Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Telefony komórkowe

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Telefony komórkowe

Dopiero Iphone 3GS mnie przekonał, jednak cena jest dla mnie zaporowa.

Komentarz

Iphone zdecydowanie odpada. Nie będę wspierał tego jobowego imperium zła. Iphone, Imac, Ipad, I...kawa?

Komentarz

Sqad masz racje że gdy IP 3G wychodził maiał najlepszy dotyk.Teraz topowe modele HTC czy Samsunga mają porównywalny dotyk z IP4.Jakość obrazu na ekranie Super AMOLED Samsunga przebija wszystko nawet Retine w IP4.

Komentarz

Zamieszczone przez thooorn
          Iphone zdecydowanie odpada. Nie będę wspierał tego jobowego imperium zła. Iphone, Imac, Ipad, I...kawa?
          Przechodzimy okres buntu ?

Mnie interesuje finalny produkt a nie flow jaki mu towarzyszy.

Zamieszczone przez janki96
          Sqad masz racje że gdy IP 3G wychodził maiał najlepszy dotyk.Teraz topowe modele HTC czy Samsunga mają porównywalny dotyk z IP4.

Niestety to nie to samo i jeszcze im trochÄ™ brakuje do produktu Apple.

Komentarz

Dotyk ani w SGS, ani w Wave II, ani w Desire, Desire HD ( bo te miałem w dłoniach) nie dorównuje temu w iP 4. Jakoś też nie widać wyższości Super Amoleda nad Retiną.

Thooorn, zmacaj sobie w sklepie czy po znajomych te telefony, które bierzesz pod uwagę to będziesz wiedział co Ci tak na prawdę pasuje. Dane techniczne i nasze wypowiedzi to jedno, a Twoje odczucia względem danego produktu to co innego. I kropka;P

Komentarz

Opłaca się odkupić od kumpla nokie e51 za 250zł?
              Kolega miał ją 4 miechy i dostał nową i obiecuje że jeszcze wymieni obudowę i baterię.
              GRAN TURISMO 4 ALL GOLD LICENSES AND DRIVING MISSIONS
              Moja galeria - gt4-photo-mode/tycha-t6552.html

Komentarz

Nie wiem po ile chodzą ale myśle że chyba warto. Nie jest to najnowszy telefon ale i tak oferuje wiele możliwości.

Symbian,w miare mocny proc i trochę ramu zapewniają dobrą pracę wielu aplikacji,emulatorów,gier, filmów. Dość dobrze wykonany telefon z aluminiową obudową. Boli trochę mały rozmiar ekranu ale da się przeżyć.
                Sam mam już długi czas i nie nażekam, ba miałem opcje wymienić na 5800 i odmówiłem.

Komentarz

Niedługo przy niskim abonamencie nie będzie opłacało się przedłużać umowy, ostatnio w erze ceny tel, poszły w górę z 99 zł na 199 zł itd.
                  Kiedy pędzisz 270 km/h to co jest przed Tobą jest już historią...

A Spec - 40 level
                  B Spec - 40 level
                  60 x Gold
                  http://www.mygranturismo.net/29102 - garaż

Komentarz

JAk by tak przeliczyć to najsensowniej nadal wychodzą prepaidy.

Komentarz

co możecie powiedzieć o sony x8 bo właśnie go kupiłem i tyle że muszę słuchawki nowe jakieś kupić bo seryjne są strasznie slabe

Komentarz

Zamieszczone przez seba111
                        co możecie powiedzieć o sony x8 bo właśnie go kupiłem i tyle że muszę słuchawki nowe jakieś kupić bo seryjne są strasznie slabe
                        Jak dla mnie jest ok, tylko nie wiem czy będzie aktualizacja do 2.3 softu.

Komentarz

O oryginalnym 2.3 możesz sobie pomarzyć.Telefon całkiem spoko.

Komentarz

No i zamiast E52, 6700 clasic wybrałem Nokie E72, dobra promo w Play była 1 zł, dziś się pytałem o cenę 499 zł. Telefon ogolnie fajny, długo bateria trzyma, polecam

A Spec - 40 level
                            B Spec - 40 level
                            60 x Gold

Komentarz

Wybrać playa?Ja raz wziąłem tam umowę i stwierdziłem że nigdy więcej.
                              Ja właśnie wybieram telefon i wybieram albo samsung wave533 lub sony xperia x8
                              GRAN TURISMO 4 ALL GOLD LICENSES AND DRIVING MISSIONS
                              Moja galeria - gt4-photo-mode/tycha-t6552.html

Komentarz

Czemu? Ja dalej korzystam z Ery. Babci się kończyła umowa i jej przeniosłem do Play, biorąc pod uwagę że za 59 zł ma 360 min do wszystkich sieci i bez ograniczeń do Play i stacjonarki chyba przez cala umowę to wydaje się dobrą oferta.

A Spec - 40 level
                                B Spec - 40 level
                                60 x Gold

Komentarz

PracujÄ™...
                                X