Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Wii-opinie, wrażenia.

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Wii-opinie, wrażenia.

O Wii na forum chyba jeszcze nie było. Sam do tej pory specjalnie się tą konsolą nie interesowałem. Wiadomo PS3vs Xkloc to główna linia frontu. Wii że swoja grafika i możliwościami nie dorasta technologicznie panom z linijki wyżej nawet do pięt.
    Miałem okazję zagrać raz w empiku w stoisku przygotowanym dla ludzi, jak to w sklepach. Ale 5mnitowe obcowanie tylko mnie zniechęciło. Dziwna gra z dziwnym sterowaniem a w dodatku mój brak obeznania w obsłudze wiilota.
    Jednak pewno dnia złożyło się tak że koleżanka wzięła swoje Wii na domóweczkę u drugiej niewiasty,ja jak na hardkorowego gracza przystało po spożyciu odpowiedniej ilości alkoholu przystąpiłem do testów.
    I otóż eureka! Zabawy i śmiechu kupa! Zrozumiałem o co chodzi w tej konsoli! Nie grafika a zabawa się tutaj liczy. Ci którzy nie grali nawet sobie nie wyobrażają ile zabawy i rozrywki przynosi wspólne granie z imprezowiczami!
    Poza typowymi multi dedykowanymi dla tej konsoli grałem też w Resident Evil 4 (identyko do PS2) i pomimo braku różnic graficznych gra się wyśmienicie. Jako że przeszedłem tę gre kilka razy na PS2 szybko wczułem się w rolę. Celowanie wiilotem do zombiaków to nie lada gratka! Celność wymaga małej wprawy ale szybko można wyczuć wrażliwość sterowania
    Później po pijaku tańczyliśmy na mapie do jakiejś tanecznej gry, takich pozycji i ruchów nie powstydziłby się Travolta.
    Świetna zabawa kto nie grał, polecam.

A co wy myślicie?

Re: Wii-opinie, wrażenia.

ja mam i polecam wszystkim lecz jedno jest kijowe jezeli sam grasz to sie szybko nudne robi ... w to trzeba miec z kim grac

Komentarz

Wii jest imprezowo rodzine, na ps3 to chyba tylko Buzz w 8 osób dał mi dużo funu

Komentarz

Grałem na wii dożo u kumpla i muszę powiedzieć że niektóre gry wymiatają (The House of The Dead - super!) ale też bywa *************. Za chiny ludowe bym nie zamienił pada na wiilota w efpeesach porażka...
        Dużo frajdy robi właśnie granie z kumplem, samemu może być nudno, a tak teksty zawsze lecą Skoki narciarskie też są dobre!

Komentarz

Apropo
          http://www.youtube.com/watch?v=lJzfg7gWluw

Komentarz

haha super,tego się niespodziewałem. Bardziej liczyłem na to że sielankę przerwie wiilot wbijany w lcd. Reklama z jajem,takie lubie. :d

Komentarz

Pracuję...
            X