Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

NETWORK ADAPTOR

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• NETWORK ADAPTOR

Witam
    mam zamiar kupic NETWORK ADAPTOR czy oplaca sie to kupywac i czy mozna grac na necie w gry pirackie i jak to wogole zainstalowac z gory THX
    Sony PlaystationŽ2
    model : SCPH-39004
    przerubka : TAK
    system : PAL / NTSC

PS2 slim

ja maam PS2 Slim z wbudowanym Network Adaptorem. Jak to dziala mozan grac z innymi przez siec czy to tylko taki"lan".

Komentarz

Network Adaptrea oplaca sie kupowac jak najbardziej tylko trzeba iec tez w jakie gry na nim grac B. dobra giera na NA jest Burnout 3 gra (lub gralo jakis czas temu teraz juz nie wiem) mase ludzi w necie w B3. I NA nie jest do gry przez lana tylko normalnie po sieci jednak byly dpoodbno spore problemy aby dostac acces disca :/ Ja osobiscie mam networka lecz mam stale lacze i lipa bo firewale sie klaniaja wiec czekam az zmienie na jakies inne wtedy troche sie porypie na sieci
      NSX rulezz :]

Komentarz

tez mam wbudowany network adapter w konsoli,karte sieciowa w kompie i neta 256 kb/s wiecie co trzeba zrobic zeby pograc przez neta w gran turismo 4??

Komentarz

podlonczylem swojego dsl do niewiedzialem jak skonfigurowac dalem na auto i nic lipton wie ktos jak to zrobic??????

Komentarz

Zamieszczone przez Zippo22
            Network Adaptrea oplaca sie kupowac jak najbardziej tylko trzeba iec tez w jakie gry na nim grac B. dobra giera na NA jest Burnout 3 gra (lub gralo jakis czas temu teraz juz nie wiem) mase ludzi w necie w B3. I NA nie jest do gry przez lana tylko normalnie po sieci jednak byly dpoodbno spore problemy aby dostac acces disca :/ Ja osobiscie mam networka lecz mam stale lacze i lipa bo firewale sie klaniaja wiec czekam az zmienie na jakies inne wtedy troche sie porypie na sieci
            Cięzko co kolwiek zrozumieć z twojego posta, ale mniejsza z tym. Wytłumacz mi tylko oco chodzi w tym tekście: " Ja osobiscie mam networka lecz mam stale lacze i lipa bo firewale sie klaniaja wiec czekam az zmienie na jakies inne wtedy troche sie porypie na sieci"? Na czym ty chcesz grać w necie, ak nie na stałym łączu?

typek_17, w GT4 nie można grać przez internet. Przez internet można grać tylko w gry, które mają na okładce taki znaczek "poziomej ósemki" i jest na nich to wyraźnie napisane [/img]

Komentarz

dzieki..myslalem ze mozna przez neta .a to tylko przez siec lan ehh to sobie nie pogram ani tak ani tak lipa

Komentarz

wedłóg mnie network adapter nie opłaca sie kupić a to dlaczego bo trzeba zaplacic za niego 120 majac starsza konsolke wolalbym ja sprzedac i doplacic do slim-a wyszedl bym z tym naprawde duzo lepiej i do tego lasery do starszych konsol chodza po min 140 zl w zwyz a w slimach po 75 z mechanizmem bez okolo 45-50 zl w zaleznosci czy laser ma byc dwu osiowy czy jedno tzn czy ma jezdzic na dwuch czy jednym walku, niemozliwa jest gra na piratach , network adapter posiada jeszcze tylko jedna zalete podpiecie dysku gry troszke szybciej sie ładuja tzn 30-50 % cos takiego. w GT4 nie zagra sie po sieci bo zrobili to specialnie naciagacze zeby wyposcic online i to zwlekaja mozna grac po lanie chyba ze ktos podepnie ps2 pod kompa i zainstaluje program x-link kai ktory oszukuje iz pleja jest w sieci lan a tak naprawde w local japoncy juz dawno w to koszą

Komentarz

Pracuję...
                X