątpie żeby przestali robić nowe gry na najbardziej popularną konsole w świecie. Strociliby sporo kasy, przecież jeszcze jest wiele ludzi, którzy nie kupią PS3 tylko nowe gierki na PS2, np. ja.

A co do tego bajeru to dość ciekawy i jak faktycznie działa tak jak opisuje koleś, to wart swojej ceny.

Komentarz

PracujÄ™...
              X