Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Jakie zabezpieczenia?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Jakie zabezpieczenia?

Chciał bym poznać wsze zdanie na ten temat i jakie macie doświadczenia z programami anty wirusowymi?
    Co polecacie?
    Co stosujecie w swoich skrzynkach?

Chciał bym poznać jakiś złoty środek.
    Np. żeby nie mulił a dobrze chronił i wywalał istniejące już syfy :wink:
    Na pewno każdy z was ma coś sprawdzonego :mrgreen:

Re: Jakie zabezpieczenia?

Rozsądek i myślenie
    http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
    GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
    GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
    GranTurismo 5 99%
    GranTurismo 6 100%

Komentarz

Zamieszczone przez Kamil 12
      Rozsądek i myślenie
      Ja mówię poważnie a nie jaja se robie.
      Chciał bym sobie jakiegoś anty wira zainstalować i inne zabezpieczające programy.
      Więc się pytam czego używacie i co polecacie

Komentarz

Mózgu.

No i polecam McAfeego, ale mózgu nie zastąpi .
        1+1=10

Komentarz

Zamieszczone przez JISAW
          Zamieszczone przez Kamil 12
          Rozsądek i myślenie
          Ja mówię poważnie a nie jaja se robie.
          Ja też mówię poważnie, mi akurat to wystarczy.
          http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
          GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
          GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
          GranTurismo 5 99%
          GranTurismo 6 100%

Komentarz

Ja nie używam antywirusa. Sam sobie robię za stróża prawa i porządku.

Komentarz

o_O O_o Nie wierzę że nikt nie używa antyvirów zawsze jakoś się mały syfek trafi.

Komentarz

Takiego "Syfka" się identyfikuje i wypieprza w trybie awaryjnym. Przynajmniej tak to działa u mnie.

Komentarz

Banda amatorow Bez antywirusa jestescie jak zolnierz przeciwko batalionowi czolgow. Niczego nie zlapiecie sami, a to, ze uda sie wam usunac zainfekowany (JUZ) plik to nie znaczy, ze pozbyliscie sie wirusa. Troche rozsadku. Gdyby to bylo takie proste, nikt by nie uzywal antywirusow, a producenci nie przescigaliby sie w doprowadzaniu do perfekcji swoich programow. Kiedys gdzies czytalem, ze Twoj komputer srednio w ciagu godziny jest atakowany przez spam, trojany, srany i inne pierdy setki razy. Samo to, ze jestescie podlaczeni do sieci, jestescie skazani na ciagly atak, czy to mniejszych, czy wiekszych wirusow. I niech mi tu nikt nie probuje wpoic, ze wystarczy mu "klik >>> usun"

Najlepsze:

G DATA InternetSecurity
                  F-Secure Internet Security
                  Avira Premium Security Suite
                  Symantec Norton Internet Security
                  Kaspersky Internet Security
                  Bitdefender Internet Security
                  Eset Smart Security
                  Panda Internet Security

Ostatnio w Komputer Swiat byl G DATA IS 2010 z polroczna licencja. Osobiscie korzystam z Ashampoo Antivir, rowniez z gazety, pelna wersja do chyba marca.

Po za tym Jisaw moglbys najpierw uzyc google, bo w necie znajdziesz mnostwo testow anytwirusow.

Komentarz

Jak ktoś używa kompa tylko do śmigania po warezach, to się nie dziwię, że syf jest. Ciekawostka, po półrocznym użytkowaniu komputera bez antywirusa przeskanowałem system. Wynik? Jeden trojan. Fakt, narażony na ataki jestem jak Pentagon. Trzeba uważać gdzie się klika.

Komentarz

Osobiście kiedyś miałem Kaspersky Internet Security ale skończyła mi się licencja, aktualnie mam taki shit : Avast Antyvirus, program nie jest jakoś specjalnie dobry, ale jeżeli nie wchodzi się na jakieś dziwne strony to daje rade. Kiedyś jeszcze korzystałem z Ad-aware do usuwania "robaków" i innych. Też byłem zadowolony, ale to raczej słabsze programy. Radził bym zainwestować w któryś z tych co thooorn napisał :wink:

Komentarz

Ja aktualnie posiadam Kaspersky Internet Security. Nieźle się trzyma i chyba przy nim zostanę.

Komentarz

Over, to, ze znalazles tylko jednego trojana, nie znaczy, ze tylko ten jeden byl na kompie.

Wystarczy isc do Empiku, przegrzebac kilkanascie gazet komputerowych. Zawsze sie znajdzie jakas pelna wersja antywirusa. Czasami daja nawet na rok, ale bardzo rzadko. Zazwyczaj, gdy pojawia sie antywirus, w gazecie mozna znalezc rowniez aktualne testy. Gazety kosztuja niewiele. Za pol roku kupisz nastepna z aktualnym antywirusem, sprawdzonym przez profesjonalistow.

Jesli kogos stac, moze kupic pelen zestaw antywirusowy, ale to wydatek juz duuuzo wiekszy.

Komentarz

Oj tak, w gazetach typu CHIP czy PC World jest tyle programów ,że szok.Gazeta kosztuje około 20 zł, więc chyba warto mieć antyvirusa na 3 miesiące niż wogóle.

Komentarz

Pozostaje też druga kwestia. Mój komp jest tak wydajny, że wolę częściej zrobić formata, niż walczyć z nim codziennie, bo Antywirus zżera mi połowę pamięci.

Komentarz

PracujÄ™...
                              X