Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Psx obraz świruje.

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Psx obraz świruje.

Witam mam dziwny problem czasami jak gram w gry obojętnie jakie to czasami mi obraz znika i się pojawia może to przez uszkodzone kable.Gram na psx taki mały biały
    to znikanie obrazu jest wpieniające nieraz przechodzę gre i podczas gry mi obraz znika i się pojawia to potrafi człowieka rozłożyć .
    Pozdrawiam .
    To jest taka konsola
    .
    PS:to nie moje zdjęcie ale pokazuje jaką mam konsole psx :wink:.

Re: Psx obraz świruje.

Wiemy jak wygląda PSX/PS-one :wink:

Możliwe że kable lub same wejścia.
    Jeśli nie w konsoli to w Twoim TV jeśli grasz na wejście Euro to po jakimś czasie owe wejście przy złym wyciąganiu się obrusza i wtedy może być tak że obrazu nie ma i jest dźwięk lub na odwrót.

Sprawdź wszystko

Komentarz

No dałem zdjęcie no bo jest jeszcze taka szara psone.
      A ja mam białą.

Komentarz

ty a wiedziałeś że możesz sobie podpiąć przenośny monitor do konsoli aby rodzicom nie zajmować tv?

Komentarz

Wiem że jest taki ekranik ale bardzo ciężko kupić no bo już nie sprzedają psone i tych ekraników.
          No a ja mam swój tv :wink: .

Komentarz

Witam - spory odkop, lecz liczę na odp.
            Posiadam "szaraka" PSX i mam problem (przez który psx poszedł na poddasze) A problem polega na Tym, że moja konsolka wyświetla obraz czarno biały i do tego w chu...ej jakości - tzn. dodatkowo obraz nie jest "gładki", lecz bardzo zniekształcony poprzez dziwne centki/paski. Konsolka jest przerobiona na "kopie zapasowe" i chciałbym jeszcze na tym cacku pograć! Myślałem żeby kupić byle-jakie PSX o dobrym obrazie i wymienić/przelutować grafę, lecz nie jestem pewien, czy grafa w PSX nie jest zintegrowana... Proszę o ODP. kogokolwiek zanającego się na PSX, lub mającego ten sam problem... Z GÓRY WIELKIE DZIĘKI!!! :wink:

Komentarz

A kabel od obrazu masz dobry??
              Najważniejsze jaki to kabel jeśli masz na Eurozłącze to kolory powinny być.
              Jeśli nie to to zostaje wejście Euro w samym TV jeśli się gniazdo rusza (a nie powinno) to może być w tym problem iż naderwane zostały łączenia.

Sprawdź sobie to czy coś czasem nie jest ujebane ;p

Komentarz

Kabel "EURO" mam od PS3 - pasuje, sprawdziłem ponieważ też tak myślałem... A PSX"a sprawdziłem na 3-ech TV (dwa CRT, 1 - LCD) i dalej D.U.P.A)

Komentarz

Pracuję...
                X