Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Dobry pad do 40 zł

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Dobry pad do 40 zł

możecie polecić jakiegoś dobrego pada, do 40 zł? na PeCeta oczywiście, mam Sky Pada od Manty (drugiego zresztą, ale zepsuł się tak samo jak pierwszy), widziałem podobnego z tym że z EasyToucha. Będzie dobry? czy znacie jakieś inne? dzięki za odp.

Re: Dobry pad do 40 zł

Nie mogłem się powstrzymać :mrgreen:

Komentarz

Kup za dyche na allegro jakiegokolwiek pada pod PC. Wg mnie nie ma nic sensownego nawet do 50zl. Jesli wydasz te 10zl, jesli sie nawet zepsuje, nie wytrzyma pol roku, nie bedziesz szczegolnie stratny. W takiej cenie kroluje glownie tania chinszczyzna. Jesli chcesz porzadnego pada pod PC, szykuje sie na wydatek 100zl+.

Komentarz

Apollo GP 3070 - mam od 4 lat i nic się z nim nie dzieje.
        1+1=10

Komentarz

w sumie to jest dokładnie taki sam jak mój i jak EasyTouch ET-2129. ciężko powiedzieć, czym sie różnią, bo oprócz marki i koloru to nie widzę różnicy. nie wiem, poszukam, kupię.

Komentarz

A nie lepiej kupić używanego Sixaxisa od Plejki, ja kupowałem do siebie jakoś ~50PLN, stery instalujesz i gra i buczy kiedy już czytałem, że planują napisać sterowniki do żyroskopów ale na PC i tak pewnie nie ma gry, która to obsłuży.
            I hold my head up just enough to see the sky...

Komentarz

AG Delta 14D, kupiłem go w cenie 35zł i działa nadal do dnia dzisiejszego
              Triatlonu LFS na demo < ZAPISY do 30 października!

Komentarz

Za 50zł masz Logitech Dual Action. Mam go od 2 lat? Zero problemów.

Komentarz

Pracuję...
                X