Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Telefony komórkowe

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Telefony komórkowe

Terminator na luzie kupisz wave 1 poniżej tysiaka który imo jest lepszy od 2.A widzieliście specyfikacje SGS2.Gniecie niedługo smartphony wyprzedzą netbooki.

Komentarz

Terminator, Ty chcesz kupić Galaxy S pierwszego, to po co o Wave wspominasz? Chyba, że go jako alternatywę traktujesz...

Nie sprzedawaj Smieny, jej wartość polega na tym że robi zdjęcia, na allegro to 30 zł za nią nie dostaniesz. Więc rób zdjęcia xD
      Skąd jesteś? Bo jak daleko, to mi się nie opłaca

Komentarz

Witam!
        Gdydziś zaszedłem do salonu ery zobaczyłem fajny telefonik,mianowicie nokia C5.Telefon mi się spodobał gdyż jest lekki , cienki i nie był dotykowy.Telefon widziałem kilka razy na necie.Co o nim myślicie?
        GRAN TURISMO 4 ALL GOLD LICENSES AND DRIVING MISSIONS
        Moja galeria - gt4-photo-mode/tycha-t6552.html

Komentarz

Jak dla mnie świetny. Wygodne klawisze, bateria jest ok, no i ma darmową nawigację.

Komentarz

Rozwiń trochę opinie.Czyli według CB to by był dobry wybór.
            Szkoda że teraz producenci skupiają się głównie na telefonach dotykowych.Wszyscy mówią że to ''kupa'' i mają racje.Telefony z klawiszami według mnie są lepsze :wink:

Komentarz

Kyjgel a korzystałeś kiedyś z OVi maps?Jest lepsze od google maps ale do prawdziwej nawigacji dużo jej brakuje.A poza tym Tycha jest 6 klasistą po co mu nawiga w telefonie?

Komentarz

Zamieszczone przez janki96
                Tycha jest 6 klasistÄ…. Po co mu nawiga w telefonie?
                Dla szpanu

Komentarz

Zamieszczone przez janki96
                  Kyjgel a korzystałeś kiedyś z OVi maps?Jest lepsze od google maps ale do prawdziwej nawigacji dużo jej brakuje.A poza tym Tycha jest 6 klasistą po co mu nawiga w telefonie?
                  Oczywiście że nie jest to prawdziwa nawigacja, ale nie zgodzę się ze wiele jej do niej brakuje. Jest bardzo dokładna i szybka, łatwa w obsłudze a co najważniejsze darmowa. Janki96 Czemu wytykasz mu jego wiek skoro jesteś "aż" 2 lata starszy? BTW. Można zakupić ładowarkę na dynamo z uchwytem na kierownicę marki Nokia i już nie zgubimy się w drodze po bułki. A jako piesza nawigacja też jest nieźle, np. nie zgubimy się na wycieczce szkolnej. Cóż mógłbym jeszcze napisać o telefonie? Intuicyjne menu, aparat daje radę. Obudowa jest solidna i dobrze leży w ręce. Osobiście jeśli chodzi o słuchawkę to jest to idealny telefon dla mnie.

Komentarz

Mi navigacja nie potrzebna i gdyby się dało prosiłbym sprzedawce o model bez nawigacji :wink:
                    No może jedynie ,by podczas podróży rodziców nie pytać gdzie jesteśmy :mrgreen:
                    Gdybym brał telefon dla szpanu to bym rzucił sie na dotykowy

Komentarz

• Re: Telefony komórkowe

Za jakiś czas przymierzam się do zakupu właśnie dotykowego... Zaciekawił mnie SE Xpierd Mini/Mini Pro.

* Szukam telefonu wygodnego, niewielkiego i lekkiego. Musi idealnie i szybko pracować. Nie ma to jak zawiech przy przeglądaniu pełnej skrzynki. Podobno Androidy pod tym względem są całkiem niezłe.

** Telefon używam przede wszystkim do pisania sms, więc albo dotyk z QWERTY, albo z wirtualna klawiatura. Co będzie wygodniejsze do pisania?

*** Trzecia ważna rzecz to bateria. Irytuje mnie, gdy muszę co parę dni ładować mojego SE.

**** Aparat, który mam w swoim SE k770i w zupełności mi wystarcza. Szału nie ma, ale ma autofocus i lampę, co przydaje się każdemu uczniowi/studentowi.

***** Niech ma wejście na karty, bo wbudowana pamięć często jest po prostu śmiesznych rozmiarów. Do tego najlepiej miniUSB.

