Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Co wybrać? Ps3 czy X360?

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Co wybrać?Ps3 czy X360?

Zamieszczone przez nick187pl
    Serwer możesz zamykać .kupuję PlayStation 3 ostatecznie!
    Dobry wybór A temat zostawiamy otwarty, bo jeszcze komuś sie zachce otworzyc drugi podobny
    http://najalternatywniej.blogspot.com/
    keep calm & carry on
    digart - lastfm
    ---
    REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Osobiście mam PSX i PS2, mam zamiar kiedyś kupić PS3. Spędziłem dużo czasu z konsolami sony.NA pewno opłaci się wydać te kilkaset zł. więcej na lepszą konsole, bo PS3 jest zrobiony na kilka lat. Sami zobaczycie, 2, 3 lata i "X" będzie daleko w tyla za PS3

Grałem u kolegi na Xsie i pady z PS są dużo wygodniejsze. Ich konstrukcja od czasu PSX praktycznie nic się nie zmieniła.

Komentarz

Ech, temat jest do zamknięcia. Prowokowanie takich marnych wojenek powinno być nagrodzone warniaczem, bo:

a) do dyskusji nie wnosi to absolutnie nic, a już na pewno nie jest na temat;
        b) opowiadasz dyrdymały wyssane z palca, powtarzając bezmyślnie stereotypy;
        c) starasz się rozstrzygnąć kwestię subiektywną jak cholera (wygoda pada - chyba każdy ma swoje zdanie co do tego, hmmm?).

Dalej wmawiaj sobie, że wydałeś kasę na jedynie słuszny sprzęt, projektowany na kilkadziesiąt lat do przodu, ale nie zmienia to faktu, że Xboxa 360 _jest_równorzędną_konsolą_, taką samą, jak PS3.

http://crazypumpkinsnest.wordpress.com/

Komentarz

A ja dodam jeszcze 3 grosze od Siebie. XO jest spalony ze swoim napędem. Już są problemy jak upchać GB danych na wielowarstwowe płytki. Teraz jest jeszcze w miarę dają radę, ale za parę lat kto wie, czy gry na X'a nie będą wydawane na dwóch czy nawet więcej płytach. HD DVD dokonuje swojego żywota, a BRD świętuje kolejne triumfy. Nie ma Sobie co mydlić oczu, taka jest prawda.

Komentarz

To dlaczego GTA4 wyszło na DVD9? Nie ma żadnego problemu z upchnięciem wszystkeigo w 9GB. A jeśli to nie wystarcza - druga płytka i tyle. Co to za problem zmienić płytę po X godzinach? Nawet GT2 jest na dwóch CD

Komentarz

Zamieszczone przez Bzdursky
              To dlaczego GTA4 wyszło na DVD9? Nie ma żadnego problemu z upchnięciem wszystkeigo w 9GB. A jeśli to nie wystarcza - druga płytka i tyle. Co to za problem zmienić płytę po X godzinach? Nawet GT2 jest na dwóch CD
              Tak, tylko że GT2 wyszło 10 lat temu, poza tym nie przeszkadzało to w ogóle nikomu.

Komentarz

A teraz komuś przeszkadza? Przecież przełożenie płyty to nie żaden wysiłek. Poza tym PS3 ma wolny napęd BR, więc co z pojemności, skoro taki streaming tekstur (zastosowany chociażby w Gears of War) jest utrudniony? Chociaż pojemność jest zadowalająca, to fakt.

Komentarz

A teraz komuś przeszkadza? Przecież przełożenie płyty to nie żaden wysiłek. Poza tym PS3 ma wolny napęd BR, więc co z pojemności, skoro taki streaming tekstur (zastosowany chociażby w Gears of War) jest utrudniony? Chociaż pojemność jest zadowalająca, to fakt.
                  Uwierz mi że przeszkadza.

Komentarz

Jeszcze pare lat temu, gdy gry na PC wychodzily na kilku plytach CD, jakos nikt nie narzekal. Potem dopiero wprowadzili do uzytku DVD. Wiec gadanie, ze reki sie nie chce ruszyc i raz na 50h rozgrywki zmienic plyte to czyste lenistwo Ale brawo kyjgel... kolejny temat do klotni jak znalazl.

Komentarz

• Re: Co wybrać?Ps3 czy X360?

...To tak samo jak by mówić że dyskietki zlikwidowano bo ludzie byli leniwi...
                      Technika idzie do przodu, i po co mam zmieniać płyty skoro nie jest to konieczne bo wszystko może się zmieścić na jednej :wink: Na tej zasadzie można dyskutować non-stop, ale po co... Wszystko na jednej płycie jest wygodniejsze i tyle... I nie chodzi tu o lenistwo :wink: Kolejna dyskusja osoby która kupiła X"a i będzie go broniła za wszelką cenę z fanami PS3 :wink:
                      Dajcie sobie już spokój :wink:

Komentarz

Zamieszczone przez thooorn
                        Jeszcze pare lat temu, gdy gry na PC wychodzily na kilku plytach CD, jakos nikt nie narzekal. Potem dopiero wprowadzili do uzytku DVD. Wiec gadanie, ze reki sie nie chce ruszyc i raz na 50h rozgrywki zmienic plyte to czyste lenistwo Ale brawo kyjgel... kolejny temat do klotni jak znalazl.
                        Kłótnię to masz chyba w domu, jeśli nie rozróżniasz zwykłej dyskusji od kłótni to masz chłopie problem

Komentarz

Zamieszczone przez Biesiadnik
                          Kolejna dyskusja osoby która kupiła X"a i będzie go broniła za wszelką cenę z fanami PS3 :wink:
                          Kolejna wypowiedź człowieka, który uważa, że z konsol istnieje tylko marka PS, a reszta to kał :wink:

Komentarz

Kolejna wypowiedź człowieka, który uważa, że z konsol istnieje tylko marka PS, a reszta to kał :wink:
                            Dawno zębów nie szukałeś
                            Gdzie to napisałem...
                            Poza tym jak nie rozumiesz sensu zdania to lepiej idź się pobawić klockami :wink:

Komentarz

Zamieszczone przez Biesiadnik
                              Dawno zębów nie szukałeś

ROTFL!

Sorry za OT, no ale to mnie rozwaliło :mrgreen:

Komentarz

Zamieszczone przez kyjgel
                                Uwierz mi że przeszkadza.
                                Zależy od konkretnej osoby , mi nie.

I szczerze mówiąc i tak wolałbym oszczędzić całkiem sporą ilość kasy i kupić X360 (jakbym kupował konsolę). Porównywalne pod względem technicznym, oba pady są wygodne. Obie konsole mają zalety i wady :wink:

Argument, że na PS3 będzie GT5 ? Żaden. Na xboxa mamy Forzę i Race Pro .... Nie wiem , czy GT5 będzie od niej lepsze (nie grałem ani w nią, ani GT5: P).
                                http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
                                GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
                                GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
                                GranTurismo 5 99%
                                GranTurismo 6 100%

Komentarz

Pracuję...
                                X