Tzn, źle rozumujesz. To 64mb w przypadku zwykłego PSP masz tak jak np. pamięć ram w komputerze. Bez karty pamięci nie zrobisz save' a z żadnej gry, po prostu nie ma gdzie, podobnie jak np w PS2 :wink:
Ok, moj blad. W takim razie w tabeli pozycja "Internal Memory: (PSPgo) 16GB internal flash memory, (PSP3000) 64MB internal flash memory" powinna byc jakos rozdzielona. Przeciez PSPgo nie ma 16GB pamieci "ram", tylko, tak samo jak 3000, 64MB.
JA na twoim miejscu szukał bym PSP 200x + na allegro można dostać adapter w kształcie oryginalnej karty MS PRO DUO do którego włożysz dwie małe SD o pojemności np. 16 GB i masz więcej niż PSP GO.
2000 można w łatwy sposób Przerobić ale do softu 3.90 Jak dobrze pamiętam zaś w nowszych została zmieniona płyta główna na taką jaka jest w 3000. Z jej przerobieniem już nie jest tak łatwo a nie była przerabialna dość długo teraz można zrobić obejścia za pomocą jakiegoś chiken HENA czy jakoś tak. Ja osobiście szukam teraz wersji FAT albo właśnie 2000 slim już z gotowym softem od dark alexa 5xx m33
A co do PSP Go to odpuść sobie to tylko ******* szpan starsze wersje mi sie bardziej podobają i też możesz je zabierać gdzie chcesz :wink:
///
Thooorn ma racje, nie przeklinaj, albo przynajmniej gwiazdkuj.
Dzięki.
~W.E.
Ja mam psp fat 1003 z softem 5.00 m33-4 i działa wyśmienicie, nie ma zadnych problemow, bateria działa długo, jest wygodniejsza niz slim. Moge sprzedać komus jak ktoś chce, 399zł, karta 2gb, ładowarka, kabel usb, konsola, smyczka. Konsola w kolorze różu.
Komentarz