Sqad masz racje że gdy IP 3G wychodził maiał najlepszy dotyk.Teraz topowe modele HTC czy Samsunga mają porównywalny dotyk z IP4.Jakość obrazu na ekranie Super AMOLED Samsunga przebija wszystko nawet Retine w IP4.
Dotyk ani w SGS, ani w Wave II, ani w Desire, Desire HD ( bo te miałem w dłoniach) nie dorównuje temu w iP 4. Jakoś też nie widać wyższości Super Amoleda nad Retiną.
Thooorn, zmacaj sobie w sklepie czy po znajomych te telefony, które bierzesz pod uwagę to będziesz wiedział co Ci tak na prawdę pasuje. Dane techniczne i nasze wypowiedzi to jedno, a Twoje odczucia względem danego produktu to co innego. I kropka;P
Nie wiem po ile chodzą ale myśle że chyba warto. Nie jest to najnowszy telefon ale i tak oferuje wiele możliwości.
Symbian,w miare mocny proc i trochę ramu zapewniają dobrą pracę wielu aplikacji,emulatorów,gier, filmów. Dość dobrze wykonany telefon z aluminiową obudową. Boli trochę mały rozmiar ekranu ale da się przeżyć.
Sam mam już długi czas i nie nażekam, ba miałem opcje wymienić na 5800 i odmówiłem.
No i zamiast E52, 6700 clasic wybrałem Nokie E72, dobra promo w Play była 1 zł, dziś się pytałem o cenę 499 zł. Telefon ogolnie fajny, długo bateria trzyma, polecam
Kiedy pędzisz 270 km/h to co jest przed Tobą jest już historią...
Wybrać playa?Ja raz wziąłem tam umowę i stwierdziłem że nigdy więcej.
Ja właśnie wybieram telefon i wybieram albo samsung wave533 lub sony xperia x8
Czemu? Ja dalej korzystam z Ery. Babci się kończyła umowa i jej przeniosłem do Play, biorąc pod uwagę że za 59 zł ma 360 min do wszystkich sieci i bez ograniczeń do Play i stacjonarki chyba przez cala umowę to wydaje się dobrą oferta.
Kiedy pędzisz 270 km/h to co jest przed Tobą jest już historią...
Komentarz