Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Telefony komórkowe

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Telefony komórkowe

Zamieszczone przez Sqad
    Rozumiem że dopłaty w abonamencie,... optimum to pewnie lumia 820, ewentualnie może styknie na jakiegoś iP5
    na iphone4 nawet nie starczy,w t-mobile chca ponad tysiaka

Komentarz

Bierz XperiÄ™ P, zdecydowanie polecam

Komentarz

Zamieszczone przez Kamil457
        Zamieszczone przez Sqad
        Rozumiem że dopłaty w abonamencie,... optimum to pewnie lumia 820, ewentualnie może styknie na jakiegoś iP5
        na iphone4 nawet nie starczy,w t-mobile chca ponad tysiaka
        No w sumie fakt w play przy abonamencie za 160zł to jest cena w tej granicy

Komentarz

Zamieszczone przez siniak
          Bateria w tym telefonie to jakiś żart.

Komentarz

Zamieszczone przez kyjgel
            Szczerze nie znam smartfona w którym bateria nie jest żartem. Moce obliczeniowe i ekrany rosną nie wprost proporcjonalnie do wydajności i pojemności baterii. Na szczęście żyjemy w takich czasach że dostęp do prądu nie jest aż takim problemem, a standardem się robi ładowanie telefonu codziennie.

Komentarz

Uwierz że bateria w tym telefonie nie trzyma nawet tych norm smartfonowych. http://www.mgsm.pl/pl/katalog/sony/xper ... domor.html

Komentarz

Kamil, według mnie dużo lepszy jest android. Polecam Ci jakiegoś HTC lub Xperię.

Komentarz

Podaj choć jeden dobry argument, tylko nie pisz że jest dużo aplikacji, .... miliardy latarek ect, i masę innego zbędnego syfu.

Komentarz

Xperie P ma znajomy,czyli odpada A Xperia T? Troche go promowali,ale wiecie co wyszlo z samego telefonu czy nie bardzo?

Komentarz

IMO android jest dużo łatwiejszy w obsłudze i bardziej przejrzysty no i jest oczywiście Sklep Play, gdzie można kupić lub pobrać za free jakaś gierkę lub aplikację.

Komentarz

To samo w sumie można powiedzieć o WP.

Tu jest lista prawdziwych wad:
                        http://bezprzyciskow.pl/windows-phone-8 ... czarowanie

http://www.dobreprogramy.pl/gilbert3/Wi ... 38917.html
                        Jest to lista wad, problemów, błędów i braków, które na co dzień by mnie wkurzały i pewnie by spowodowały a) lot koszący telefonu przez pokój b) szybką sprzedaż.

WP8 to system dla ludzi bawiÄ…cych siÄ™ chmurami, pakietem office, mapami i kafelkami. Reszta w tym systemie kuleje.

Dlaczego kupić telefon z klockami? Bo można zadzwonić, wysłać sms czy maila. Ale od tego mam inny prosty telefon sprzed 5 lat za 1/5 ceny, który nie ma problemów z załącznikami i listą kontaktów. Bo kafelki? Jeśli mam problem z trafieniem w mniejszą ikonę to tak - WP8! Bo super pakiety office? Jeśli będę chciał zrobić prezentację w powerpoint to zrobię to na PC szybciej i wygodniej. Do notatek nie potrzebuję Worda. Chmury i mapy? Tak, będę łaził po mieście i szczycił się tym, że mam "miasto w obiektywie", które znam sam lepiej, niż biedna i często nieaktualna baza danych firm wokół mnie. No i... stały dostęp do sieci. A może "kONcik gier"? Telefon dedykowany dla osób "młodych i dynamicznych", którzy... mają dzieci i potrzebują zabezpieczyć telefon przed nimi. Bitch, please...

Komentarz

Zamieszczone przez kyjgel
                          Mnie trzyma 2 dni bez ładowania, uważam że to bardzo przyzwoity wynik jak na taki smartfon. Wiadomo, że jak więcej się bawię, szczególnie jakieś gry czy przeglądanie stron to na dzień starczy, więc nie rozumiem twojego narzekania. Czasy Nokii 5110 dawno już minęły...

Komentarz

Kupiłem parę dni temu 6310i. Serio.
                            Oldschoolowy SE J10i2, który miał mi służyć na wieki wieków zaliczył po dwóch i pół roku definitywny zgon.
                            narancs alternativa

Komentarz

Zamieszczone przez szymoniec
                              Kupiłem parę dni temu 6310i. Serio.
                              Oldschoolowy SE J10i2, który miał mi służyć na wieki wieków zaliczył po dwóch i pół roku definitywny zgon.
                              + BTW. Ten SE to chyba ostatni klasyczny model z SE.

Komentarz

Zamieszczone przez Krazio
                                IMO android jest dużo łatwiejszy w obsłudze i bardziej przejrzysty no i jest oczywiście Sklep Play, gdzie można kupić lub pobrać za free jakaś gierkę lub aplikację.
                                Idź zobacz chociaż na youtube jak wygląda system potem wróć i może zmienisz to co napisałeś bo najgłupszych argumentów nie słyszałem

Zamieszczone przez thooorn

http://www.dobreprogramy.pl/gilbert3/Wi ... 38917.html
                                Jest to lista wad, problemów, błędów i braków, które na co dzień by mnie wkurzały i pewnie by spowodowały a) lot koszący telefonu przez pokój b) szybką sprzedaż.
                                Szczerze to chyba z żadnym punktem tam nie można się zgodzić, a koleś który to pisał to chyba jakiś tępak czasów 3310. Powiadomień doręczenia nigdy nie sprawdzałem (chryste ktoś tego używa jeszcze)

Import kontaktów z google działa idealnie, zresztą tak jak z facebooka.

Jedyne faktycznie z czym można się zgodzić to wysyłanie sms'a do osoby która ma dwa numery telefonów, ale tego się dowiedziałem po przeczytaniu info.

Komentarz

PracujÄ™...
                                X