Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Telefony komórkowe

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Telefony komórkowe

Siemka mam problem, pomiędzy wyświetlaczem a ekranem nie wiem jakim cudem wleciało mi trochę kurzu i jest to wkurzajace mam sony ericssona c510 czy mogę sam odkręcić go i wyczyścić bo Się boję że coś wypadnie i nie będzie działać

Komentarz

1.
      Chciałbym zapytać czy coś do 1000zł się zmieniło jeśli chodzi o telefony dotykowe. Moi poprzedni kandydaci to HTC Desire i Samsung Galaxy S.

2.
      A coś dotykowego z pojemną baterią do 500zł? Wygodny, porządny wyświetlacz, do sms'ów przede wszystkim, sporadycznego dzwonienia i korzystania z hotspotów WiFi. Do tego dobrze widziany Android i w miarę dobry aparat +3Mpix z autofocusem koniecznie!

Ceny graniczne oczywiście telefonów używanych, Allegro etc.

Komentarz

Jaki telefon polecacie za ~120zł? Widzę, że w tej cenie można dorwać K800i - dobra opcja?

Chociaż ja nie jestem fanem SE to kumpel wspomina ten telefon jako najlepszy jaki miał. Trzeba uważać na joystick który lubi odmawiać posłuszeństwa, ale jak telefon jest w dobrym stanie to jak najbardziej polecam.
        http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
        GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
        GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
        GranTurismo 5 99%
        GranTurismo 6 100%

Komentarz

SE K770i, którego sam mam nie ma joysticka, a jest równie dobry, co K800i. Za taką cenę to najlepsze telefony.

Odnośnie mojego zapytania wyżej nr 2
          http://www.telepolis.pl/telefony.php?id=1800
          ZTE Blade, ciekawa propozycja

Raczej egzotyczny telefon na naszym rynku, chociaż jest dostępny bodajże w Orange.

Komentarz

Właśnie ZTE Blade jest dość popularny w Polsce a na świecie bije rekordy sprzedarzy.
            Co do 1000zł to może SE Xperia Neo?Plasuje się pomiędzy HTC a Samsungiem i jest sporo nowszy od wyżej wymienionych

Komentarz

Kumpel ma tego Blade'a.Nawet ładnie śmiga,niema żadnych przycinek,zawiech,w grach nie ma widocznego spadku FPS.Jak wchodzi w neta też elegancko się wszystko wczytuje wygodnie przewija strony.Myślę,że za taką cenę,to dobry wybór

Komentarz

Zamieszczone przez thooorn
                1.
                Chciałbym zapytać czy coś do 1000zł się zmieniło jeśli chodzi o telefony dotykowe. Moi poprzedni kandydaci to HTC Desire i Samsung Galaxy S.

2.
                A coś dotykowego z pojemną baterią do 500zł? Wygodny, porządny wyświetlacz, do sms'ów przede wszystkim, sporadycznego dzwonienia i korzystania z hotspotów WiFi. Do tego dobrze widziany Android i w miarę dobry aparat +3Mpix z autofocusem koniecznie!

Ceny graniczne oczywiście telefonów używanych, Allegro etc.

Ja w zupełności mogę ci polecić ten co ja mam obecnie Samsung Wave 533 nie za drogi (w okolicach 500zł) a całkiem fajnie sie operuje. ^^
                Myślałem że fonik nie da rady ale jestem zupełnie zaskoczony. Bateria też długo trzyma jak na dotykowy to chyba należy do nielicznych które wytrzymują nawet przez tydzień!! (bez bawienia się nie potrzebnie) normalnie trzyma mi od 3 do 5 dni jesli bawie się w necie bo równie ma WiFi elegancko sie sprawuje jako kieszonkowa przeglądarka.^^
                http://allegro.pl/nowy-samsung-wave-533 ... 91991.html

Komentarz

Telefon bardzo... średni.

Samsung Galaxy Ace?
                  Motorola Milestone?

Komentarz

Zamieszczone przez thooorn
                    Telefon bardzo... średni.

Samsung Galaxy Ace?
                    Motorola Milestone?
                    Åšredni telefon? to jest do dzwonienia a nie do zabawy ;p
                    Jak potrzebujesz robić zdjęcia kup se aparat.

Komentarz

A jak w Wave 533 z głośnikiem? Będę w przeciągu dwóch miesięcy zmieniał telefon i narazie głównie jego biorę pod uwagę

Komentarz

głośnik bardzo dobrej jakości bo dźwięk jest czysty niema żadnych zakłóceń.
                        Ale dopiero gdy podpiąłem słychaweczki dokanałowe i w odtwarzaczu ustawiłem sobie dźwięk i odpaliłem muzykę bass jakiego nigdy w telefonie nie słyszałem przyprawiał mnie o dreszcze i to nie żadne furczenie czy nawet pierdzenie głośniczka tylko czysty potężny bass^^

Ogólnie dla zwykłego odbiorcy telefon rewelacyjny mile zaskakuje ale dla wymagającego to Telefon bardzo...średni ;p

Komentarz

Galaxy Ace zdecydowanie polecam.
                          GRAN TURISMO 4 ALL GOLD LICENSES AND DRIVING MISSIONS
                          Moja galeria - gt4-photo-mode/tycha-t6552.html

Komentarz

Chyba właśnie na ten model się zdecyduję, ale poczekam jeszcze, gdy cena spadnie do 3xx złotych. Aktualnie bardzo ciężko jest dostać używany w bardzo dobrym stanie poniżej 500zł.

Komentarz

Galaxy Ace wciąż jest chyba nieosiągalny w cenie poniżej 500zł. Średnia cena "używanych" na Allegro to 700zł.

Komentarz

W Polsce czytałem o pra premierze Iphone 4S i w RTV Euro AGD topowy model "jedyne" 4999 zł. Ciekawe ile spadnie cena jak oficjalnie sie pojawi.

Tak dla ciekawości artykuł:

http://technowinki.onet.pl/mobile/jaki- ... tykul.html
                                Kiedy pędzisz 270 km/h to co jest przed Tobą jest już historią...

A Spec - 40 level
                                B Spec - 40 level
                                60 x Gold
                                http://www.mygranturismo.net/29102 - garaż

Komentarz

PracujÄ™...
                                X