Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

WAŻNE prosze pomóżcie

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• WAŻNE prosze pomóżcie

Witam.... posiadam ps gruba SCPH-50001 NTSC mam zakupionego Swap Magic'a który działa na tej konsoli zakupiłem ostatnio NFSS w PALu i działa a dzisiaj kupiłem GT4 P.edition i nie chce mi sie odpalic dlaczego ?? pomóżcie prosze zalezy mi strasznie zeby zagrac

Re: WAŻNEEEEEEEEEEEE prosze pomóżcie

GT4 P. edition? O co chodzi?

Komentarz

Zamieszczone przez kyjgel
      O co chodzi?
      Wydaje mi się, że jemu chodzi o GT4 Platinum Edition

PS.Pisząc ten temat koledze affek chyba się "E" zawiesiło . . . . .

Pozdrawiam

Komentarz

Kilka tematów niżej jest temat z identycznym problemem jak masz Ty. Czemu nie poszukasz tylko zakładasz nowy i to jeszcze "krzycząc"? Nie tylko Ty masz problemy aż tak waaaaażne problemy...

Kauris napisał
        A z grami innymi nie masz ZADNYCH problemow?
        Mnie po 3 miesiacach przestalo odtwarzac filmy DVD, gry wtedy dzialaly. Poszedl do serwisu na regulacje lasera..

Moze i tobie laser sie przestawil i juz GT nie lapie..
        To ostatni post z tego tematu: viewtopic.php?f=23&t=4365

Komentarz

Inne gry działają i nie mam z nimi problemu a jak odpalam GT4 w trybie normal w Swap'ie to mi wyskakuje ze to nie jest format ten czyli to samo co bez swapa... a jak odpale na special to caly czas mam czarny ekran (

Komentarz

WAŻNEEEEEEEEEEE.... to małe przegiecie

Zamieszczone przez affek
            Witam.... posiadam ps gruba SCPH-50001 NTSC mam zakupionego Swap Magic'a który działa na tej konsoli zakupiłem ostatnio NFSS w PALu i działa a dzisiaj kupiłem GT4 P.edition i nie chce mi sie odpalic dlaczego ?? pomóżcie prosze zalezy mi strasznie zeby zagrac
            Affek
            po pierwsze tak nie zaczyna sie Tematu :
            "WAŻNEEEEEEEEEEEE prosze pomóżcie"
            to brak szacunku dla innych użytkowników, zamiast tego napisz w tytule problem co od razu pozwoli wstepnie go ocenić
            po drugie wybrałeś zły dział (temat zostanie przeniesiony do działu Hardware)
            a po trzecie używaj opcji szukaj
            Na razie daje Ci tylko ostrzeżenieMam nadzieej, że to tylko zmotywuje cie do zrozumienia działania forum przez co umilisz spedzanietutaj czasu sobie jak i reszcie forumowiczów
            Moderator
            Gram, bo lubię!

Komentarz

Pracuję...
            X