Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Gran Turismo 5 Road Show

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Gran Turismo 5 Road Show

tor ogólnie nie był zły, ale na RoadShow 70% ludzi wpadało na bandy na przedostatnich zakrętach z reguły za późne hamowanie i zamiast zrobić lewo -> prawo to było to tak kiera w lewo -> a auto prosto -> BOOM!

Komentarz

Zamieszczone przez WiLkU666
      Tu macie screeny, z ustawieniami jakie są podczas turnieju, jakim autem i na jakim torze.

Miłego trenowania.
      Te screeny nie odnoszą się do Gdańska.

Komentarz

Mały przejazd Cytryną na HSR kręcony na Roadshow.

:wink:

Komentarz

Mój przejazd Rx-7 na deep forest

Komentarz

Grałeś w 3D ? jak to wygląda ?

Komentarz

Grałem, przez 15sekund? I zdjąłem okulary. Więc dużo nie zaobserwowałem. Efekt podobny jak na filmie w kinie 3D. Ale jeśli chcesz się skupić to polecam grać bez,a 3D traktować jako gadżet

Komentarz

Jade do krk i licze na pudło

wysłałem zapro na YT

Komentarz

Też się mam zamiar wybrac do bonarki.

Komentarz

To powodzenia chłopaki! Dajcie z siebie wszystko i dobrej zabawy.

Forti-dzięki jak wpadne na Yt to przyjmę.

Komentarz

Przecież ustawienia były te same jak babcie w kapcie.

No to widzę ,że konkurencja się tworzy, jak mi się poszczęści i będę miał w zasięgu GT5 i PS3 to założę cup w przedziale Gran Turismo 5 z dokładnie takimi ustawieniami jakie były wszędzie [również gda, przecież nawet byłem świadkiem jak oni to ustawiali, cóż najwidoczniej ktoś wam specjalnie też mógł wyłączyć tcs'a i tu leży problem.]
                      Triatlonu LFS na demo < ZAPISY do 30 października!

Komentarz

Wilku masz rację ustawienia były takie same oprócz jednego.
                        -"automatyczne wychodzenie z poślizgu"
                        W Gdańsku jechaliście z włączoną opcją zaś w Łodzi była ona wyłączona. Dlatego było nieco trudniej.

Fakt ten stwierdził jeden z graczy biorący dział w evencie w Gdańsku. Zastanawiał się skąd taka różnica czasów i przeglądając ustawienia zauważył te różnice :wink:

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
                          Wilku masz rację ustawienia były takie same oprócz jednego.
                          -"automatyczne wychodzenie z poślizgu"
                          W Gdańsku jechaliście z włączoną opcją zaś w Łodzi była ona wyłączona. Dlatego było nieco trudniej.

Fakt ten stwierdził jeden z graczy biorący dział w evencie w Gdańsku. Zastanawiał się skąd taka różnica czasów i przeglądając ustawienia zauważył te różnice :wink:
                          Zgadzam sie! Ja u siebie w domu tez tak mialem a wykrecilem cos w granicy 2.08.2xx. A na konkursie 2.14.158. Akurat wczoraj w domu sprawdzilem i jednak okazalo sie ze opcja wychodzenie z poslizgu u mnie w domu byla wlaczona... Ostatniego dnia w centrum handlomym od nowa musialem sie uczyc. Szkoda ze w Piatek nie przyszedlem... Tak to musze sie zadowolic 3 miejscem ktore jest i tak calkiem spoko gdyz zdobylem wszystko to co 2 i 1 miejsce - no oczywiscie poza wycieczka na Ring

Komentarz

No to najwyżej zrobią jeszcze raz w Gdańsku w ramach poprawkowych, bo .... no cóż ,my byliśmy pierwszym miastem więc jakby mieliśmy mieć prawo być nieprzygotowani do tego turnieju.

Fajnie by było ,no ale zobaczymy jak to się potoczy.

Rok temu z Shiftem była podobna jazda, inni jechali Audi S3 ,albo S4 i czasy się różniły bardzo, ja i kolega z klasy mieliśmy te same auta na Brands Hatch'u i ja wykręciłem 59,8 ,a kolega 56,2 i był szósty.
                            Triatlonu LFS na demo < ZAPISY do 30 października!

Komentarz

Zamieszczone przez WiLkU666
                              No to najwyżej zrobią jeszcze raz w Gdańsku w ramach poprawkowych, bo .... no cóż ,my byliśmy pierwszym miastem więc jakby mieliśmy mieć prawo być nieprzygotowani do tego turnieju.
                              Na jakim Ty świecie żyjesz? Myślisz że ponownie zorganizują event i ściągną sprzęt byście mogli jechać na ustawieniach z reszty kraju?
                              Powodzenia.

Ten błąd nie spowodował żadnych konsekwencji oprócz różnic w czasach najlepszych z danych lokacji. Zamysł był taki że najlepszy z miasta jedzie na Ring więc tak jest to realizowane. Gorzej gdyby w trakcie zawodów ktoś zmienił ustawienia ale mimo pomyłki w każdym z miast ludzie jechali na takich samych ustawieniach.

Komentarz

Mysle ze nie ma potrzeby powtarzac konkursu w Gdansku gdyz te wyniki nie sa brane pod uwage na skale krajowa tylko wedlug jednego miasta. Moim zdaniem ranking bylby bardzo podobny gdyby wylaczyli ta opcje wychodzenia z poslizgu... No coz.. Szkoda czasu na to - niech to juz zostanie tak jak jest.

Komentarz

Pracuję...
                                X