Zamieszczone przez MichuV12
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
PS3
Zwiń
X
-
Michu napisales wczesniej ze gry nie sa warte swoich cen. Tu sie z toba nie zgodze bo np taki Uncharted albo Heavelny Sword napewno sa warte kasy jakiej sobie za nie zycza. Nie radzilbym przerabiac konsoli teraz, bo ludzie nie dokonca jeszcze oswoili sie z tym sprzetem i po takiej przerobce okazaloby sie ze cos nie dziala. Ja swojej konsoli nie bede przerabial bo to skraca zywotnosc lasera, a wymiana w przypadku PS3 (3 nosniki: CD,DVD,BD) jest napewno droga.
Komentarz
-
Patrick, napisalem, ze gry nie sa warte swoich cen w oparciu o gry ktore mam na PS2. Jako milosnik wyscigow, rajdow i wrestlingu (ewentualnie bijatyk), to jedynie Gran Turismo wg mniejest warte swojej ceny, bo jej niej mnostwo frajdy i mowiac szczerze, nie wydaje mi sie aby ta gra kiedykolwiek mi sie znudzila, tymbardziej, ze zeby ja przejsc w 100% potrzeba duzo czasu. Dobry jest tez Colin ale tylko druga czesc, reszta byla troche zwalona. jesli wyjdzie na PS3 i ja przetestuje, to moze tez zalicze ja do grona "gier oplacalnych". Tak samo TOCA. Jest fajna ale szybko sie ja konczy. Ale jesli wyjdzie nastepna czesc na PS3 to moze na nia tez sie skusze. Za to wszelkie inne gry w tym NFS to juz dla mnie inna bajka. Bez obrazy, ale to juz gry dla pokolenia mp3, czyli raczej dla ludzi w wieku 13-17. Ja jako juz troche leciwy fan GT (27lat hmmm, kiedy to minelo?) chce czyste wyscigi a nie jakies bajery, muzyczki, laseczki itd.
Co do bijatyk to tak naprawde nie ma porzadnej. Jest Tekken, ktorym zachwyca sie duzo ludzi - owszem grafika cudna, ale zero realizmu. Dobra, zeby skopac kumpla albo kumpli grajac w 6 (na PS3 mozna grac w 7). Byl DefJam fight 4 NY, super bijatyka z elementem wrestlingu i bardzo realistyczna ale niesamowicie szybko sie ja przechodzi (na upartego nawet w 2-3 dni) wiec tez szkoda miw ydawac na takie gry 300zl.
Okazjonalnie moge pokopac pilke (PES) pilki nie kocham nawet w polowie jak wyscigow, wiec tu tez sprawa jest prosta... tym bardziej, ze porownujac PES 07 i 08 to wlasciwie mamy tu sklonowana gre, i za to trzeba placic kase?
Nihgdy nie gralem (tzn zebym byl zapalencem, bo na PSX miaolem Residenta, Crasha itp) w gry przygodowe i inne, wiem ze istnieje Final Fantasy, ale takie gry kompletnie do mnie nie przemawiaja. Moze jesli je zobacze i zagram i jakims cudem zalapie bakcyla, to sie na nie skusze. Poki co, moja konsola lezy w pudle na szafie i czeka na najlepsza gre swiata - wiadomo - GT5.
Jonasz, kiedy wyjdzie, dokladnie nie wiem, ale mowi sie ze gdzies na jesien, wiec jest jeszcze troche czasu. przynajmniej dla nie, bo musze dokonczyc GT4 (68% dopiero)."If everything seems under control, you're not going fast enough" - Mario Andretti
Komentarz
-
No wlasciwe tez prawda, ja mam 14 lat(hmmm kiedy to minie!!) ale przygode z kosolami zaczalem w 1 klasie podstawowki (oczywiscie PSX) Wtedy gry to mial klimat, byly dlugie wciagajace, a producenci nie robili ich tylko i wylacznie dla kasy jak teraz ma to miejsce. Teraz przecietna gierke konczysz w 8-9 godz, a kiedys 20-25 godz. Mam nadzieje ze niedlugo znowu zaczna robic dlugie gry ale mam tez przeczucie ze nie niestety
Komentarz
-
Re: PS3
Nareszcie znalazlem troche czasu i wyjalem PS3 z kartonu i podlaczylem do neta. Oczywiscie nie mam zadnej gry, ale posciagalem dema, m.in PESa, Burnouta, NBA Live i oczywiscie Gran Tursimo HD 2.0. Grafa jest naturalnie ladniesza, szczegolnie krajobrazy, ale ilosc fpsow nie powalila mnie. Ale to na pewno tez wina mojego starego telewizora. Tak czy owak pocinam w GT HD i po kazdym time trialu, pokazuje mi ktory mam czas na swiecie, i moj obecny czas zajmuje miejsce... cos kolo 2500Ale jutro dalej bede smigac w GT4 na PS2 bo mam jeszcze z 30% do zrobienia, choc czasu wystarczy bo ponoc GT5 ma wyjsc w Japonii dopiero w lutym 2009 wiec u nas... az strach myslec...
"If everything seems under control, you're not going fast enough" - Mario Andretti
Komentarz
Komentarz