Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Gran Turismo 4 vs. SCPH-30004 R

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Gran Turismo 4 vs. SCPH-30004 R

W sensie podpiąłeś i od razu działało prawidłowo bez dodatkowego oprogramowania itp.?

Komentarz

..ale ty masz z tym problemy czy nie masz pendrajwa, ze sie pytasz?
      Tego czy konsola widzi paskude dowiesz sie probujac zapisac fotke wybierajac przy tej akcji USB (bo mozesz jeszcze wybrac memorke). A wybor miedzy tymi opcjami masz niezaleznie od tego czy jest cos wpiete w USB czy nie... Jesli nie jest (lub konsola nie obsluguje tego co akurat masz) to dostaniesz info ze zonk. I tyle. Nie potrzeba zadnego oprogramowania. Zbytnio sie nie zaglebialem ale wydaje mi sie ze nigdzie nie widac obecnosci pendrajwa a tym bardziej tego co na nim jest. Po prostu mozesz zapisac fotke na usb i konsola to zrobi jesli wetknales tam pendrajwa (zrobi sobie katalog GT4)

Probowalem z dyskiem twardym i czytnikiem kart - nie widziala i dostalem zonk-info. Z pendrajwem nie bylo problemu.
      maruda
      A-spec 17,839 km

Komentarz

Zamieszczone przez Kamil210
        Na "dużą" ps2 nie działa GT4 działa tylko na slimie tym cienkim
        Dawno nie przeczytałem czegoś równie zabawnego, ale do rzeczy
        też miałem problem z GT4 rozwiazaniem okazalo sie proste czyszczenie soczewki bez szmerów bajerów i regulacja soczewki.Duże prawdopodobieństwo ze masz ten sam problem. tu masz link do tego tematu:
        Forum dyskusyjne na temat serii Gran Turismo na konsole Sony Playstation. Jeżeli jesteś właścicielem PlayStation 4 (PS4) i posiadasz Gran Turismo Sport (GT Sport) to poczujesz się tutaj jak domu.

Może zwykłe czyszczenie pomoże, życze powodzena
        Gram, bo lubiÄ™!

Komentarz

U mnie czyszczenie nie pomogło, regulacja też nie ale zrobiłem rip i działa :mrgreen:
          Co do pendrive to faktycznie hasa bez problemu, odtwarzacz mp3 też widzi jako pendrive

Komentarz

ja mam starą grubą wersje PS2 i gt4 chodzi świetnie

ale mam inny ciekawy przypadek. Mianowicie, kupiłem od kolegi memorke, oryginał 8 MB. Tyle, ze z srebrnej, ale też grubej wersji. kiedy włączam GT4 to muszę wyciągnąć memorke, poczekać na napisy (Sony computer entertaiment czy coś podobnego) i dopiero wtedy włożyć memorke, bo inaczej konsola się włączy, gra się uruchomi, ale jest czarny ekran, Obydwie memorki są tej samej wersji tj. SCPH10020R czy jakoś tak. Z czarną memorką nie ma tego problemu.

Komentarz

Zamieszczone przez Kamil210
              Na "dużą" ps2 nie działa GT4 działa tylko na slimie tym cienkim
              Taak to dziwne mam slima model SCPH-70003 i wkładam płytę i nic tylko słyszę jak coś przeskakuje a jak otwieram to płyta stoi jak kołek w ziemi.
              Rest In Peace
              Undertaker vs. wrestlemania 17:0

Komentarz

Sory ze odkopuję ale mam pytanie . Właśnie jadę do Niemiec do Rodziny i tam kupię PS2 . Czy będzie tam takie menu jak w PSone , że tylko wkładam płytkę czy będę musiał słownik kupic ? A i czy jak kupię najnowszą wersję to GT4 powinno chodzic .

Komentarz

Oczywiście w Opcjach zmienisz język, np na angielski (nie spotkałem się jeszcze z polskim). menu jest tak proste że bez trudu je opanujesz :wink:

Komentarz

Zamieszczone przez Kauris
                    SCPH-50004 sie nie dziwila
                    Właśnie posiadam ten model konsoli
                    To nic że mam mało postów....ale mogę udzielać lekcji początkującym

Komentarz

Na SCPH-50003 GT4 bez problemu działa (przeróbka za pomoca FreeMCBoot). A co do tej karty pamięci: może nie jest oryginalna albo jest walnięta.
                      Dzień bez GT jest dniem straconym.

Komentarz

znalazłem istrukcję czyszczenia "grubej" ps2

To nic że mam mało postów....ale mogę udzielać lekcji początkującym

Komentarz

PracujÄ™...
                        X