Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Telefony komórkowe

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Telefony komórkowe

Zamieszczone przez janki96
    yjgel mnogość konfiguracji jest w androidzie
    Zamieszczone przez kyjgel
    Systemem android mi wcale nie imponuje, jedynym plusem jest możliwość jego personalizacji i bogaty Android market.

launcher, wgrywanie romów...Więc właśnie, Android to takie krzesło do składania, dla przeciętnego użytkownika te pojęcia niewiele mówią.

Komentarz

Wczoraj zamówiony za 380 +przesyłka. Transakcja pewnie trochę potrwa bo jeszcze nie miałem wypłaty i musze się do chłopaka dodzwonić i ustalić szczegóły ale świetny telefon w dobrej cenie. Wgrany ma Andek 2.2 Froyo ale pogadam żeby wrzucił Cyanogenmod 7 co znacznie przyspiesza działanie i wydajność. Jak nie to sam bd się orientował

Komentarz

muszę przyznać, że wygląda mega I cena jakaś śmieszna! Jakiego ma procka?

Komentarz

Procek Quallcom 600Mhz z możliwością podkręcenia, wg mojego obeznania optymalnie można wywindować do 700mhz. 512ramu z czego połowę wcina Andek ale jak się wgra dobrą wersję to wydłuża żywotność baterii, żre mniej ramu i jest wydajniejszy. Ekran TFT 480x800, tylko mało kolorów bo 256 tysięcy.

Za takÄ… cenÄ™ wydaje mi siÄ™ super. To niska cena jak za smartfon ale dla mnie to i tak spory wydatek.

Komentarz

Wypasik. Dzisiaj całą noc pracuję, więc może uda się zarobić na coś podobnego. Mój samsung monte mnie wykańcza nerwowo...

Komentarz

W necie wszystko wygląda fajnie, zobaczymy jak w praniu. Postaram się jak najszybciej sfinalizować zakup, pobawie się, osfoje i napiszę kilka słów czy jest wart swojej ceny

Komentarz

Dredziu ma farta bo grupon sprzedał 2000 ZTE Blade RBM mobile za 300zł i dlatego takie tanie na allegro.Wcześniej stały po 600zł.
                Kyjgel launcher to taki rozbudowany motyw.Pobiera się go z Android Market i wgrywa się jak aplikacje,jest to dziecinnienie proste.Romy to oprogramowanie i np każdy operator tworzy własny rom i wygrywa się go przez aktualizację.Dla zwykłego użytkownika wgrywanie romów nie jest potrzebne.
                PS Szczęśliwego nowego roku

Komentarz

Zamieszczone przez Bochen
                  Wypasik. Dzisiaj całą noc pracuję, więc może uda się zarobić na coś podobnego. Mój samsung monte mnie wykańcza nerwowo...
                  Miałem doczynienia z czymś podobnym - szajsung diva,... po godzinie rzucałem telefonem po ścianach

Komentarz

Zamieszczone przez Sqad
                    Miałem doczynienia z czymś podobnym - szajsung diva,... po godzinie rzucałem telefonem po ścianach
                    Ta...ja z nim żyję od roku. Jest solidny - nie ma żadnej ryski a "po ścianach" też latał. Za to soft jest nie do życia, proc jest wolny, pisanie smsów to koszmar a bateria trzyma 1,5 dnia max. Andka nie da się tam wrzucić. Szkoda, bo tel ma gps i inne rzeczy, które po zmianie softu mogłyby stać się przydatne...

Komentarz

Janki- te Zte i tak się cenią. Ciężko wyrwać coś jak ja za 380, reszta stoi po 400 z groszami i więcej. Zobaczymy, muszę się do chłopaka dodzwonić. Na gg jeszcze nie odpisał a wczoraj łapała mnie heya poczta. Sprubuje jeszcze dziś.

