Szczerze nie znam smartfona w którym bateria nie jest żartem. Moce obliczeniowe i ekrany rosną nie wprost proporcjonalnie do wydajności i pojemności baterii. Na szczęście żyjemy w takich czasach że dostęp do prądu nie jest aż takim problemem, a standardem się robi ładowanie telefonu codziennie.
IMO android jest dużo łatwiejszy w obsłudze i bardziej przejrzysty no i jest oczywiście Sklep Play, gdzie można kupić lub pobrać za free jakaś gierkę lub aplikację.
http://www.dobreprogramy.pl/gilbert3/Wi ... 38917.html
Jest to lista wad, problemów, błędów i braków, które na co dzień by mnie wkurzały i pewnie by spowodowały a) lot koszący telefonu przez pokój b) szybką sprzedaż.
WP8 to system dla ludzi bawiÄ…cych siÄ™ chmurami, pakietem office, mapami i kafelkami. Reszta w tym systemie kuleje.
Dlaczego kupić telefon z klockami? Bo można zadzwonić, wysłać sms czy maila. Ale od tego mam inny prosty telefon sprzed 5 lat za 1/5 ceny, który nie ma problemów z załącznikami i listą kontaktów. Bo kafelki? Jeśli mam problem z trafieniem w mniejszą ikonę to tak - WP8! Bo super pakiety office? Jeśli będę chciał zrobić prezentację w powerpoint to zrobię to na PC szybciej i wygodniej. Do notatek nie potrzebuję Worda. Chmury i mapy? Tak, będę łaził po mieście i szczycił się tym, że mam "miasto w obiektywie", które znam sam lepiej, niż biedna i często nieaktualna baza danych firm wokół mnie. No i... stały dostęp do sieci. A może "kONcik gier"? Telefon dedykowany dla osób "młodych i dynamicznych", którzy... mają dzieci i potrzebują zabezpieczyć telefon przed nimi. Bitch, please...
Mnie trzyma 2 dni bez ładowania, uważam że to bardzo przyzwoity wynik jak na taki smartfon. Wiadomo, że jak więcej się bawię, szczególnie jakieś gry czy przeglądanie stron to na dzień starczy, więc nie rozumiem twojego narzekania. Czasy Nokii 5110 dawno już minęły...
Kupiłem parę dni temu 6310i. Serio.
Oldschoolowy SE J10i2, który miał mi służyć na wieki wieków zaliczył po dwóch i pół roku definitywny zgon.
Kupiłem parę dni temu 6310i. Serio.
Oldschoolowy SE J10i2, który miał mi służyć na wieki wieków zaliczył po dwóch i pół roku definitywny zgon.
+ BTW. Ten SE to chyba ostatni klasyczny model z SE.
IMO android jest dużo łatwiejszy w obsłudze i bardziej przejrzysty no i jest oczywiście Sklep Play, gdzie można kupić lub pobrać za free jakaś gierkę lub aplikację.
Idź zobacz chociaż na youtube jak wygląda system potem wróć i może zmienisz to co napisałeś bo najgłupszych argumentów nie słyszałem
Zamieszczone przez thooorn
http://www.dobreprogramy.pl/gilbert3/Wi ... 38917.html
Jest to lista wad, problemów, błędów i braków, które na co dzień by mnie wkurzały i pewnie by spowodowały a) lot koszący telefonu przez pokój b) szybką sprzedaż.
Szczerze to chyba z żadnym punktem tam nie można się zgodzić, a koleś który to pisał to chyba jakiś tępak czasów 3310. Powiadomień doręczenia nigdy nie sprawdzałem (chryste ktoś tego używa jeszcze)
Import kontaktów z google działa idealnie, zresztą tak jak z facebooka.
Jedyne faktycznie z czym można się zgodzić to wysyłanie sms'a do osoby która ma dwa numery telefonów, ale tego się dowiedziałem po przeczytaniu info.
Komentarz