O widzisz dzięki wielkie. Na pierwszy rzut oka widać różnice stylistyczne, trochę mało mówiąca perspektywa ale bryła wydaje się identyczna do poprzednich. Ciekawe jak z wymiarami... wygląda na równą starszym siostrom ale gdzieś musieli upchnąć ten zasilacz.
O widzisz dzięki wielkie. Na pierwszy rzut oka widać różnice stylistyczne, trochę mało mówiąca perspektywa ale bryła wydaje się identyczna do poprzednich. Ciekawe jak z wymiarami... wygląda na równą starszym siostrom ale gdzieś musieli upchnąć ten zasilacz.
Ja bym znowu polecił "grubą" wersje, bo ma wiatraczek, co daje dłuższy okres użytkowania. Moja padła niedawno po 6, czy 7 latach, czyli mniej-więcej na tyle, na ile było jej techniczne życie zaprojektowane...
Ja bym znowu polecił "grubą" wersje, bo ma wiatraczek,
Slimy też mają wiatraczek.
Tak? Może te nowe, bo od mojego sąsiada nie miała wiatraczka i raz by się mu prawie usmażyła.
Ale pozostaje też kwestia gdzie ten wiatraczek jest, czy na procku, czy w obudowie, bo obydwa zapewniają zupełnie inne chłodzenie.
Tak? Może te nowe, bo od mojego sąsiada nie miała wiatraczka i raz by się mu prawie usmażyła.
Ale pozostaje też kwestia gdzie ten wiatraczek jest, czy na procku, czy w obudowie, bo obydwa zapewniają zupełnie inne chłodzenie.
Wiesz co nie zaglądałem do środka
Ale jeśli i chłodzenie to nie było żadnego problemu, konsolka potrafiła pracować całe dnie i noce bez jakichkolwiek oznak przegrzania.
Wszystko jak należy. :wink:
Nom, tylko wiesz gdzie mój sąsiad przechowywał swojego slima?? W...szufladzie
Teraz już go niestety nie ma bo sprzedał(a ja mam jego GT4 )i niestety nie zbadam czy miał wiatraczek, czy nie...
Ja bym znowu polecił "grubą" wersje, bo ma wiatraczek,
Slimy też mają wiatraczek.
Każdy model slima ma wiatraczek. Druga sprawa że jest mało wydajny. Ale mam już mojego 4 lata i do tej pory nie miałem najmniejszej usterki.
W Niemczech rozwaliłem telewizor bo PS2 był za mocny i w pierwsze dni mi siadł ( pewnie eurozłącze padło ) no ale panowie ze sklepu ,,Nie dla idiotów '' mi wymienili
Panowie, w tym miesiącu mam zamiar sprawić sobie PS2.
I wiadomo są rożne wersje SCPH, najczęstsza to jest chyba 7xxx, najnowsza 9xxx. Czytałem że czym wyższa cyfra tym nowsza i mniej błędów. I tu nasuwa się pytanie jakich błędów? Czy zwykły gracz GT4 jaki jak ja będzie czuć różnice?
Teraz pożyczyłem od kuzyna PS2 Slim 7004 i GT4 pięknie śmiga, i czy jest sens brania 9xxxx ? Bo wiadomo najnowsza = droższa.
Komentarz