Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Problem z kierownicą DFGT

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Problem z kierownicą DFGT

Witam. Mam pytanie do posiadaczy, o kierę Logitecha Driving Force GT. Otóż w Gran Tourismo 5 Prologue kierownica przy wjeździe autem na pobocze dziwnie chodzi. Force Feedback jakby "charczy", a kierownica kreci sie. Stad pytanie czy jest to normalne, ze feedback nie stawia oporu przy wjeździe na "wyboje" przy barierkach, tylko dziwnie charczy ? Dodam ze przy grach na PC nie zauważyłem tego problemu.

Re: Problem z kierownicą DFGT

To normalne... kierownica dławi się żwirem i piachem z pobocza... :mrgreen:

A tak serio, to moja DFGT też tak czasem robiła na PC (co mnie wkurzało), ale lepiej niech wypowiedzą się gracze na PS3...

Komentarz

Z tego co napisałeś trochę ciężko łapnąć o co chodzi, na wybojach normalne że kiera się kręci, przy wjeździe na wyboje wyraźnie czuję szarpnięcie, charczenie to może praca silnika, mój nie wydaje mi się głośny

Komentarz

Zamieszczone przez alfi
        Z tego co napisałeś trochę ciężko łapnąć o co chodzi, na wybojach normalne że kiera się kręci, przy wjeździe na wyboje wyraźnie czuję szarpnięcie, charczenie to może praca silnika, mój nie wydaje mi się głośny
        Aha, czyli nie masz takich rzeczy jak stukanie. Wydaje mi się, że może cos byc z silownikiem FF. Bede musial oddac na reklamacje. A z tym kreceniem chodzilo mi o to, że przy "charczeniu" kierownica mimo to sie kreci. Zle to napisalem :wink:

Komentarz

u mnie nic nie charczy, na wybojach się kręci bo jest nierówno, może idź do sklepu niech podłączą tobie kierę pod ps3 i porównasz czy pracuje tak jak twoja

Komentarz

Pracuję...
          X