Witam jak kiedys pisalem Zepol mi sie naped wiec zadzwonilem do Sony Customer Service i przyslali mi nowa... Poczym Ta Nowa Zaczela Sie Sama Wylaczac Po Okolo 20 Min Grania... Zeby Znowa Ja Zalaczyc Musialem Wyciagnac Ja z Zasilania i Wlozyc Ponownie... Znow Zadzwonilem do Sony i Przyslali Mi Kolejna Konsole To Juz 3... I Znow To Samo Sie Dzieje.... Probowalem Juz Fan Testa Lecz to nic nie dalo.. Mial Moze Ktos Cos Podobnego ?? Wie Ktos Jak Na To Zaradzic ??
P.S. Moja Konsola To PS3 Slim 120 GB ma dopiero 4 dni... Byla Uzywana w Sumie Przez Okolo 12 -13 godz przez te 4 dni... Prosze Jezeli Ktos Ma Solucje Na To Niech Pomoze Bo Mam Dosc Odsylania i Otrzymywania Nowych Konsol
P.S. Tak Sie Dzieje Na Kazdej Grze i nie wazne czy uzywam starych save-ow czy tez Zaczynam Gre Od Nowa... i Tez Nie Wazne Czy Gra Jest Na Blu-ray czy idzie z Twardego DYsku
P.S. Moja Konsola To PS3 Slim 120 GB ma dopiero 4 dni... Byla Uzywana w Sumie Przez Okolo 12 -13 godz przez te 4 dni... Prosze Jezeli Ktos Ma Solucje Na To Niech Pomoze Bo Mam Dosc Odsylania i Otrzymywania Nowych Konsol
P.S. Tak Sie Dzieje Na Kazdej Grze i nie wazne czy uzywam starych save-ow czy tez Zaczynam Gre Od Nowa... i Tez Nie Wazne Czy Gra Jest Na Blu-ray czy idzie z Twardego DYsku
Komentarz