Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Telefony komórkowe

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Telefony komórkowe

Wildfire to dobry telefon, sensownie wykonany, chociaż mi nie pasował ekran w tym telefonie, tzn to jak reaguje na dotyk. Za to mieści się idealnie w budżecie, plus jest dość duży wybór tego za ok 400zł.

Komentarz

Dreadlock.Wilfdire to już starożytność.240 na 320 pikseli i to przy jego ekranie wygląda fatalnie.Do tego stary procek.ZTE Blade ma przegrywa tylko w wykonaniu(wiadomo że HTC robi świetne wykonane telefony).X10 mini pro ma bardzo mały wyświetlacz.
      PS Dredziu jak chcesz grać na emu(FPse-jedyny warty polecenia) to będziesz musiał go kupić w markecie(przynajmniej bd miał aktualizację).Piracenie jest dziecinne proste jednak lepiej kupić orginał.Jeśli bd ci przeszkadzało sterowanie to zawsze możesz podłączyć pada od PS3
      PS witek są 2 mini pro.Jedna X10 mini pro,która jest maleńka i dosyć stara i druga bez X10,która jest naprawdę szybko i ma nowego andka,ale cena powyżej 800zł
      Podsumuwując ZTE ma najlepszy stosunek ceny do oferowanych możliwości.

Komentarz

Też bym brał ZTE
        GRAN TURISMO 4 ALL GOLD LICENSES AND DRIVING MISSIONS
        Moja galeria - gt4-photo-mode/tycha-t6552.html

Komentarz

Zamieszczone przez janki96
          PS witek są 2 mini pro.Jedna X10 mini pro,która jest maleńka i dosyć stara i druga bez X10,która jest naprawdę szybko i ma nowego andka,ale cena powyżej 800zł
          mówiłem o x10, tak jak była wyżej wspomniana
          http://najalternatywniej.blogspot.com/
          keep calm & carry on
          digart - lastfm
          ---
          REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

mnie Qwerty się podoba, kiedyś miałem muzyczną nokie 5510 z taką klawierą. Genialna sprawa, ceniłem sobie wygodę pisania. Ale teraz jest era macania które we mnie nie trafia, sporo piszę i Imo nic nie zastąpi uczucia klawisza pod palcem. No i w graniu na telu lepiej jak jest guzik.

Widocznie czas powoli się przestawiać i przyzwyczajać. A thooornowskie Gio jak się ma do tematu?

Wypłata dopiero 10tego ale się rozglądam, zobaczymy czy w ogóle coś z tego wyjdzie ale zmiana phona już trochę za mną chodzi.

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
              mnie Qwerty się podoba, kiedyś miałem muzyczną nokie 5510 z taką klawierą. Genialna sprawa, ceniłem sobie wygodę pisania. Ale teraz jest era macania które we mnie nie trafia, sporo piszę i Imo nic nie zastąpi uczucia klawisza pod palcem. No i w graniu na telu lepiej jak jest guzik.

Widocznie czas powoli się przestawiać i przyzwyczajać. A thooornowskie Gio jak się ma do tematu?
              Chociaż jeden który myśli tak jak ja. Miałem już do czynienia z dotykowcami ale to nie dla mnie, jak na razie mam spartańską jak na obecne czasy Nokię X2-00, telefonik z ciekawymi i zaskakującymi patentami, nówka za grosze, ale jeśli miałby się zepsuć to kupuję znowu ten sam model

Komentarz

Już tak mam że uwielbiam klawisz pod paluszkiem, bawiłem się dotykowymi dużo i strasznie mnie irytują. Menu i bajerki fajnie się obsługuje ale kiedy chce wybrać coś precyzyjnie czasem mam problem w odpowiednim wtrafieniem mimo małych dłoni. Koszmar zaczyna się w pisaniu esa, tu naparzam na dwie ręce. W potrzebie pisało się jedną w kieszenie na pamięć palcem wyczuwając odpowiedni guzik, no i ten fizyczny klik wciśnięcia.

Tu bd trzeba się skupić i przyłożyć. Ale chce coś na Andku i z dużym wyświetlaczem. Coś za coś.
                Wczoraj paczałem ten ZTE i w takiej kwocie na prawdę jest znakomity, proc 600 i sporo ramu. Filmiki też oglądałem i wygląda na bardzo płynny i dość wydajny.

