Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Playstation 3 Wylacza Sie

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Playstation 3 Wylacza Sie

Witam jak kiedys pisalem Zepol mi sie naped wiec zadzwonilem do Sony Customer Service i przyslali mi nowa... Poczym Ta Nowa Zaczela Sie Sama Wylaczac Po Okolo 20 Min Grania... Zeby Znowa Ja Zalaczyc Musialem Wyciagnac Ja z Zasilania i Wlozyc Ponownie... Znow Zadzwonilem do Sony i Przyslali Mi Kolejna Konsole To Juz 3... I Znow To Samo Sie Dzieje.... Probowalem Juz Fan Testa Lecz to nic nie dalo.. Mial Moze Ktos Cos Podobnego ?? Wie Ktos Jak Na To Zaradzic ??

P.S. Moja Konsola To PS3 Slim 120 GB ma dopiero 4 dni... Byla Uzywana w Sumie Przez Okolo 12 -13 godz przez te 4 dni... Prosze Jezeli Ktos Ma Solucje Na To Niech Pomoze Bo Mam Dosc Odsylania i Otrzymywania Nowych Konsol

P.S. Tak Sie Dzieje Na Kazdej Grze i nie wazne czy uzywam starych save-ow czy tez Zaczynam Gre Od Nowa... i Tez Nie Wazne Czy Gra Jest Na Blu-ray czy idzie z Twardego DYsku

Re: Playstation 3 Wylacza Sie

Nie znam się ale może chodzi coś o zasilanie.Może duży pobór mocy czy przeciążenie.Nie wiem,w każdym razie chciałem pomóc.

Komentarz

Kolega dobrze mowi. Moze po prostu w domu za duzo sprzetow na raz gra/dziala? Wylacz na chwile wszystkie lub ile sie da i wtedy sprawdz dzialanie konsoli.

Komentarz

a może ma włączoną opcje automatycznego wyłączania sie konsoli??
        Jak pamiętam byla taka opcja :wink:

Komentarz

Jisaw jest ale to by sie wyalczyla gdybym jej nie uzywal ale ona jest w uzytku i tak sie robi...
          a co do odpowiedzi kolegow wyrzej... podlaczony jest tylko TV, Konsola i Kino Domowe i lodowka .... cala reszta w chqacie wylaczona..

Komentarz

A próbowałeś włączyć konsolę w innym pomieszczeniu Może coś właśnie z tym gniazdkiem,albo jak przypuszczam pewnie masz wszystko na listwie zasilającej.Więc warto sprawdzić w innym kontakcie No bo chyba to nie przypadek,że 3 konsola pod rząd robi to samo

Komentarz

probowalem w innym domu nawet niestety to samo...

Komentarz

Przejrzyj wszystkie kable, wtyczki,wejścia. Może gdzieś spinka jest.

Komentarz

Pracuję...
                X