Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

PS3

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Nie będe płakał za wsteczną kompatybilnością. Nową konsolę kupuje się po to żeby grać na niej w nowe tytuły. Na mojej PS2 włączyłem grę z PSX tylko po to, żeby zobaczyć czy działa. Zresztą gry z PSX odpalane na PS2 wyglądają gorzej niż na poprzedniku, to samo jest z PS3. Bardziej mi szkoda czytnika kart, którego też się pozbyli w nowej wersji. No ale za to sugerowana cena wynosi teraz 1599 zł.

Komentarz

no włąsnie .....Plejak 3 teraz 1600 zł..... fajnie ze opuścili sporo...teraz to pójdzie za****scie....ze sprzedazą

i ja ssam sie zastanawiałem zeby sobie kupić PS3 albo XboX 3600.(co prawda i tak sobie nie kupie,ale to taki mały szczegół ).ale teraz jak PS3 kosztuje 1600 zł...takze nie ma sie nad czym zastanawiać tylko brać PS3( oczywiście jeśłi się ktoś zastanawia nad XboX 360 albo PS3...)..........PS3 to jest dopiero moCCCC .....i kiedyś (na wiosnę chyba już GT5...

Komentarz

Dla jasności: 1600 zł to cena wersji 40 GB, która jest nieco ograniczona technicznie w porównaniu z wersją 60 GB HD.

Moderator Serwer

Komentarz

Dysk twardy w PS3 można sobie wymienić samemu na większy :wink:

Komentarz

Wersja 60GB bedzie dostepna do wyczerpania zapasow..

Mam pytanie do posiadaczy PS3. Jak wyglada podlaczenie do zwyklego tv? Interesuje mnie mozliwosc podlaczenia przez component (3xRCA), osobne wyjscie dzwieku i wrazenia ze wspolpracy...

edit
            glodnemu chleb na mysli
            maruda
            A-spec 17,839 km

Komentarz

Zamieszczone przez Pyrduch
              Dysk twardy w PS3 można sobie wymienić samemu na większy :wink:
              To sam dysk, ale konsola nie ma jeszcze kilku innych rzeczy, które ma 60

Moderator Serwer

Komentarz

a dokładniej? czy ma większe mozliwości, czy coś takiego?
                Oo\_____/oO

Komentarz

Tak słyszałem, że czymś się różni, ale nie zapamiętam poszczególnych elementów różniących się. O.... Jednak coś znalazłem:

40gb wersja nie ma portow memory, i 2 porty usb mniej
                  i pewnie 10% mniej mocy ma RSX
                  no... i 40gb nie chodza gry ps1 i 2

Nie wiem czy to prawda. Nie sugerujcie się tym, żeby potem wymówek nie było.

Moderator Serewer

Komentarz

Nowa wersja ma mniejszy dysk (40GB), nie ma czytnika kart, ma 2 wejścia USB (poprzedniczka miała więcej) i pozbawiono ją kompatybilności wstecznej. Więcej różnic chyba nie ma.

Komentarz

szkoda bo tą tańszą może bym i kupił, ale jak gry z PS1 i PS2 nie chodzą... to musze się dobrze zastanowić i poczekać
                      Oo\_____/oO

Komentarz

Zamieszczone przez Banan777
                        szkoda bo tą tańszą może bym i kupił, ale jak gry z PS1 i PS2 nie chodzą... to musze się dobrze zastanowić i poczekać
                        Myślę, że wersji 40 GB nie można od razu "odrzucać". Są 2 porty, to mało ale kto będzie z nich korzystał? Ten kto zainstaluje sobie system, a wątpie czy komuś będzie akurat system w konsoli potrzebny. Bardziej granie. Port memorki jest jednak pewnym utrudnieniem, ale save chyba można zapisać na dysku. A gry z PS1 i PS2 to dla mnie jakoś bez różnicy. Ja mam obie te konsole dodatkowo więc nie musze mieć jednej do wszystkiego. Mimo to, wolę kupić wersję 60 GB. Bo możliwe, że zainstaluje sobie w niej system. A wtedy potrzebne jest więcej miejsca, mam w komputerze dysk 40GB, to nic zmieścić nie mogę. Taki już urok małych dysków.

Moderator Serwer

Komentarz

Ja bym systemu nie instalował, a co do PS3... zastanowie się. Ale ja głupi jestem kompletnie zapomniałem, że nawet jak bym brał PS3 to PS2 sobie bym zostawił, bo sprzedawać za tyle ile jest wart... to grzech poprostu. A często się przydaje.
                          Oo\_____/oO

Komentarz

No właśnie sprzedawać PS2 teraz po tylu latach to sie nie opyla...tyle kasy co poszło na same oryginalne gry to już przewyższa samą wartość konsoli kilkakrotnie

Komentarz

ehh no prawda... chyba sobie jako pamiątke zostawie
                              Oo\_____/oO

Komentarz

Akurat PS2 jest teraz w cenie :wink:

Komentarz

Pracuję...
                                X