Komentarz

Bochen android ma swoje minimalne wymagania i twój monte je spełnia,sle to by była tak powolna praca że byś nie wytrzymał.Lepiej sprzedaj monte,dołóż trochę i kup sobie androida,albo np badę lub symbiana(oczywiście co najmniej Anna)

Komentarz

Zamieszczone przez Bochen
                          Zamieszczone przez Sqad
                          Ta...ja z nim żyję od roku. Jest solidny - nie ma żadnej ryski a "po ścianach" też latał.
                          Gdybyś był kobietą to po roku by już nie istniał
                          A-Spec- 40 lvl
                          B-Spec- 40 lvl

Komentarz

Hmm mam pytanie do eksperta:
                            @janki96 - czy do tej xperii można wgrać takiego gołego androida Bo nie podoba mi się ten "motyw" fabryczny te niebieskie całe to to Podoba mi się coś takiego jak w SGS II najzwyklejszy andek.No i jak te zdjęcia w niby 3D*

Od dłuższego czasu zbieram się na zakup jakiegoś smartfona bo mam prehistorycznego szajsunga i czas na coś nowego.Chciałem właśnie potężnego SGSII,ale no niestety kasiorka poszła na prawko.A to co zostało starczyło by jedynie na Neo V.A cena jest dobra jak za smartfona z prockiem 1Ghz.Jeśli nie odłożę kasy na 4oo i zdecyduję się na kupno telefonu to biorę Xperię

Komentarz

Można wgrać custom rooma(ale SGS2 ma bardzo zmienionego andka Touch Wiz 4 coś w style Sens HYC).Zawsze możesz sobie inny launcher wgrać z marketu a jak to za mało(to troszkę więcej niż motyw) zawsze jakiegoś custom sobie walniesz.Procek to jest ten sam jak w windowsowych nokiach czy HTC desire HD i daje sobie świetnie radę z fonem.Ramu też starcza,a układ graficzny daje sobie radę z każdą grą.Popatrz sobie na Nexusy one mają zwyłego andka(tylko cena troszkę większa).Co do zdjęć.To takie pic na wodę te 3D tylko na bravi to obejrzysz(nie wiem jak z innymi telewizorami 3D).zaletą też jest wsparcie i zapewniony najnowszy android 4.0(SE wspomniał że zmieni troszkę swoją nakładkę)
                              Jak masz brać to nie bierz z ORange(bo ma simloca i za darmo nie można odblokować bootloadera[takie zabezpieczenie przed wgrywaniem innego oprogramowania)]Bierz z Plusa albo z T-mobile(nie wiem dokładnie jak z tym bootloaderem,ale na pewno sim locka nie mają).
                              Jak masz jakieś pytanie wal śmiało,w miarę sił ci odpowiem.

Komentarz

• Re: Najnowsze zakupy

Zamieszczone przez cichy45
                                Wiesz że kupiłeś martwy OS? Żaden telefon z WP7.x nie dostanie aktualizacji do WP8.

Niemniej gratulujÄ™ zakupu. Lumie to podobno bardzo dobre telefony.
                                Doskonale wiem "w co się pakuję". Na bieżąco śledzę fora i blogi poświęcone WP. W obecnym wydaniu ten system czeka na jeszcze jedną aktualizację, mianowicie 7.8 . Będzie większa możliwość aranżacji menu, to jest pewne. O innych ficzerach na razie niewiele wiadomo. Osobiście byłem trochę zawiedziony że obecne słuchawki z WP nie dostaną Ósemki, ale obecna wersja satysfakcjonuje mnie w 100%. Przede wszystkim szybkość i łatwa obsługa, sklep z aplikacjami który ma szybsze tempo rozwoju niż konkurencyjnych platform, design i jego spójność, system się nie wiesza. Wielu twierdzi że telefonu nie można modyfikować. Jest to bzdura, działa bogata scena maniaków WP i jest wiele ROMów dzięki którym możemy wyjść poza sztywne ograniczenia.
                                Co do ceny telefonu, to zapłaciłem 379zł w abonamencie Play.

Komentarz

PracujÄ™...
                                X