Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Co wybrać? Ps3 czy X360?

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Co wybrać?Ps3 czy X360?

Zamieszczone przez Bzdursky
    Zamieszczone przez nick187pl
    Miałem doczynienia tylko z X360 a z PS3 niestety nie .Grałem u kolegi w NFS:Undercover na X360 i mi się konsola podobała.Po tym co przeczytałem o płaceniu 100zł rocznie za grę online na X'a to mnie przesunęło na stronę PS3.Jeszcze będę długo będę wybierał...
    PS:Z wami to najlepiej wybierać bo przed sobą mam samych profesjonalistów.
    Wychodzi Ci 13zł miesięcznie Gold za około 130zł na 13 miesięcy to dobra inwestycja. Oczywiście jak nie masz Xbox Live Gold to możesz ściągać dema, trailery, rozmawiać z kumplami itd., tylko grać nie możesz. No i niektóre dema są tydzień wcześniej dla "goldowców".
    Lepiej dać się frajerzyc i udawać że wszystko ok. W PS3 masz to za darmo, nie ma dzielenia graczy na lepszych i gorszych. A co do serwerów obsługujących PS3...kuzyn siedzi w tym temacie już jakiś czas i nie miał jak dotąd żadnych problemów.

Komentarz

Zamieszczone przez kyjgel
      Zamieszczone przez nick187pl
      Miałem doczynienia tylko z X360 a z PS3 niestety nie .Grałem u kolegi w NFS:Undercover na X360 i mi się konsola podobała.Po tym co przeczytałem o płaceniu 100zł rocznie za grę online na X'a to mnie przesunęło na stronę PS3.Jeszcze będę długo będę wybierał...
      PS:Z wami to najlepiej wybierać bo przed sobą mam samych profesjonalistów.
      Wychodzi Ci 13zł miesięcznie Gold za około 130zł na 13 miesięcy to dobra inwestycja. Oczywiście jak nie masz Xbox Live Gold to możesz ściągać dema, trailery, rozmawiać z kumplami itd., tylko grać nie możesz. No i niektóre dema są tydzień wcześniej dla "goldowców".
      Lepiej dać się frajerzyc i udawać że wszystko ok. W PS3 masz to za darmo, nie ma dzielenia graczy na lepszych i gorszych. A co do serwerów obsługujących PS3...kuzyn siedzi w tym temacie już jakiś czas i nie miał jak dotąd żadnych problemów.
      Powiedz to samo ludziom, którzy grają w World of Warcraft - nie dość, że abonament płacą, to jeszcze dodatki muszą dokupować! Frajerzenie się jak nic!

Ta wypowiedź była totalnie bez sensu.

http://crazypumpkinsnest.wordpress.com/

Komentarz

Powiedz to samo ludziom, którzy grają w World of Warcraft - nie dość, że abonament płacą, to jeszcze dodatki muszą dokupować! Frajerzenie się jak nic!

No sorry.... Ale tak jest prawda Płacić co miesiąc za durną grę żeby tylko pograć na necie Jest milion innych gier które są za darmo i dają tyle samo frajdy z gry.... A X360.... Jest tańsza w kupnie więc muszą sobie na czymś odbić... Normalne...
        Ta dyskusja jest bez sensu, bo czego nie napiszemy to posiadacze X"a zaraz się będą bronić i vice versa...
        Kolega usłyszał już wystarczająco dużo opinii na temat tych dwóch konsoli więc chyba starczy tej dyskusji...
        Dla mnie PS3 zawsze było i będzie na 1 miejscu... Sony ma po prostu większe doświadczenie w tym co robi... Poza tym wygląd i dostępne funkcje przebijają X"a... Nawet za wyższą cenę...

Pozdrawiam...

Komentarz

To już Twoja subiektywna opinia - ja wolę zapłacić raz na rok i mieć dostęp do najlepszej usługi sieciowej na konsolach. Jeśli ktoś woli PSN, które wali errorami jak z rękawa - proszę bardzo. Taki tam niuansik.

Ale z jednym się zgadzam - zamknąć temat. Albo przynajmniej dawać prawo wypowiedzi tym, którzy mają przynajmniej jedną z tych konsol, bo dywagowanie "a mi się zdaje, że" jest bez sensu, a na niektóre "argumenty" ciężko w ogóle odpowiadać.

Komentarz

To już Twoja subiektywna opinia - ja wolę zapłacić raz na rok i mieć dostęp do najlepszej usługi sieciowej na konsolach. Jeśli ktoś woli PSN, które wali errorami jak z rękawa - proszę bardzo. Taki tam niuansik.
            Ha ha ha Najlepszy żart dnia w wolnym czasie kiedy miałem podłączoną konsole do netu po 10h ani jeden error nie wyskoczył Nie ma najmniejszych problemów z PSN Ale rozumie :wink: Musisz sobie wmawiać takie rzeczy żeby przytłumić świadomość że dajesz się robić w ...... :wink:
            Przez cały czas użytkowania PS3 nie miałem ani jednego problemu z graniem przez sieć

