Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Telefony komórkowe

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Telefony komórkowe

Po co koniecznie dotyk.Jest nokia c3 i nokia z serii E które mają klawiatury qwerty.
    GRAN TURISMO 4 ALL GOLD LICENSES AND DRIVING MISSIONS
    Moja galeria - gt4-photo-mode/tycha-t6552.html

Komentarz

Throon a do 1000zł może Sony Ericsson X10?Snapdragon 1Ghz(może nie najnowszy ale daje radę)384MB Ramu.Aparat ma dość dobry jeden z najlepszych na androidzie.No i aktualizacja do Andka 2.3 jest oficjalna nie trzeba się bawić w custom romy.Ma duży ekran 4 cale.

// THOOORN

Komentarz

Samsung Galaxy S. Tyle w tym temacie... :mrgreen:

Komentarz

Nokia C3 jest brzydka jak noc. Podobnie jak seria E. Zresztą, Nokie już dawno przestały mnie interesować.

Galaxy S ma to, czego szukam. Nie ma USB?

Xperia X10 stylistycznie bardziej mi odpowiada. Ma wszystko, co Galaxy S i wiecej. W jaki sposób akutalizacja?

Jest jeszcze X2. Ma QWERTY, ale... i Win 6.5.

Komentarz

Wiesz, na SGS pograsz w Gran Turismo 2 :mrgreen:

Komentarz

Ty mnie nawet nie nakrecaj :mrgreen:

Komentarz

Pewnie przez SEUSa będziesz musiał aktualizacje wprowadzić.Ale jak byś trafił na SGS to bierz samsunga.X10 jest pod każdym względem gorsza może poza jakością wykonania.Throoon X2 to już przestarzały model ze bardzo starym prockiem i Win 6.5.On się na da najwyżej do nawigacji.
                PS w GT2 też zagrasz na X10

Komentarz

janki96, proszę... t h o o o r n

Galaxy S kusząca oferta.

Czy nie planują producenci w najbliższym czasie wprowadzić do produkcji czegoś nowego, ale wciąż w cenie np SGS a nie 2 czy 3 tys zl? Nowinki warte i godne uwagi. Wolę poznać rynek zanim podejmę decyzję. Aktualnie SGS albo X10.

Komentarz

Raczej 2 rdzeniówek nie znajdzie w twoim pułapie cenowym.Nawet jeśli nie będzie wspierany SGS to zawsze na xda będą jakieś custom romy na niego.Ma bardzo dobrą specyfikacje.Wszystkie nowinki od 2 tys. w górę.Chcociaż może LG Optimus 2X spadnie do 1000zł za rok.A interesuje cię tylko android?
                    PS sorki thooorn za te wpadki

Komentarz

Interesuje mnie przede wszystkim wydajność i komfort użytkowania. Wybierając taki telefon mam nadzieję, że będzie działał sprawnie, płynnie i szybko. A to, czy odpalę na nim pięć przeglądarek, dwanaście gier Java, trzy notatniki i aparat to już mniej ważne.

Telefon do pisania sms przede wszystkim, sporadycznego dzwonienia i skorzystania z darmowej sieci z WiFi. Ale jeśli przy tym będzie oferował rozrywkę to tylko plus. Lekki, zgrabny i poręczny. Dlaczego dotyk? Bo mam dość klasycznej klawiatury i słownika T9. Bo wygodniej. Bo nowsze.

Komentarz

Bierz SGS i nie patrz na nic.W końcu to jeden z głównych konkurentów Iphona 4 :wink: A na obecną chwilę nie ma i nie będzie telefonu do 1000 zł oferującego więcej niż SGS.A jedynie do sprzedaży ma trafić dwurdzeniowy SGS 2,ale cenowo chcą się upodobnić do Apple'a...

Komentarz

Bierz SGS tylko przed zakupem zobacz ci będzie się podobała obudowa bo jest zrobiona z nie najlepszej jakości plastiku

Komentarz

Telefon będę kupował minimum za rok. Nie opłaca mi się wydać ponad 1000zł. Wolę poczekać, aż stanieje.

Spotkałem się już z opiniami nt. obudowy Galaxy S. Trochę mnie to niepokoi. O ile nowy z salonu może nie być aż taki zły to używany z dużym przebiegiem może zachowywać się jak mój SE czyli zwyczajnie trzeszczeć przy mocniejszym uścisku.

Komentarz

Po co ci taki kloc jak galaxy S.Jest fajny model samsunga:Wave 533 z qwerty z tym że nie ma androida tylko badę a cena dużo mniejsza :wink:
                              GRAN TURISMO 4 ALL GOLD LICENSES AND DRIVING MISSIONS
                              Moja galeria - gt4-photo-mode/tycha-t6552.html

Komentarz

A co fajnego jest w Wave? ...bo ja nie widzę.

Komentarz

Pracuję...
                                X