Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Telefony komórkowe

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Telefony komórkowe

Tak samo nie rozumiem komu tak bardzo potrzebny jest flash w komórce, który tylko powoduje większy pobór danych i wyłączanie wyskakujących reklam. Z resztą google też przestało oficjalnie wspierać flasha. Mnie brakuje w WP jedynie możliwości odtwarzania napisów w filmach, poza tym wszystko inne działa świetnie.

Komentarz

Flash w niektórych wypadkach jest niezbędny np gdy chce zobaczyć podgląd wyników na żywo z skoków,jest wiele takich rzeczy i mimo że różnie to działa to jest bardzo przydatne.Jeśli chcesz zmniejszyć pobór danych instalujesz opere/dolphina mini i Ci pięknie kompresuje.Co do Xperii T świetny model bawiłem się Nim dość długo ekran mimo że ani IPS ani AMOLED naprawdę świetny chodzi bardzo płynnie.

Komentarz

Dwa miesiące od ostatniego zapytania znów pojawia się u mnie temat wymiany Galaxy Gio na coś lepszego.

Co potrzebujÄ™?
        - wydajny procesor i zadowalająca ilość RAM
        - duża ilość pamięci wbudowanej przeznaczonej na aplikacje itp.
        (na Gio pomimo przenoszenia instalowanych aplikacji na karcie pamięci, pamięć telefonu również pożera)
        - czytelny ekran
        (75% czasu to WIFI + przeglÄ…darka + Youtube)
        - Flash do Internetu
        - wydajna bateria!
        - wyłącznie dotykowy
        - aparat może mieć nawet 3mpix, byle posiadał autofokus, ew. diodę

Co mi siÄ™ osoba?
        - prostokątne, cienkie obudowy z maksymalnie dużym ekranem
        - elegancka stylistyka

Koszt: 700-800zł nowy lub stary z całym osprzętem

Dotychczasowy faworyt: LG Swift L9

Co się zmieniło? Pojawiło się coś nowego? Miała być chyba nowa seria L. Szukam konkurenta dla L9.

Komentarz

Też bym był za L9. Wydajny procesor, świetny ekran (IPS). Ewentualnie możesz się rozejrzeć za ZTE Grand X In/HTC Desire X/używanym Sensation.
          GRAN TURISMO 4 ALL GOLD LICENSES AND DRIVING MISSIONS
          Moja galeria - gt4-photo-mode/tycha-t6552.html

Komentarz

Poczytałem trochę o serii Swift II. Najwyższy model L7 II dostał Snapdragona S4, ciut większą baterię i niecały 1GB RAM. Jego cena to trochę ponad 1k zł, więc za dużo dla mnie. Ciekawe, czy pojawi się L9 II. Dostanie S 600tkę?

Wychodzi na to, że obecnie tylko L9 spełnia moje wszystkie wymagania.

Komentarz

W tej cenie tylko L9, wciskałbym Ci lumie 620 ale jest sporo słabsza :mrgreen:

Komentarz

Windows Phone podziękuję

Komentarz

nie znasz siÄ™ :mrgreen:

Komentarz

Polecam ci wziąść L9. Sam go mam i jestem zadowolony. Telefon jest dość duży, ale da się przyzwyczajić. Jest wydajny. Shadowgun działa na ultra. Bardzo go polecam.
                    Sygnatura została usunięta ponieważ złamano 16 punkt regulaminu forum

Komentarz

thooorn, na dniach będę miał do sprzedania nowego SGS III mini za 750zł.

Komentarz

@mataman
                        Nie, dzięki

Wygląda na to, że nie ma co czekać na cud. W przyszłym tygodniu planuję zakup L9.

Komentarz

jeszcze nie kupiles?? OSTRO

Komentarz

Ja się napaliłem na galaxy Note'a w podobnej cenie co S2 a lepszy i zarąbisty

Komentarz

Pany Iphone 4 czy 4s? Generalnie do dzwonienia, czasem zrobienia foto. Różnica w cenie zaporowa... 1zł kontra 999 zł czy trochę poczekać i może 4s dorwać? 5 nie chcę, za lekka, lepiej mi się 4 podoba.
                              Kiedy pędzisz 270 km/h to co jest przed Tobą jest już historią...

A Spec - 40 level
                              B Spec - 40 level
                              60 x Gold
                              http://www.mygranturismo.net/29102 - garaż

Komentarz

Oczywizda 4S, wydajnościowo przepaść w stosunku do czwórki.

Komentarz

PracujÄ™...
                                X