Zakup nie planuję w najbliższym czasie, może za rok. Do tego czasu i te aktualne stanieją, i może coś nowego się pojawi. Interesuje mnie tylko to, co aktualnie można ciekawego dostać choćby w cenie nowego Xperia.

Komentarz

jeśli Xperia X10 to ten zwykły, odradzam wersję Mini. Za tą budżetową wersją przemawia tylko cena. Jak dla mnie jest zdecydowanie za mały, a co za tym idzie niewygodny. Ale to chyba wina moich łap, dlatego słuchawka przeznaczona raczej dla delikatnych kobiecych dłoni. Jako alternatywę poleciłbym Ci Xperię X8.

Komentarz

X10 mini jest rzeczywiście strasznie mini thooorn a co byś powiedział na telefon LG GT540 Swift Kolega ma i sobie chwali.Ma androida,można wgrać wiele przydatnych aplikacji,mimo tego iż koleś ma napakowane pełno pierdoł to i tak Android chodzi całkiem płynnie i szybko.Ostatnio wgrał windowsa 7 dla tego telefonu i też całkiem nieźle.Muszę przyznać,że bardzo dobrze przegląda się internet.Ale trzeba się liczyć,że najlepiej mieć wykupiony pakiet neta np za 5 zł,bo android lubi się łączyć często.No i największym plusem tego smartfona jest cena 350- 400 zł tani jak barszcz.A jeśli chodzi o baterię,to jakiego telefonu byś teraz nie kupił to i tak musisz co dzień lub co drugi dzień na noc podłączyć.Bo jak na razie nie stworzyli takiej baterii który by była wystarczająco mała a pojemna

Komentarz

Thoorn, jeśli to ma być telefon do esemesowania głównie to najlepszym wyborem było by coś z qwerty, ale dobry dotyk też daje radę.

Co do LG GT540 Swifta, znajomy ma to to, i gdyby nie irytujący ekran to byłby dobry wybór. Może przez dość długie i częste obcowanie z iP4, Galaxy S czy htc desire mam trochę odchyłu od normy, ale jak dla mnie to w Swifcie dotyk jest beznadziejny, naprawdę wku*wiający chwilami.

Może będę nudny kolejnej osobie wmawiając, że Htc Wildfire jest moim zdaniem najlepszym wyborem dla niego, ale tak właśnie uważam. Jest lekki, nieduży i wygodny, zawiech raczej brak. Ma dobry dotyk, wejście na karty, znośny aparat. Co do baterii... to każdy smartfon żre ją szybko. Chyba, że na serio raczej nie katujesz aplikacji, i w ustawieniach każesz mu dostosowywać jasność ekranu do otoczenia. Wtedy pewnie 3 dni pociągnie.

X8 wziąłem z abonamentu bo mi za złotówkę przy przedłużeniu umowy zaoferowali, dałem siostrze. Ona jest zadowolona, mnie ten telefon by trochę irytował. Ekran niby znośny, ale też bez rewelacji. Gorzej z wykonaniem. Strasznie plastikowy, jak się ściska go to skrzypi... no i na pewno nie wygląda jak telefon dla faceta

Janki96, nigdy nie korzystałem z OVI maps, za to korzystam z map google, a wcześniej na hd miałem automapę. I mapy google naprawdę dają radę, normalnie można na ich podstawie szukać jakiegoś miejsca czy drogi do domu... sprawdziłem to na sobie

Tycha, nie bądź pesymistyczny względem nawigacji, przydaje się w najmniej oczekiwanych momentach

Komentarz

LG to telefon, który miałbym w tej chwili kupować, mieszczący się w granicach mojego budżetu, ale ja poszukuje telefonu na przyszłość, a takim jest choćby Wildfire.

Ma wszystko, czego potrzebuje. Czegoś takiego właśnie szukam.

Tak patrzę na Allegro i HTC średnio po 600zł z hakiem stoi nowy. Za rok może być to kusząca oferta dla mnie, gdy mocno stanieje.

A coś z wyższej półki? Do 1000 i 1000+zł? Motorola Milestone II? Co w tym przedziale można ciekawego aktualnie dostać? Motorola odpowiada mi stylistycznie. Proste linie.

Komentarz

Desire Z? też fajna rzecz.

Swoją drogą- w końcu przekonałem się do Cydii;D I nie żałuję

Komentarz

PracujÄ™...
                                X