Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Edycja torow z GT

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Edycja torow z GT

Jakim programem do obrobki 3D moglbym "otworzyc" tory z GT? Przede wszystkim mam na mysli GT1 i GT2. Przeciez ktos to kiedys projektowal na komputerze.

Znalazlem program, ktory otwiera pliki .VOL, odpowiadajace za gre. Nazywa sie Dragon UnPACKer.

Re: Edycja torow z GT

Coś mi się wydaje że ciężko Ci będzie znaleźć taki program... Przypuszczam że Sony miało swój własny i do sieci raczej nie przeniknął...

Komentarz

Dragon UnPACKer potrafi jedynie wyszukiwac typowe formaty plikow. Wygrzebuje je z archiwow, ale nie pokazuje calej zawartosci. Sluzy glownie do przechwytywania tekstur. O obiektach 3d nie ma mowy.

Komentarz

A jakiÅ› program do 3D ? 3D Studio Max czy coÅ› ?

Komentarz

Zamieszczone przez Biesiadnik
          A jakiÅ› program do 3D ? 3D Studio Max czy coÅ› ?
          tym można obrobić jakieś obiekty 3d, a thooorn nie może ich wyciągnąć z pliku gry
          thooorn, ja na twoim miejscu poszukał bym jakiegoś forum modderskiego i tam poszukał/zapytał jak importować z pliku *vol obiekty 3d

Gdy nie wiesz dokąd iść, krzyk zmęczył cie
          Za szyjke mocno chwyć i napij się!
          Jabol punk!

Komentarz

Pewnie jak je zaimportujesz (modele 3D) to ich i tak nie odpalisz, bo może być to specjalny rodzaj formatu dla tej gry. W innych grach też tak jest. Np, mody do Soldiers heroses of WWII. modele w formacie .vol i .obj (standardowe formaty 3d) a i tak trzeba mieć specjalne pluginy aby je załadować do programu tak jak pisał mysi, poszukaj, może znajdziesz

Komentarz

CHyba nie ma takiej możliwości, jeśli by była to dawno na youTube można by było znaleźć...

Komentarz

PracujÄ™...
              X