Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Serwis Logitech'a

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Serwis Logitech'a

Muszę się wam przyznać że Logitech® Driving Force™ Pro jest obecnie najlepszą kierownicą na rynku. Jest lepsza nawet od wersji Momo Racing wheel które jest sprzedawane ludzia w identycznej cenie. Driving Force Pro jest zalecane na PS2 a Momo na komputer.

Ludzie zalecają kupować Driving Force Pro ponieważ istnieją sterowniki na komputer które mogą umożliwić granie w swoje ulubione wyścigowe gry. Ona jest równiesz lepiej wykonana ponieważ ma łożyska które umożliwiają płyniejsze kręcenie kierownicą, ma silniejszy motor który można regulować na standardowe 60% mocy bądź pełne 100% (sterowniki umożliwiają podkrecenie mocy do 200% ale w tedu nie da się za bardzo nią obracać - jest strasznie ciężko) Własciciele obydwu kierownic twierdzą że Driving Force Pro jest kilka lat doprzodu od wersji Momo która jest przeznaczona tylko na komputer.

Z tego co słyszałem to kierownica Momo Racing jest kompatybilna z GT3, nie wiem co z innymi grami ale nie działa już na GT4.

Celem tego postu jest pochwalenie serwisu Logitech bo dosłownie tydzień temu oddałem kierownice do reklamacji (MediaMarkt) ponieważ pedał gazu nie odpowiadał w grze. Tydzień później UPS (firma przesyłkowa) przywiozła mi pod dom nowy egzemplarz kierownicy! Yupi...

Muszę się przyznać że stać mnie było na to by naprawić tą usterke samemu ale mi się nie chciało bo po pierwsze ma rok gwarancji a po drugie wydałem na nią 550zł i nie mam zamiaru się bawić z tym. Pozostało mi pójście do MediaMarkt kolejny raz by podstęplować nowy kwit i mieć gwarancję na kolejny rok.

Mimo tej usterki to ja i tak wszystkim polecam tÄ… kierownice!

Momo Force nie dziala z GT3. Wiem bo mam.
    Sam na konsoli gram przy uzyciu Logitech racing Force PC(z czerwonymi gumami) i nie urzywam FF bo mi generalnie przeszkadza a w GT4 sila oporow jest tak duza (nawet jak ustawie na minimum) ze czesciej to kierownica kreci mna niz ja kierownica
    A co do Logitech to bym sie nie podniecal bo ich produkty maja tendencje do psucia sie pare miesiecy po gwarancji. Ostatnio bawilem sie w McGyver - musialem zmodyfikowac wlasnorecznie mocowanie potencjometrow w pedalach- mialem problem z "ciaglym hamulcem"
    Ale mimo wszystko to Logitech i tak nie ma konkurencji.
    All Gold Boy

Komentarz

Ma konkurencjÄ™-np. manta i inne wytwory fantazji rodem z chin, ale to badziewie pada juz po miesiÄ…cu... Smutne ale prawdziwe.
      WRÓG MOJEGO WROGA JEST MOIM PRZYJACIELEM

Komentarz

Do Manty to jeszcze nie ma się co czepiać. Ich produkty są bezkonkurencyjne w kwestii cena /jakość. Jednak kierownice rzeczywiście nie są jakieś rewelacyjne (słabe materiały, wszechobecne trzeszczenie)

Komentarz

Widzieliście ten fotel (czy co to tam jest) na Allegro?? Kurde fajne! 400 zł za takie coś ... Kierownice Logitecha pasują (przynajmniej tak pisze). Ciekawe ile nad tym siedzieli żeby coś takiego zrobić! Mi się podoba Tylko jak ktoś ma np. mieszkanie w bloku, kawalerkę to troche z nim ciasno Ale cóż-wszystkiego mieć nie można Hehe

Komentarz

Wg. mnie manta to tandeta-wolę nie mieć nic, uzbierać kasę i nabyc logitech. Ostatnio kupiłem ich pada do ps2 bezprzewodowego i polecam. Jedyna wda to, to że w porównaniu z sonym jest cięższy ale nie ma za kabla :-)
            WRÓG MOJEGO WROGA JEST MOIM PRZYJACIELEM

Komentarz

PracujÄ™...
            X