Mam pilne pytanko.Czy żeby stać na podium czekam do niedzieli do 20 i czy np jeżeli będę 3 to będe odrazu mógł odebrać nagrode czy musze w niedziele przyjezdzac ?
mozesz byc np 3 w sobote i jak nikt nie pobije twojego czasu to dostaniesz nagrode. Niby o 20 ale my z chlopakami odebralismy troche wczesniej o 19:30. Radze ci przyjsc o 19:00 zeby byc w posrod 4 najlepszych kierowcow i udoskonalic swoj czas przez 30min (wtedy wiele moze sie zdarzyc) no chyba ze ciebie ktos w miedzy czasie pokona.... Decyzja nalezy do ciebie.
w Łodzi kolejki nie były ,aż tak tragiczne. Pamiętaj że poza maniakami którzy walczą o czasy są też zwykli śmiertelnicy, którzy chcą sprawdzić gre, dzieciaki które chcą pojeździć "brum-brum'em" itp. :wink: Ale z autopsji wiemy że jak ktoś osiąga czas ponad 04:00:00 to go proszą o opuszczenie stanowiska :wink:
My w Warszawie musielismy czekac jakies 45-60min na swoja kolejke. Potem mielismy mozliwosc zrobienia 2 okrazen (albo 7min - dla tych co dla zabawy jechali). Ciezko sie jest skupic i wyczuc symulator w ostatniej chwili. To bylo zupelnie cos innego niz gra na mojej DFP, w dodatku opcja wychodzenia z poslizgu byla wylaczona. Musialem od nowa sie uczyc wszystkiego, ale udalo sie wywalczyc 3 czas... Jak na pierwszy dzien to niezly rezultat. Pozostali mieli mozliwosc dostosowania kierwonicy w domu wedlug zasad konkursowych i dalszego treningu. Ja niestety jechalem na ustawieniach ktore mieli w Gdansku - czyli niewlasciwe (dlatego ich czasy sa lepsze o 3sec - zupelnie inne wlasciwosci jezdne...).
No i byłem w krakowie.
Pojeździłem koło 6 razy po 2 okrążenia i zrobiłem jedynie 2'16.8xx, ale za to wylosowałem koszulke, smycz i torbe gt5
Przez jakiś czas byłem drugi, ale jak wracałem to najlepszy czas był 2'12. Jutro już raczej nie pojade, bo nie ma szans żebym zszedł 5 sec.
Ogólnie fajnie, ale ciężko mi się było wpasować w to auto i poznać tor. Ale za to dziewczyny gt5 świetne!
Ogólnie ludzi było mało, jakieś 15min czekałem między próbami, z tego co mówili to w w-wie był tlok w porównaniu z krk.
Ps. Dreadlock, zagadałem z tą blondyną, Pauliną, i mówiła że Cię zapamiętała całkiem dobrze :mrgreen: Musiałeś tam ładne cyrki odprawiać :wink:
No i byłem w krakowie.
Pojeździłem koło 6 razy po 2 okrążenia i zrobiłem jedynie 2'16.8xx, ale za to wylosowałem koszulke, smycz i torbe gt5
Hah i jak wrażenia? Dawaj zdjęcia
Zamieszczone przez PP89
Ale za to dziewczyny gt5 świetne!
Ba jakiś nieznajomy kumpel na evencie w Łodzi stwierdził że ten konkurs wygrywają chyba geje, bo normalny facet się nie skupi
A jak tam siadały lub się schylały to oczy spoczywały w punkcie o największym magnetyzmie
Zamieszczone przez PP89
Ps. Dreadlock, zagadałem z tą blondyną, Pauliną, i mówiła że Cię zapamiętała całkiem dobrze :mrgreen: Musiałeś tam ładne cyrki odprawiać :wink:
Bardzo sympatyczna i miła dziewczyna Już przy zapisach mnie zapamiętała i jak przychodziła moja kolejka to sama mnie wołała
Ha ha byłem tam aktywny jak huragan Katrina :mrgreen: No lekko ze mną nie mieli. Od Pauliny chciałem wyżulić dżokejkę i ten obcisły strój Nie chciała oddać ale bajera była konkretna
A poznałeś uroczą Asię?
Nie mam zdjeć
A wrażenia - atmosfera świetna, bardzo mi się podobało, tu zagadasz i dziewczyny cie już kojarzą przy zapisywaniu w kolejke, tam zagadasz i już pare osób chętnych do wymiany wrażeń i ogólnie organizacja całkiem okey.
Zamieszczone przez Dreadlock89
A poznałeś uroczą Asię?
Nie, ale Kasie tak. W tym kombinezonie wyglądała mega sexy :mrgreen:
Zamieszczone przez Dreadlock89
PS:Co tam Paulina mówiła?
Spytałem czy kojarzy takiego gościa w dredach, ona że no jasne, bardzo fajny, ja że podobno sprawiał problemy, a ona że wcale nie, że miła odmiana od tej rutyny z zapisami i tak ogólnie, nie prowadziłem jakiś obszernych rozmów, b nawet nie było jak, co chwila ktoś podchodzi się zapisać.
Spytałem czy kojarzy takiego gościa w dredach, ona że no jasne, bardzo fajny, ja że podobno sprawiał problemy, a ona że wcale nie, że miła odmiana od tej rutyny z zapisami i tak ogólnie, nie prowadziłem jakiś obszernych rozmów, b nawet nie było jak, co chwila ktoś podchodzi się zapisać.
He he ciesze się ze jednak w dobry sposób się zapisałem w ich pamięci Ajajjajajajaj te kombinezony
Komentarz