A miał ktoś do czynienia z nim w realu? Jak działa, jak w łapce leży. Ogólne odczucia.

Komentarz

na papierze ZTE jest super, ale mając go w ręku dwie rzeczy mnie denerwują. Kiepski wyswietlacz i brak czujnika zbliżeniowego, co powoduje że w trakcie rozmowy można uchem czy policzkiem podusić różne rzeczy łącznie z rozłączeniem czy przekierowaniem (zdażyło się kumplowi ) rozmowy. Prędkość działania jest akcpetowalna ... nawet dobra. Mógłbym się jeszcze przyczepić do jakości obudowy itd ... ale za tą kasę to by było już tylko narzekanie dla sztuki narzekania.
                  http://www.mygranturismo.net/12300

Komentarz

Ja się Blade'm nieraz bawię i jest dosyć fajny.Internet bardzo fajnie się przegląda (kolega ma T-mobile) strony otwiera zaskakująco szybko,nie zamula się,sporo gier ze sklepu androida działa bez zacinek.No i fajnie leży w łapie,gdyż cała obudowa jest gumowana.Dzięki temu chwyt nawet spoconą dłonią jest pewny i że tak powiem przyjemny w dotyku niż taki zwyczajny plastik Wykonanie jak za taką cenę wbrew pozorom nie jest takie złe :wink:

Komentarz

ja zawsze staram się szanować elektronikę i dbać by nie zepsóć. Nokia już się wysłużyła i znudziła bo symbian s60v3 to już trup. Więc szukam telefonu który da mi dużo frajdy i wytrzyma ze 3lata użytkowania.

Więc jeśli wykonanie jest w miare solidne i nie rozleci się po tygodniu to fonik spokojnie odsłuży swoje.

A co z tym ekranem? Czemu kiepski? Generalnie poobczajałem go na necie i podoba mi się wygląd, parametry i multimedialność Andka. Na 90% jest już to mój typ na nabycie.

Komentarz

Co do pytania jak ma się gio do niego.Jedznie co do niego przemawia to że to Samsung.
                        A te 400 zł to górna granica i więcej nie możesz wydać?Bo jest jeszcza wręcz legendarna Moto Milestone.Świetnie wykonana ze dużym wyświetlaczem(854x480) i fajną klawiaturką.Bawiłem się nią i na serio świetny telefon.Procek może ma mało Mhz(550) ale chodzi naprawdę dobrze(kiedyś to był hi-end.Do tego układ graficzny lepszy od tego w ZTE i będziesz mógł pograć w gry gameloftu(ZTE ma starszy układ).Na Allegro trudno taką za 400zł ale warto szukać bo telefon naprawdę świetny

Komentarz

Wypłata po 2tygodniach pracy będzie raczej skromna więc szkoda mi wszystko wsypać w telefon, tymbardziej że rynek szybko się rozwija i te szybko tracą na wartości. Dlatego 400pln to moja obecna granica zdrowego rozsądku zważając na to że mam kilka innych potrzebniejszych wydatków.

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
                            Wypłata po 2tygodniach pracy będzie raczej skromna więc szkoda mi wszystko wsypać w telefon, tymbardziej że rynek szybko się rozwija i te szybko tracą na wartości. Dlatego 400pln to moja obecna granica zdrowego rozsądku zważając na to że mam kilka innych potrzebniejszych wydatków.
                            A nie lepiej poczekać i uzbierać jakąś sumkę? Choć u mnie z oszczędzaniem to różnie wygląda, może Ty dasz radę

Komentarz

Ja mam teraz tak gówniany telefon, że bym go z chęcią wywalił przez okno, ale nie będe mial z czego dzwonić.

Nie polecam N97!

Komentarz

Kyjgel- raz że u mnie jest podobnie (jak mam kase kupuje głupoty a jak nie mam to snuje plany na mądre zakpy) a dwa że jak wspominałem rozsądek mówi mi żeby nie pakować grubych milionów w gadżet jakim będzie dla mnie ten telefon. Zte wydaje się być kompromisem

Komentarz

PracujÄ™...
                                X