Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Telefony komórkowe

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Telefony komórkowe

Też się przeniosłem do play, byłem w Erze, niech sobie ceny w dupe wsadzą. Na razie nie miałem i nie mam żadnych problemów w Play.

Komentarz

To odpowiedzcie mi czemu zawsze w każdej sieci do każdej sieci jest góra 40 gr oprócz playa do którego nawet 80?
      A jak w mixie nie zapłacisz na czas to ci rozmowy nawet jak masz kasę blokują(a tego w umowie nie było)

PS Czy android jest widocznie lepszy od bady?
      GRAN TURISMO 4 ALL GOLD LICENSES AND DRIVING MISSIONS
      Moja galeria - gt4-photo-mode/tycha-t6552.html

Komentarz

Android jest lepszy od "bada" i jak widać stale się rozwija.W końcu android,to główny konkurent IPhone OS :wink: Na tą platformę masz wiele darmowych programów i gier z android market no i ogólnie myślę,że jest to przyjemniejszy system niż bada która na razie nic ciekawego nie oferuje Sam po wakacjach planuję kupić jakiegoś smartfona z "Antkiem" Czekam na premierę Samsunga Galaxy II

Komentarz

Zamieszczone przez tycha
          To odpowiedzcie mi czemu zawsze w każdej sieci do każdej sieci jest góra 40 gr oprócz playa do którego nawet 80?
          A jak w mixie nie zapłacisz na czas to ci rozmowy nawet jak masz kasę blokują(a tego w umowie nie było)

Ja płace 19gr do wszytkich

Komentarz

Zamieszczone przez Sqad
            Zamieszczone przez tycha

Ja płace 19gr do wszytkich
            Ale oni do Ciebie 80gr.
            Powód? Zmowa innych operatorów przeciw Play - ich sposób "obrony" przed specjalną, kilkuletnią "ochroną", którą objęty został Play po wejściu na rynek przez polskie prawo antymonopolowe.

Komentarz

Zamieszczone przez BelegU$
              Ale oni do Ciebie 80gr.
              Powód? Zmowa innych operatorów przeciw Play - ich sposób "obrony" przed specjalną, kilkuletnią "ochroną", którą objęty został Play po wejściu na rynek przez polskie prawo antymonopolowe.
              Fakt, bo Play kusi promocjami i to niezłymi muszę przyznać. Chociażby ich ostatnia ( i chyba jeszcze aktualna promocja). Jesłi przekona się jakąś grupę osób ( na przykład kolegów, przyjaciół), aby przeszli do Play, to można dostać PS3 z GT5 po polsku () za 1zł lub notebooka HP Mini110 również za 1zł . Samemu oczywiście trzeba również wziąć jakiś telefon w abonament, chyba powyżej 50zł, tego nie jestem pewien.

Komentarz

No niby wszystko fajnie Olo699,ale jest jeden haczyk:suma miesięcznej opłaty abonamentu osób które sprowadziłeś musi przekraczać 225 zł
                GRAN TURISMO 4 ALL GOLD LICENSES AND DRIVING MISSIONS
                Moja galeria - gt4-photo-mode/tycha-t6552.html

Komentarz

No to powiedzmy, że masz "pod ręką" 5 osób, i jest git . Tylko znowu taka sytuacja, że osób pięć, a PS3 tylko jedno...

Komentarz

To nie jest jakiś problem wielki uzbierać tą kwotę w sumie. Kwota abonamentu 59 zł, dolicza się wartość 69 zł. także na upartego 4 osoby potrzebne.
                    Kiedy pędzisz 270 km/h to co jest przed Tobą jest już historią...

A Spec - 40 level
                    B Spec - 40 level
                    60 x Gold
                    http://www.mygranturismo.net/29102 - garaż

Komentarz

Zamieszczone przez tycha
                      No niby wszystko fajnie Olo699,ale jest jeden haczyk:suma miesięcznej opłaty abonamentu osób które sprowadziłeś musi przekraczać 225 zł
                      Żeby dostać PS3 lub netbooka trzeba uzbierać 250zł, jak się uzbiera za 150zł ludzi dostaje się telefon bodaj sony xperia x10

Zamieszczone przez BelegU$
                      Ale oni do Ciebie 80gr.
                      Jak byłem w erze nigdy nie patrzylem czy dzwonie do play czy nie, wątpię żeby ktokolwiek się tym przejmował

Komentarz

Jak byłem w erze nigdy nie patrzylem czy dzwonie do play czy nie, wątpię żeby ktokolwiek się tym przejmował[/quote]

No dobra mając abonament 120 zł, a miesiąc w miesiąc przychodzą mi rachunki 200 zł, to widać różnicę. Ale chciał nie chciał musiał dzwonić
                        Kiedy pędzisz 270 km/h to co jest przed Tobą jest już historią...

A Spec - 40 level
                        B Spec - 40 level
                        60 x Gold
                        http://www.mygranturismo.net/29102 - garaż

Komentarz

Chłopaki co powiecie o tym fonie??

Czy jest godny uwagi?
                          Czy ktoś z was ma ten model??

ogólnie chodzi mi o to iż w plusie proponują mi go za przedłużenie umowy i takie tam pierdoly.
                          Pokazywała mi niewiasta jeszcze parę.
                          NIe bardzo mnie rajcuje pisanie na dotykowym a babka mnie zaskoczyła jak z boku się klawa wysunęła ^^

Jakie sa wasze opinie o ile ktoś go ma lub też sie przymierzał/przymierza do zakupu.

Komentarz

Tani model samsunga z niszowym systemem operacyjnym.Jednak jak na model z niższej półki całkiem przyzwoicie wyposażony brakuje tylko 3G.Jest też w miarę prosty w obsłudze.A oferowali ci jakieś tanie androidy?Co oczekujesz od telefonu.
                            PS Ten wavik ma pojemnościowy ekran i na serio jest to duża różnica w porównaniu z oporowym wyświetlaczem

Komentarz

Zamieszczone przez janki96
                              Co oczekujesz od telefonu.
                              Aby dzwonił i smsy wysyłał lol

Ale poważnie to niczego nadzwyczajnego.
                              Jedynie co się przydaje to zrobienie dobrej fotki i od niedawna dostęp do neta (ma WiFi) więc też mnie to zaciekawiło^^żywotność baterii co w dotykowych fonach jest bolączką ;p ten niby długo wytrzymuje.

Komentarz

A jakie masz inne propozycje?

Komentarz

Pracuję...
                                X