Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Konkurencja dla G25 ? Fanatec

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Konkurencja dla G25 ? Fanatec

Witam widział już ktoś nowa kierownice Fanateca:

http://www.fanatec.de/html/index.php?id=230&lang=en

Będzie lepsza niż G25 ? Parę filmów odnośnie pedałów club sport jako takiego testu samej kiery jeszcze nie wiedziałem ciekawe jak się spisze ;-)
    http://www.youtube.com/watch?v=CPwGMCfl ... r_embedded

Re: Konkuręcja dla G25 ? Fanatec

Jedno co mnie odstrasza w tego typu produktach to WIELKI jak stodola znak Porsche. Nie to, zebym cos mial do tej marki. 911tki to swietne samochody. Generalnie sama idea, sposob promowania sprzetu jakas znana marka (nie tylko samochodowa) sprawia, ze czesto jakosc spada na drugi plan. Nie chce jej przekreslac juz na samym poczatku, bo moze sie okazac swietna kierownica. Po za tym, sila rzeczy taki sprzet, sygnowany logiem Ferrari, Porsche czy innej marki, moze byc duzo drozszy od sprzetu na podobnym poziomie.

Poczekajmy do testow i opinii uzytkownikow.

Ps. KonkurENcja

Komentarz

stare....

Komentarz

co to kiery to przeglądałem testy poprzednich wersji i całkiem dobrze wypadaja one w testach narzekali trochę na pedały ale teraz test tych alu to już wogole bajka tylko czekać na test tej nowej kiery aż się gdzieś pojawi i zobaczymy co w trawie piszczy ;-)

Komentarz

MAcie racje. Stare. I tez mylse, ze polowe wykladamy za zanczek na kekrownicy. Osobiscie czekam na G26...
          "If everything seems under control, you're not going fast enough" - Mario Andretti

Komentarz

a jest jakiś przeciek kiedy ma wyjść g26 ?

Komentarz

Ja nic na ten temat nie wiem, tak tylko sobie mysle, ze w sumie G25 juz moglaby miec swojego nastepce, chociaz nie wiem ile czasu minelo od pojawienia sie nastepczyni Driving force pro - Driving force GT, zeby porachowac czy to juz czas na G26 czy nie.
              "If everything seems under control, you're not going fast enough" - Mario Andretti

Komentarz

Było by dobrze, jakby logitech wypuścił następcę dla G25, bo wtedy by staniała i mógłbym sobie na nią pozwolić

Co do tej kiery porsche.. Droga pewnie będzie. Obstawiam 1500-2000 zł

Komentarz

KonkurĘcja? TILT!

Komentarz

Hm a ciekawe gdzie to ma lewarek zmiany biegów ? Jakoś sprzęgło tam jest, a lewarka nie widać :/

Komentarz

chcialem sprowadzic fanateca do Polski jako testowke.... i sie okazalo ze nei maja niczego od reki...;-) w testach ja chwala ale kupic ja to juz problem....;-)
                      pedaly za to ma fachowe ... ;-PPPP

Komentarz

Re: Konkurencja dla G25 ? Fanatec

A ja własnie zamówiłem fanatec carrera i czekam na przesyłkę... :mrgreen: Z tego co zdążyłem zauważyć to ten produkt mało tego że może konkurować z G25 to i G27 a nawet jest lepsza. Ja osobiście zamówiłem tą najtańszą wersję żeby nie było że przepłaciłem, a zawsze jest opcja dokupienia pedałów lub dzwigni zmiany biegów lub samej kiery.Oczywięsie ta podstawowa wersja posiada sprzęgło jak i H-Shifter 6+1 ,900 stopni obrotu koła i kilka jeszcze opcji (info dostępne na stronie Fanatec ). Zobaczę jak będzie działać i dam znać niebawem .
                        OGE-1 INA AM EIN OT 2 SAN KAJ 3 HCIKAT

Komentarz

Ja będąc niezadowolony od dłuższego czasu z faktu że nie mogę podłączyć mojego G25 do x360 złożyłem dzisiaj zamówienie na GT2 clubsport edition. Oczywiście opinia z insidesimeracing że to najlepsza kiera do GT5 tez pomogła. Biorąc pod uwagę jednak ile to kosztuje lepiej żeby zerwało mi beret

Komentarz

Zamieszczone przez Radical
                            GT2 clubsport edition.
                            Biorąc pod uwagę jednak ile to kosztuje lepiej żeby zerwało mi beret
                            To ile będzie Cię kosztowało to zerwanie beretu :mrgreen:

Komentarz

Zamieszczone przez cobajerol
                              A ja własnie zamówiłem fanatec carrera i czekam na przesyłkę... :mrgreen: Z tego co zdążyłem zauważyć to ten produkt mało tego że może konkurować z G25 to i G27 a nawet jest lepsza. Ja osobiście zamówiłem tą najtańszą wersję żeby nie było że przepłaciłem, a zawsze jest opcja dokupienia pedałów lub dzwigni zmiany biegów lub samej kiery.Oczywięsie ta podstawowa wersja posiada sprzęgło jak i H-Shifter 6+1 ,900 stopni obrotu koła i kilka jeszcze opcji (info dostępne na stronie Fanatec ). Zobaczę jak będzie działać i dam znać niebawem .
                              Czym się różni GT3 od GT2 bo nie ogarniam.

Komentarz

PracujÄ™...
                              X