Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Vista problem]

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• [Vista problem]

Chłopaki mam pewna drobnostkę które może iż nie jest jakaś skomplikowana ale irytuje mnie od jakiegoś czasu.
    Chodzi o to że nie mam pojęcia jak wyłączyć automatyczne wylogowywanie czyli jak czegoś nie cisne przez minutę to komp się wyłącza do okna wyboru użytkowników.
    Wszystko z wygaszaczami mam wyłaczone ale ciul i tak sie tak wyłącza teraz jak chciałem sobie popykać to cholernie to przeszkadza.

Jak ktoś wie lub spotkał sie z tym problemem to był bym wdzieczny za podpowiedź

Re: [Vista problem]

może pomoże

http://programs.pl/forum/showthread.php ... -Vista-i-7

Komentarz

w tym sęk że już to zrobiłem i nadal jest to samo
      ale dzięki że przynajmniej z tobą jak z człowiekiem można.

Komentarz

A jak wpiszesz w konsoli msconfig może tam jakieś procesy od zarządzania energią są wyłączone. Używałeś ostatnio jakiegoś "system dctorka"?? Cofnij się w czase samo się tak nie robi a jak już się zrobi to na pewno da się wyłączyć

Komentarz

Wiesz że nie chodzi mi wygaszanie ekranu tylko o takie coś że sam się wyloguje jak np gram na padzie a mysz i klawiatura jest nie tykana. To jest jak blokada klawiatury w fonie po chwili musisz znów odblokować czyli ja się muszę logować ale wszystko działa dalej jak przed zamknięciem. Wiem tylko że to jest od nie dawna. Może miesiąc.

Edit:

Do takiego stanu się przełącza
          możliwe że coś sam gdzieś kiedyś przełaczyłem ale za chiny nie mogę sobie przypomnieć

EDIT2
          Już zrobiłem nie powiem co było bo mnie zjecie
          Sorry za kłopot

EDIT3
          no jednak nie nadal się tak robi nie wiem w cholerę co jest.
          nie mam dysku zewnętrznego jeszcze aby se formata zrobić więc pozostaje mi szukać danej przyczyny tego.

Komentarz

Pracuję...
          X