Cześć ponownie (jak zwykle puzno w nocy)...ale nie daje mi to spokoju i musiałem założyć ten temat,chociaż nie wiedziałem nawet gdzie go zacząć... Chodzi oczywiście o te nasze przyszłe GT5 które będzie za miesiąc
. Więc ja, jak i pewnie każdy fan GT się jakoś przygotowuje na nadejście tej gry. Zastanawia mnie jedna rzecz na którą odpowiedzi nigdzie nie mogę znaleść . Chodzi oczywiście o podłączenie Gran Turismo 5 (lub prolog...) na trzech monitorach(TV) poprzez oczywiście PS3.
A pytanie moje brzmi: Czy słyszał ktoś o takim rozwiązaniu ? czy jest to możliwe? czy zwykłe splitery DIV-I lub HDMI rozszerzą (rozciągną) obraz z jednej PS3 na 3 monitory...? Czy muszą być aż 3 PS3!?
Jedynie co znalazłem to fakt ,że XBOX 360 jakoś można połączyć żeby można było grać na monitorach (zródło YOUTUBE), A o PS3 NIC!
Ps. Było by super gdyby ktoś wiedział lub miał już z tym do czynienia to mógłby się z nami podzielić
Pozdrawiam zainteresowanych :wink:

A pytanie moje brzmi: Czy słyszał ktoś o takim rozwiązaniu ? czy jest to możliwe? czy zwykłe splitery DIV-I lub HDMI rozszerzą (rozciągną) obraz z jednej PS3 na 3 monitory...? Czy muszą być aż 3 PS3!?
Jedynie co znalazłem to fakt ,że XBOX 360 jakoś można połączyć żeby można było grać na monitorach (zródło YOUTUBE), A o PS3 NIC!

Ps. Było by super gdyby ktoś wiedział lub miał już z tym do czynienia to mógłby się z nami podzielić
Pozdrawiam zainteresowanych :wink: