Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Telefony komórkowe

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Telefony komórkowe

Kyjgel oczywiście zdaje sobie sprawy że android ma dużo wad(wymieniałem je w postach wyżej). Jednak według klientów(a chyba to jest główny wyznacznik jakości systemu) android wygrywa.
    PS Witek jakie pierwsze wrażenie?Jak masz jakieś pytania wal śmiało

Komentarz

W środę dopiero kurier będzie i prawdę mówiąc nie mogę się doczekać.
      http://najalternatywniej.blogspot.com/
      keep calm & carry on
      digart - lastfm
      ---
      REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Radzę Ci wszystko poustawiać na karcie na której nie ma kasy,albo na której jest pakiet internetowy.Jako zabawka sprawdza się świetnie i bateria przy dość intensywnym korzystaniu z tela działa prawie 2 dni(co mnie zaskoczyło). Jako zabawka sprawdza się świetnie

Komentarz

Zamieszczone przez janki96
          i bateria przy dość intensywnym korzystaniu z tela działa prawie 2 dni(co mnie zaskoczyło).
          eej, to ma być dużo?
          keep calm & carry on
          digart - lastfm
          ---
          REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

No dzisiejsze telefony jak wytrzymują 2 dni przy częstym używaniu to jest wielki sukces.Bo w smartfonach ładują coraz to nowsze wynalazki,szybsze procesory i większe wyświetlacze.A technologia produkcji baterii jak na razie stoi w miejscu.Jedynie "kitajce" coś tam kombinują.Więc możliwe,że za kilka lat ktoś wymyśli baterię o mniejszych rozmiarach a dwa razy większej pojemności

Komentarz

Zamieszczone przez Witek Enzo
              Zamieszczone przez janki96
              i bateria przy dość intensywnym korzystaniu z tela działa prawie 2 dni(co mnie zaskoczyło).
              eej, to ma być dużo?
              Jak na obecne smartphony to jest na serio dużo.Ciągłe połączenie z netem trochę zżera chodź i tak najbardziej prądożerne są wyświetlacze w tych telefonach.W ustawieniach można sprawdzić i prawie zawsze wyświetlacz zżera ponad 50% bateri,a np android sam z siebie zżera 2%

Komentarz

Panowie co dałoby się zrobić z kwotą 400pln?
                Proszę o jakieś propozycje w tym zakresie, oczywiście używane raczej bo z nowych to nic wielkiego nie znajdę. Oczekiwania to wygoda użytkowania, spory czytelny wyświetlacz, Wi fi, i ogromna multimedialność. Lubie się bawić telefonem instalując gry, aplikacje etc.

Komentarz

Może Galaxy Mini lub Gio? ^^
                  GRAN TURISMO 4 ALL GOLD LICENSES AND DRIVING MISSIONS
                  Moja galeria - gt4-photo-mode/tycha-t6552.html

Komentarz

Za 400 to może ZTE blade?Tu masz ciekawą ofertę(ZTE blade był oferowany pod kilkoma wersjami i ta z RBR mobile jest najlepsza)
                    http://allegro.pl/wa-wa-rbm-one-zte-bla ... 16002.html
                    Wyświetlacz 3,5 cala(800x480 pikseli) full romów(polecam android.com.pl) 512MB ramu,raczej powinien Cię zadowolić.Lepszego nie znajdziesz.Może cudem znajdziesz Samsunga Wave,który ma świetne hardwere(ten sam co SGS).

Komentarz

Mój SG Gio. Na Allegro raz na tydzień można znaleźć niemal nowe sztuki poniżej 400zł, ale trzeba polować. Sam kupiłem (razem z przesyłką) za 400zł ze wszystkimi akcesoriami w pudełku na gwarancji 2miesięczny telefon. Dostałem nawet skórzany pokrowiec i... bawełnianą szmatkę xD

Komentarz

widziałem galaxy mini i z wyglądu średni. Jak byście mogli podsyłajcie jakieś przykładowe oferty z parametrami lub zdjęcia bo ciężko mi szukać tego przez telefon. Generalnie super jakby na pokładzie siedział android bo chciałbym się pobawić w emulacje psxa. Myślałem nad sonym Xperia x10 mini pro bo jest w zasięgu i właśnie na Andku ale słabo sobie radzi. Odpala i kilka gier jest całkiem płynnych. Doradzajcie

Komentarz

Xperia x10 mini pro jest za małe, wygląda jak pół telefonu. Jeśli to ma służyć do internetu/gier to poroniony pomysł.
                          Janki ma racje, ZTE Blade jest chyba najlepszym pomysłem.
                          Oczywiście przed zakupem postaraj się pomacać kilka telefonów, wśród znajomych, ew. sklepów z telefonami.
                          http://allegro.pl/nowy-zte-blade-red-bu ... 35482.html

Komentarz

nieźle się prezentuje, podoba mi się. Ból tylko taki że nie lubię macanych telefonów, stąd myśl o Xperii bo mam dotyk i wysuwaną klawiaturę. Ale z tego co widzę wszyscy mi odradzają.
                            Htc wildfire jest w zasięgu? Co myślicie?

Komentarz

Ja Blade'a też polecam.Już tu kiedyś pisałem - kumpel ma i sobie chwali.Jak już zostało powiedziane cena jest adekwatna do oferowanych możliwości :wink: A osobiście nie widzę sensu w takich 2in1 typu dotyk + klawiatura fizyczna.Jak już wybierać to albo normalny smartfon z dotykowym ekranem albo po prostu zwyczajny telefon z najzwyklejszą prostą klawiaturą numeryczną.Nie wiem,ale jakoś nie cierpię telefonów z klawą i dotykiem No chyba,że ktoś nałogowo pisze sms'y a nie radzi sobie z dotykiem to wtedy klawiatura qwerty jest ostatnią deską ratunku.Ale to jak kto woli...

Komentarz

xperię mini pro ma koleżanka od roku i sobie baaardzo chwali, ale mi się osobiście nie podoba bo faktycznie jest cholernie malutka, w qwerty nie trafiam kompletnie
                                keep calm & carry on
                                digart - lastfm
                                ---
                                REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Pracuję...
                                X