Komentarz

Zamieszczone przez Biesiadnik
              Ha ha ha Najlepszy żart dnia w wolnym czasie kiedy miałem podłączoną konsole do netu po 10h ani jeden error nie wyskoczył Nie ma najmniejszych problemów z PSN Ale rozumie :wink: Musisz sobie wmawiać takie rzeczy żeby przytłumić świadomość że dajesz się robić w ...... :wink:
              Przez cały czas użytkowania PS3 nie miałem ani jednego problemu z graniem przez sieć
              "Ja nie mam problemów to nie ma ich wcale"? Kozak. Ostatnio czytałem na forum Neo+ narzekania Grega na PSS, do którego zalogował się po dwóch dniach bodajże. Ale gdzie, to Sony - oni wszystko mają najlepsze

Komentarz

Mogę znaleźc którzy mieli problem z live'm. Po prostu nie rozumiem za co ta opłata, skoro konkurencja ma to za free. Nie wiem czemu przytoczyłeś mi geeków WoW, dla mnie to są dopiero idioci. Gdyby nie te nieszczęsne 130zł(za które mógłbym kupić dobrą platynę) to Xbox byłby idealną konsolą do gry on-line.

Komentarz

Zamieszczone przez kyjgel
                  Mogę znaleźc którzy mieli problem z live'm. Po prostu nie rozumiem za co ta opłata, skoro konkurencja ma to za free. Nie wiem czemu przytoczyłeś mi geeków WoW, dla mnie to są dopiero idioci. Gdyby nie te nieszczęsne 130zł(za które mógłbym kupić dobrą platynę) to Xbox byłby idealną konsolą do gry on-line.
                  Ja z Live problemu nie mam - podłączyłem do routera i śmiga Za co opłata? Nie wiem, szczerze mówiąc. Może za dobre serwery i wsparcie dla Xbox Live w każdej grze (choćby marginalne). WoWowców przywołałem, bo ja płacę abonament raz na rok i mogę grać we wszystko, a oni płacą raz na dwa miesiące i w dodatku po to, żeby grać w jedną grę

Komentarz

No tak, płacisz za usługę sieciową, która w dodatku nie obejmuje naszego kraju 130 zł przy 5 latach to już 650 zł czyli nowy Xbox :wink:

Komentarz

Ja z Live problemu nie mam - podłączyłem do routera i śmiga
                      Identycznie mam z PSN, więc nie wiem czemu mówisz, że PSN to shit.
                      http://najalternatywniej.blogspot.com/
                      keep calm & carry on
                      digart - lastfm
                      ---
                      REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Serwer, 13zł za miesiąc to nieduża kwota - więcej wydaję w weekend na fajki

Witek Enzo - jak czytam o tych problemach, które mają użytkownicy PS3 (przoduje tutaj gość, który zmienił dane w profilu na PSN i coś mu padło z trofeami w Dead Space - efekt? Musiał ściągać od nowa wszystko z PSS, w tym Siren, które "ma tylko 10GB") to lekko mnie to odrzuca. No nic, każdy ma to, co woli.

Komentarz

To 13zł na miesiąc to może i niewiele, ale jest. Płaci sie z góry? Jeśli tak to nie każdy może wydac na raz 130 zł... No ale już dobra, skończmy to czepianie się.

Co do PSN... nie lubie oceniania na podstawie wybranych opinii innych. PSN pewnie nie jest idealne - zdarzają sie pewnie błędy, ale ja nie mam o tym pojęcia, bo u mnie śmiga doskonale.
                          To że u niewielu osób są poważne kłopoty, to nie znaczy, że wszyscy je muszą miec.
                          Poza tym na pewno ten cały xbox live też nie jest idealny.

Wybór jest bardzo trudny i myśle, że większe znaczenie ma grubosc portfela Xbox jest znacznie tańszy, ale jeśli stac Cie na PS3 to nie pożałujesz
                          http://najalternatywniej.blogspot.com/
                          keep calm & carry on
                          digart - lastfm
                          ---
                          REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Zamieszczone przez Witek Enzo
                            To 13zł na miesiąc to może i niewiele, ale jest. Płaci sie z góry? Jeśli tak to nie każdy może wydac na raz 130 zł...
                            Można miesięcznie sobie płacić, można kupić subskrybcję na 3 miesiące, można na rok, albo mieć to wszystko w dupie i podać numer karty kredytowej - wtedy MS sam odprowadza sobie co miesiąc opłatę, z której można zrezygnować

Komentarz

Nadal nie moge wybrać.Mogę was prosić o to abyście sporządzili listę wad i zalet??Wtedy napewno dokonam decyzji.
                              Zawsze zapytaj,nie rób nic sam.

Komentarz

Jedyne co potrafia to wszczynac bezsensowne klotnie, uzywac argumentow czesto wyssanych z palca... "bo widzialem". PS-owiec bedzie bronil Sony, wytykal bledy Xowi i vice versa. Tak naprawde zaden z was nie potrafi jasno wytlumaczyc koledze ktora (pomijajac chora "milosc" do jednej marki) konsola jest najlepszym zakupem na dana chwile.

Tyle...

Komentarz

PracujÄ™...
                                X