Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Klawiatura i mysz bezprzewodowa do PlayStation 3

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Klawiatura i mysz bezprzewodowa do PlayStation 3

Witam

Chciałbym kupić do PS3 klawiaturę bezprzewodową LOGITECH ILLUMINATED WIRELESS K800 aby łatwiej się pisało i pewnie chciałbym dorzucić do tego bezprzewodową mysz też od firmy Logitech (jeszcze nie wybrałem modelu, możecie coś polecić).
    klawiatura - http://allegro.pl/logitech-illuminated- ... 26701.html
    mysz - http://allegro.pl/logitech-vx-nano-lase ... 46551.html
    Zdecydowałem się na Logitech, bo jak do tej pory nigdy mnie nie zawiódł sprzęt tej firmy a mam tego sporo

W związku z moim zamiarem zakupu mam pytania:
    Czy taki zestaw w ogóle będzie działał z PS3
    Czy na PS3 da się grać za pomocą klawiatury i myszy w takie gry jak np. Killzone 2, Gran Theft Auto 4, Call of Duty Black Ops, itp. Nie ukrywam, że w takie gry wolę grac na klawiaturze a to chociażby ze względy na łatwiejsze celowanie za pomocą myszy niż na padzie.

Będę bardzo wdzięczny za każde informacje, wskazówki i uwagi.

Pozdrawiam

Re: Klawiatura i mysz bezprzewodowa do PlayStation 3

Tu masz supportowane gierki http://en.wikipedia.org/wiki/PlayStatio ... ut_devices
    Klawka powinna działać (ale ręki nie dam sobie uciąć) na pewno klawisze funkcyjne będą dead, mi Microsoft Ergo4000 działa bez problemu, myszki logitecha g9 nie sprawdzałem.

Komentarz

Dzięki Sqad, na Twoją odpowiedź zawsze można liczyć
      Zobaczymy co napiszą inni.

Komentarz

Zestaw typowy do grania,to "AimonPS".W zestawie jest - "dongle" (odbiornik do podłączanie na usb),kontroler (służy do sterowania postacią itp.),myszka (do celowania + inne działania)

Fota:

Jest to dawny "FragNstein".Ale firma miała jakąś rozprawę sądową i skonstruowali nowy zestaw pod inną nazwą :wink: Podobno po dobrym ustawieniu działa znakomicie.Zarówno na kompie jak i PS3 :mrgreen: Tylko cena przeraża,bo ponad 200 zł.Ale działa z prawie każdą gierką (głównie FPS).

Komentarz

Hmm ciekawe
          Widzę, że chcąc podłączyć wszystkie bajery do PS3 to jest za mało wejść USB

Komentarz

No troszkę pożałowali tych wejść.Kiedyś były 4 porty (w facie),a teraz zrobili tylko 2.Trochę dziwne tym bardziej,że gadżetów jest więcej niż kiedyś.No chyba,że HUB USB by się sprawdził.Ale nie wiem czy na PS3 by to poszło

Komentarz

HUB musi działać bo takie jest założenie i architektura usb.

Ja chcę o co innego spytać mianowicie. Mój PS psuje mi klawiatury.!!!! Kupiłem jakieś małe gówienko aby podpiąć pod PS3 na stałe i podziałała dwa miesiące. Podpiąłem moją ukochaną microsoft ergo4000 i też się skopała aż strach pomyśleć, nie może to być zbieg okoliczności.
              Ktoś wie jakie klawki BT działają na pewno z PS3?? Ma być mała.

Komentarz

Zamieszczone przez TERMINATOR
                Zestaw typowy do grania,to "AimonPS".W zestawie jest - "dongle" (odbiornik do podłączanie na usb),kontroler (służy do sterowania postacią itp.),myszka (do celowania + inne działania)

Fota:

Jest to dawny "FragNstein".Ale firma miała jakąś rozprawę sądową i skonstruowali nowy zestaw pod inną nazwą :wink: Podobno po dobrym ustawieniu działa znakomicie.Zarówno na kompie jak i PS3 :mrgreen: Tylko cena przeraża,bo ponad 200 zł.Ale działa z prawie każdą gierką (głównie FPS).
                No i można grać w Duke Nukem'a :mrgreen:

Komentarz

Microsoft Bluetooth Mobile Keyboard 6000 działa na 100% - oczywiście tylko do pisania i poruszania się w menu XMB ew. w menu gry. Grać jak na PC to się żadną klawiaturą nie da.
                  http://www.mygranturismo.net/12300

Komentarz

Zamieszczone przez Piotr
                    No i można grać w Duke Nukem'a :mrgreen:
                    Piotr teraz i tak jest lepsze rozwiązanie - Max Shooter :wink:

Komentarz

Zamieszczone przez Bimbak
                      Microsoft Bluetooth Mobile Keyboard 6000 działa na 100% - oczywiście tylko do pisania i poruszania się w menu XMB ew. w menu gry. Grać jak na PC to się żadną klawiaturą nie da.
                      Nie no jasna sprawa, a paruje się podobnie jak HS'y ??
                      Dobra chyba kupie to http://www.proline.pl/?p=LOG+920-000010

Logitech Cordless Mediaboard Pro for PS3

Komentarz

Sqad fajna klawierka. Chłop w sklepie pokazywał mi wypasiona klawierkę od Logitecha z podświetlanymi literami i znakami na przyciskach klawiatury a jak się nie używa jakiś czas to sie wygaszała. Cena coś pod 300 zł :mrgreen: Jak mi moja padnie lub litery wytrą się bardziej to sobie kupie to cacko

Komentarz

Pracuję...
                        X