Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

PS3 złamane

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: PS3 złamane

Nie ma o czym gadać.PS3 dla ludzi uczciwych i z zasadami Iksboks dla złodziei i cwaniaczków (w większości przypadków) A co do tego,że niby PS3 złamane.To jest dla tych co wiedzą coś w temacie i chcą np: zainstalować jakiegoś OS lub nie autoryzowany program.Przecież wiele osób się oburzyło po tej aktualizacji po której nie można instalować Linuksa chociażby

Komentarz

Zamieszczone przez TERMINATOR
      Nie ma o czym gadać.PS3 dla ludzi uczciwych i z zasadami Iksboks dla złodziei i cwaniaczków (w większości przypadków) A co do tego,że niby PS3 złamane.To jest dla tych co wiedzą coś w temacie i chcą np: zainstalować jakiegoś OS lub nie autoryzowany program.Przecież wiele osób się oburzyło po tej aktualizacji po której nie można instalować Linuksa chociażby
      I tym sposobem resztki szacunku do Ciebie poszły w pizdu. Jak możesz napisać że posiadacze X360 to "cwaniaczki" i złodzieje? To tak jakby powiedzieć: jeździsz Hondą-jesteś pedałem. Co za debilizm.

Komentarz

Powiem tak miałem xklocka sprzedałem tylko dla GT5 został bym przy iksie dla samych padów które są rewelacyjne. Są to dwie bardzo podobne konsole i nie ma co pisać że ps3 ma jakaś elita.

Komentarz

Zobaczymy jak w związku ze złamaniem PS3 rozwinie się scena homebrew :wink: . Co do cwaniaczków.. Dwóch kumpli ma 360. Żaden nie jest przerobiony
          http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
          GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
          GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
          GranTurismo 5 99%
          GranTurismo 6 100%

Komentarz

Zamieszczone przez kyjgel
            I tym sposobem resztki szacunku do Ciebie poszły w pizdu. Jak możesz napisać że posiadacze X360 to "cwaniaczki" i złodzieje? To tak jakby powiedzieć: jeździsz Hondą-jesteś pedałem. Co za debilizm.
            Po prostu,to jest prawda.Gdzie nie słyszę o Xbox'ie,to zaraz leci tekst w stylu "kupuję iksa bo bynajmniej sobie gierki pościągam".Każdy chytry byle wszystkich wykiwać i mieć za darmo,a frajerzy (uczciwi ludzie) niech płacą.Nie wiesz,że piracenie gier to inaczej kradzież

Druga sprawa- w moim poście nie chodziło mi o sam podział-Ty masz Xbox'a,a ja mam PS3.A dlatego,że ty masz Xbox'a to wyp****alaj.Nie,nie, nie źle to odebrałeś.Nie mam nic do samej konsoli i ich posiadaczy.Nie jestem "fanbojem" PS3 Swego czasu nawet rozważałem kupno Xbox'a Slim.Ale padło na PS3 ze względu na GT5,exclusiwy oraz PSS bez abonamentu. Chodzi o sam proceder jaki się dzieje wśród kupujących którzy stoją przed wyborem konsoli.Granie w piraty na X'ie przeważa szalę zwycięstwa na stronę M$.A prawdą jest,że bynajmniej w "polszy" większość po zakupie owej konsoli leci na złamanie karku byle jak najszybciej ją przerobić.A zanim konsola wróci od "specjalisty",to w domu już torrenty idą w ruch i paczka płytek czeka

PS: W poście napisałem ---> (w większości przypadków) <---.Jeśli miałeś lub masz Xbox'a i nie piraciłeś gier na niego.To nie należysz do grupy "cwaniaków" i złodziei.Tak więc nie musisz się burzyć :wink:

Komentarz

Ja kupiłem PS3 dla GT5 - trochę się naczekałem, bo konsole mam od czasu GT5P ale warto było
              co do Xbox'a to też mają jedną fajną grę - ping pong
              i jakoś przerabianie na piratki mnie nie kręci
              co nie zmienia faktu, że gry są o dużo za drogie
              A-Spec- 40 lvl
              B-Spec- 40 lvl

Komentarz

PS3 nawet nie trzeba już przerabiać... ściągasz spcialna wersje i wypalasz.
                1+1=10

Komentarz

http://www.ps3site.pl/sony-vs-geohot-cz ... ana/61994/
                  Jak na tym przykladzie widac (pozdrawiam wszystkich dumnych posiadaczy oryginalnego i niekradzionego oprogramowania), ze dla tych biednych, okradanych firm, nie jest istotne prawo jakie wszystkich nas obowiazuje, a jakis zapis w umowie licencyjnej zawieranej przy kupowaniu sprzetu/gry.. Taaa.. Brawa dla wszystkich tych bojownikow antypirackich, ktorym wydaje sie, ze placac za gre, dokonuja tylko zakupu. Nie nie nie... To tylko odplatna mozliwosc zaakceptowania umowy licencyjnej (ktora malo kto czyta). Ale jesli komus chcialo sie czytac (jesli wyjatkowo bylo w naszym rodzimym jezyku) to pewnie nie raz trafil na bardzo ciekawe zobowiazania, ktore jestesmy zmuszeni zlozyc jesli chemy pouzywac tego za co zaplacilismy. Sama kasa nie wystarczyla... Nie mowmy o uczciwosci... Stawianie umowy licencyjnej wyzej niz KK? Zagranie w gre musi wiazac sie z wyrzeczeniem sie praw ogolnych? WTF?

Jestem w stanie zaplacic za gre (czy inne tam takie), ale nie gdy ktos robi ze mnie debila. Niech umowa licencyjna bedzie do przeczytania przed zakupem. Wtedy pomysle.
                  Kauris_is_dead

Komentarz

Ja bym to racej potraktował jako błąd umowy licencyjnej to że sony ma głupi zapis w umowie to jedno, a korzystanie z nielegalnego oprogramowania to drugie.
                    Niech sobie przerabiają konsole ale nie ma to większego wpływu na gre, ale niech nie okradają ludzi poprzez pobieranie nielegalnego softu. Jeśli nie podoba się komuś cena gry lub to ile na niej developer zarabia to nikt nie musi kupować.
                    Ja patrzę na to tak, przerabianie nie jest zabronione lecz granie w piraty już tak.

Komentarz

Pracuję...
                    X