Witam z powrotem
Szukałem podobnego tematu, ale nic takiego nie znalazłem, a może mi się BARDZO przydać. Generalnie planuje zakup kierownicy Logitech Driving Force GT generalnie nie byłoby problemu z zakupem jej gdyby nie pewien głupi problem... Nie bardzo wiem jak ją "zamontować" przed TV z Playstation 3... o__O Do PC nie powinno być problemów bo mam biurko... Ale przenoszenie TV i PS 3 za każdym razem przed biurko by zamontować kierownice i se pograć, jest dosyć "poronionym" pomysłem IMHO... I pojawił się problem. Wolałbym uniknąć kupowania jakiś Whell Standów itp, bo na takie wynalazki mnie nie stać. Postanowiłem więc zapytać się o ten dosyć ciekawy problem specjalistów. Jakie macie patenty na wygodne rozlokowanie się z PORZĄDNĄ kierownicą przed TV na wygodnym fotelu? Zależałoby mi na jakimś tanim, wygodnym rozwiązaniu :wink: No i żeby zachowało względną stabilność a nie gibało się na każdym zakręcie.
Pokazujcie tu wszystkie wasze pomysły, które macie w głowie jak i te które już wypróbowaliście. Może taki temat pomóc nie tylko mi.
Z góry dziękuje.

Pokazujcie tu wszystkie wasze pomysły, które macie w głowie jak i te które już wypróbowaliście. Może taki temat pomóc nie tylko mi.

Z góry dziękuje.
Komentarz