Witam. Nie chciałem zaczynać nowego wątku bo mam banalne pytanie. Czy jak załaduję grę i pogram, moge potem przełączyć TV na inny kanał nie wyłączając konsoli? Czasem chcę obejrzeć TV na chwilę a nie chcę ponownie uruchamiać konsoli. PS2 slim 77004.
Polaczenie konsoli z odbiornikiem nie ma zadnego wplywu na prace konsoli (podobnie z PC). To, ze widzisz, co sie dzieje (co konsola/PC odczytuje), to tylko pomoc dla Ciebie. Rownie dobrze moglbys grac po omacku. Na konsoli nie zrobi to wiekszej roznicy :wink:
Na Slim nie działa Initial D Special Stage.
Dlatego sprzedałem slima kupiłem tańszego fata.
Fat radzi sobie z DVD-rw TDK, a slim pisał że nieprawidłowy dysk (oba przerobione fat jakimś starym chipem mini apple).
Polecam solidnego fata.
ogólnie ja bym polecał fata ponieważ jest to naprawde solidna konstrukcja która zazwyczaj się nie psuje(no chyba że rzucamy nią z 10 piętra ).
Mam fata już 11 lat i jeszcze ani razu nie było potrzeby naprawiania, tylko raz otwierałem żeby trochę ją wyczyścić w środku, a co do slima to dużo powiedzieć nie moge wiem
tylko ze jest cichy, mocniej się grzeje,ma wbudowaną kartę sieciową no i wiem jeszcze z doświadczenia kumpla, ze jak zadługo chodzi to przestaje płyty czytać.
Pewnie jest to spowodowane tym że się przegrzewa :wink: .
Też myślę, żeby może sobie PS2 kupić. Miałem 5 lat temu to sprzedałem w weszły nextgen'y.
Teraz mnie ciągnie do PS2. A chciałbym fat'a, bo miałem slim'a, a fat mi się optycznie podoba.
Robię userbar'y na zamówienie. Chętnych zapraszam na PW.
Na Xbox Live znajdziecie mnie pod gamertag'iem: KubaXman .
Komentarz